Hvad skete der i uge 50? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

12/12: Paddy Power-aktier i kursfald

Den irske bookmakers aktier dykkede 5,2% efter Bank of America nedgraderede den fra "neutral" til "underperform" på baggrund af en forventet skattestigning på det irske spillemarked.

Kilde: eGaming Review

12/12: Valgte forkerte kamp - og vandt 720.000

En nordirsk gambler havde heldet på sin side da han den 1. december om aftenen sammensatte en kupon på 11 kampe. Spillefuglen ville have valgt opgøret i den portugisiske pokalturnering mellem Maritimo og Benfica og spillet Benfica-sejren - i stedet fik han valgt udesejren i de to holds møde i ligaen den 11. december. I pokalen vandt Maritimo 2-1 - i ligaen vandt Benfica 1-0 på et mål i det 85. minut, til glæde for den heldige gambler, der kunne hjemtage en gevinst på omkring 720.000 kroner

Læs mere

12/12: bwin* og Party Poker's fusion officiel

Det har været undervejs længe, men fusionen er nu officielt blevet gennemført. bwin* og Party går sammen til bwin*.Party og er nu den største børsnoterede spillevirksomhed i verden.

Læs mere

12/12: Fransk ludoman sagsøger regeringen for pokertab

En ludoman har lagt sag an mod den franske regering fordi den ikke har blokeret hans adgang til pokersites. Den 37-årige gambler registrerede sig sidste år hos indenrigsministeriet med henblik på frivilligt at få blokeret adgang til casino- og onlinespillesider, men pga. en forkert adresse er han ikke blevet forment adgang til disse, og han kræver nu 100.000 euro i erstatning.

Læs mere

13/12: Unibet* dropper Spanien - indtager Frankrig

Unibet* har overtaget Solfive Group og træder atter ind på det franske spillemarked. Udmeldingen kommer i forlængelse af at Unibet* har trukket sig ud af det spanske marked. Den 15. december godkendte den franske spillemyndighed ARJEL overtagelsen af Solfive Group (der allerede blev annonceret medio november)

Læs mere her og her .

13/12: bwin*.Party's salg af Ongame netværket trækker ud

Siden bwin* og Party Gaming fusionerede tidligere på året har selskabet forsøgt at sælge Ongame netværket, som indtil fusionen var bwin*'s eje. Netværket vurderes at være det femtestørste på verdensplan, og selvom bwin*.Party hævder at forhandlinger er i gang, er salget ikke umiddelbart nært forestående.

Læs mere her

13/12: Mobil-betting i voldsom vækst

Ifølge et betting-konsulentfirma vil mobiltelefoni-betting omsætte for mindst 4,8 milliarder dollars om to år. Allerede i dag står mobil-betting eksempelvis for 9% af Williams Hills sportsbetting-omsætning, 18% af Ladbrokes´ og hele 35% af Paddy Power.

Kilde: Gaming Intelligence

14/12: Paddy Power får canadisk sportsbetting-kontrakt

Det irske selskab er blevet udvalgt af den canadiske delstat, British Columbia, til at levere et online sportsbetting-produkt i samarbejde med PlayNow.com.

Læs mere

14/12: Bwin*.Party forventer licensgodkendelser i Europa

Selskabet har både søgt i Danmark og Spanien og forventer at være med fra starten når der skal udbydes online spil på de nye regulerede markeder.

Læs mere

14/12: DBU giver advarsler i matchfixing-sager, og politi opgiver at føre sag

To danske fodboldspillere der havde bettet imod deres eget hold i 2010, har nu fået deres dom af DBU: begge slipper med en advarsel. Samtidig har politiet opgivet at føre sag mod de to spillere - pga manglende beviser for at de rent faktisk forsøgte at påvirke udfaldet af de pågældende kampe.

