Annonce

Betfair Sportsbook Velkomstbonus: 1.000 DKK Freebet

Vores rating:

Betfair Sportsbook tilbyder alle nye kunder freebets for op til 1.000 DKK.

  • Opret konto hos Betfair Sportsbook, og angiv kampagnekoden ZBBJ01 når du opretter din konto.
  • Indsæt penge på din nye konto.
  • Placer 5 singlespil på Betfair Sportsbook til min. odds 1,50 og med mindst 100 DKK i indsats pr. spil.
  • Når dine 5 spil er afgjort, modtager du indenfor 24 timer et gratis spil til en værdi af 200 DKK.
  • Denne proces kan gentages op til 5 gange, for en samlet bonus på 1.000 DKK.

Få din 1.000 DKK bonus her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 2500 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye Betfair-kunder bosat i Danmark. Kunder, der indbetaler med Moneybookers eller Neteller, kan ikke modtage denne bonus. Spil placeret på samme valg eller marked kvalificerer ikke til denne kampagne. Cash Out og annullerede spil kvalificerer ikke. Spil placeret med gratis spil som indsats (helt eller delvist) er ikke kvalificerende. Kun ét spil pr. begivenhed er kvalificerende. Gratis spil er gyldige i 30 dage.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair Sportsbook hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback