Annonce
Annonce
Annonce

Betfair Sportsbook

Vores rating:

Betfair Sportsbook tilbyder alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID ekstrabets for op til 1.500 DKK.

  • Opret konto hos Betfair Sportsbook, og angiv kampagnekoden ZBAJ02 når du opretter din konto.
  • Indsæt penge på din nye konto.
  • Placer 5 singlespil på Betfair Sportsbook til min. odds 1,50 og med mindst 150 DKK i indsats pr. spil.
  • Når dine 5 spil er afgjort, modtager du indenfor 24 timer et gratis spil til en værdi af 300 DKK. Du har syv dage til at foretage og få afgjort de fem spil. 
  • Denne proces kan gentages op til 5 gange, for en samlet bonus på 1.500 DKK. Til hvert "trin" har du syv dage til at gennemføre det.
  • Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfair Spillebørs, så kan du ikke modtage en velkomstbonus hos Betfair Sportsbook.

Hent 1.500 DKK Ekstrabet fra Betfair Sportsbook her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 3750 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye Betfair-kunder bosat i Danmark. Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse en bonus. Spil placeret på samme valg eller marked kvalificerer ikke til denne kampagne. Cash Out og annullerede spil kvalificerer ikke. Spil placeret med gratis spil som indsats (helt eller delvist) er ikke kvalificerende. Kun ét spil pr. begivenhed er kvalificerende. Gratis spil er gyldige i 30 dage. Kunder har 7 dage til at gennemføre hvert kampagne-trin (5 kvalificerende spil x 100 kr.). Hvis kunden ikke gennemføre trin indenfor 7 dage, vil de automatisk blive ført videre til næste trin uden at modtage nogen bonus. Du vil kun modtage en bonus hvis dine 5 kvalificerende spil er afgjort indenfor perioden. Gratis spil er gyldige i 30 dage. Multispil er udelukket. Det er muligt at spille mere end 150 kroner på væddemål, men det vil kun tælle som ét kvalificerende spil. Alle typer af spil kvalificerer til denne kampagne, bortset fra Canadian, Goliath, Heinz, Lucky 15, Lucky 31, Lucky 63, Patent, Super Hei, Trixie & Yankee.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair Sportsbook hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 1.500 DKK Ekstrabet fra Betfair Sportsbook her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback