Hvad skete der i uge 51? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

19/12: Betfred afhænder 25 butikker

I juni i år opkøbte Betfred Totesport. Det opkøb får nu konsekvenser, da Betfred må afhænde en butik i 25 forskellige lokalområder. Ifølge den britiske konkurrencestyrelse skabte Totesport-opkøbet nemlig konkurrenceforvridende forhold i disse områder.

Læs mere

20/12: Bwin* trækker sig fra Danmark - kunder overføres til Partybets

Overfor BetXpert afslører Bwin* at de trækker sig helt ud af Danmark - og overfører alle de danske engagementer til PartyBets.

Læs mere


20/12: Bet24 lancerer poker på iPhone og Android

Den snarligt-licenserede bookmaker Bet24 har netop lanceret en pokerklient til iPhone og Android-telefoner. Man vil kunne spille om rigtige penge, og klienten vil være at finde i Apples danske App Store fra årsskiftet.


20/12: Dommer indrømmer fix i Man United-venskabskamp

I 2007 fik portugisiske Nani sin debut i Manchester United-trøjen i venskabskampen mod kinesiske Shenzhen FC. United vandt kampen 6-0, bl.a. på mål af Nani. Dommeren i kampen, kinesiske Huang Junjie, har nu indrømmet at han har taget imod bestikkelse i forbindelse med bl.a. dette opgør. Samlet løber antallet af fixede kampe op i seks kinesiske klubkampe mellem 2005 og 2009 samt to internationale venskabskampe.

Læs mere: The Telegraph og The Australian

20/12: Befair lukker pt for multispil

Den nye spillelov (forbuddet mod hunde- og hestevæddemål) får indflydelse på muligheden for at spille multispil for danske Betfair-brugere. Spillebørsen er i gang med at ændre sit system så det lever op til lovens krav, men indtil det er på plads, vil danske kunder ikke kunne spille multispil

Læs mere

20/12: Italiensk fix-skandale ruller igen

Den italienske match fix-skandale ("Calcio scomesse") der i august udløste karantæner og pointstraffe, ruller igen - med anholdelser af bl.a. Atalantas Cristiano Doni. Sagen er endnu mere omfattende - og involverer andre lande end Italien - end først antaget.

Læs mere

20/12: Declan Hill afviser at doping er større problem end matchfixing

Den private europæiske spilleindustri sponsorerede en rapport fra Coventry Universitet, der konkluderede at doping var et meget større problem i sport end matchfixing. Dette afviser Declan Hill (forfatter til bogen "Det aftalte spil" om netop matchfixing) i et blogindlæg..

Læs mere

20/12: Softwareudbyder får netværkslicens på Isle of Man

ONEworks, der udbyder platforme til asiatiske bookmakere, har netop modtaget Isle of Man's første Network Services Licence, hvilket betyder, at firmaet nu kan tilbyde sit produkt lovligt til store dele af verden.

Læs mere

20/12: Poker-boss erkender sig skyldig i bedrageri

Medstifteren af Absolute Poker, Brent Beckley, har erkendt sig skyldig i bedrageri (han har overtrådt den amerikanske spillelovgivning ved at sørge for ulovlige bankoverførsler mellem amerikanere og Absolute Poker). Beckley står til mellem et år og halvandet i fængsel.

Læs mere

21/12: Italiensk match-fixing skandale griber om sig

Den føromtalte italienske skandale fortsætter med at rulle. Myndighederne gennemgår i øjeblikket 22 Serie A-kampe, der mistænkes for at være blevet fixet, og har både mafiaen i Napoli samt flere asiatiske personer i søgelyset.

Læs mere

21/12: Unibet* konfiskerer €600 fra spiller

En spiller anklager Unibet* for at have lukket hans konto med et indestående på €600, selvom spilleren hævder at have indsendt alle påkrævede dokumenter.

Læs mere

22/12: Betway lukker for sportsbetting og poker i Danmark

BetXpert har fået besked om at Betway lukker alle danske sportsbetting- og poker-konti pr. 31/12-2011. Firmaet vil fra 1/1-2012 kun benytte deres danske licens til casino. I hvert fald indtil videre. Det er meningen at sportsbetting og poker skal komme til senere.

Læs mere

22/12: Spillemyndigheden lemper danske ID-krav

Spillemyndigheden lemper de danske ID-krav mens man venter på at det forsinkede NemID-system bliver klart. CPR-tjek er nok i første omgang.

Læs mere

23/12: Flere bookmakere på vej til Danmark

21 bookmakere har dansk licens fra nytår (alle er dog ikke klar fra nytår). Men licenstallet stiger nok i løbet af året. Fx vil William Hill søge (firmaet missede nytårsfristen pga en strejke).

Læs mere

23/12: Nevada udformer regler til online poker-licenser

Den amerikanske delstat har vedtaget et sæt regler der skal gøre det muligt for virksomheder i staten at ansøge om licens til at udbyde online pokerspil. Online poker er stadig ulovligt i USA, men med regelsættet har Nevada lagt sig i spidsen hvis forbudet skulle blive lempet.

Læs mere

23/12: Mobil sportsbetting på vej til spansk offline-udbyder

Softwarefirmaet Parspro har underskrevet en aftale med den spanske landbaserede udbyder Cirsa om at udvikle en mobil platform til både betting og livebetting.

Læs mere

23/12: Det amerikanske justitsministerium åbner en dør for onlinepokeren?

Det er nye toner fra justitsministeriet, der nu siger, at individuelle stater har autoritet til at licensere og regulere gambling på ikke-sportslige begivenheder indenfor staten. Med denne definition åbnes en dør på klem for en mulig lovliggørelse af online poker.

Læs mere

25/12: Tysk delstat høster frugterne af ændret spillelov

Schleswig Holstein var den første delstat til at legalisere online gambling indenfor delstatens grænser. Dette høster man frugterne af, nu hvor flere spillevirksomheder retter sin opmærksomhed mod den nordlige delstat. Senest er det betfair*, der har sat sig på kortet med et sponsorat af Kiel Week 2012 - en båd- og musikfestival.

Læs mere