Kilder: Politiken og Ekstra Bladet

14/12: Økonomisk vækst for Betfair* - især pga mobil-bets

I et ikke-revideret regnskab for halvåret frem til 31. oktober 2011 kunne Betfair* fremvise vækst. I andet kvartal var indtjeningen øget med 12% i forhold til samme kvartal i 2010, hvilket ikke mindst skyldtes en god start på fodboldsæsonen.

Læs mere

Ifølge Egaming Review, skyldes Betfairs vækst især mobiltelefon-betting. Antallet af mobil-bets steg med mere end 100% i forhold til første halvår 2010.

14/12: Bøde og karantæne for insider-viden

Nathan Bock, forsvarsspiller for Gold Coast Suns i australsk fodbold, er blevet idømt en bøde på 10.000 dollars og to kampes karantæne. Årsagen er, at Bock havde fortalt familie og bekendte at han i en kamp i september skulle spille angriber, og disse placerede spil på Bock til at score kampens første points, som samlet kostede diverse bookmakers i omegnen af 40.000 dollars. Bøden er dobbelt så stor som den en anden spiller fra ligaen blev idømt for få uger siden.

Læs mere

14/12: Lange karantæner i vente efter hestesport-skandale

Elleve personer er blevet fundet skyldig i en korruptionsskandale, der har ramt britisk hestesport. Blandt de elleve personer, som BHA (den britiske hestesportsmyndighed) har fældet dom over, er to tidligere jockeys, der er dømt for bevidst at have stoppet deres heste under løb.

Læs mere

15/12: Danske licenser er uddelt

Når Danmark åbner dørene d. 1. januar, bydes velkommen til en række spilleselskaber, gammelkendte og nye. Listen over licenshavere er nu offentliggjort...

Læs mere

15/12: Snager pokerselskaberne også i din computer?

Folkene bag hand history softwaren HH Smithy påviser i en nyligt lanceret artikel at pokerklienten fra det tidligere Full Tilt Poker udvekslede følsomme data fra kundernes computere med Full Tilts servere. Metoden, hvor pokersoftwaren tager et "fingeraftryk" af den computer klienten er installeret på, er en udbredt måde at sikre sig mod at kunderne bl.a. opererer med flere accounts, men i Full Tilts tilfælde overskred de iflg. HH Smithy nogle brugerrettigheder og hentede bl.a. Windows registreringsnøgler. Hvorvidt andre pokerklienter bevæger sig i samme gråzone melder HH Smithy imidlertid ikke noget om.

15/12: bwin* går ind på både det danske og spanske marked

Foruden det danske marked vil bwin* også gå ind på det spanske spillemarked i 2012, og forvener at være i gruppen af bookmakers, der modtager de første licenser i Spanien. Derudover holder de et vågent øje med såvel det tyske som det amerikanske marked i fald en mulighed for at gå ind på disse skulle byde sig.

Læs mere

15/12: Hurtigere hjemmeside skal hjælpe Betfair*

I kampen om kunderne vil Betfair* bl.a. optimere sin hjemmeside, således at man hurtigere kan navigere rundt på siden. Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Læs mere

15/12: Kroatiske spillere involveret i match-fixing

En flok på 15 bestående af både spillere og dommere er blevet idømt fængelsstraffe på mellem seks og 10 måneder for at have fixet otte nationale ligakampe.

Læs mere

16/12: Franske Full Tilt-købere på vej til Spanien?

Det spanske marked står overfor en regulering til årsskiftet og over 60 selskaber har ansøgt om en licens til at udbyde spil efter årsskiftet. Én af disse er franske Groupe Bernard Tapie, der for nyligt opkøbte Full Tilt Poker. Firmaet kan dog blive påtvunget at tilbagebetale alle spanske Full Tilt-spillere der har mistet deres indestående da pokersiden lukkede ned.

Læs mere

16/12: Regulerede markeder giver overskud hos Sportingbet

Sportingbets nettoindtægter er steget med 37% i de første 19 uger af selskabets nye finansielle år, hvoraf over halvdelen af selskabets forretninger nu kommer fra regulerede markeder.

Læs mere

16/12: Titanbet udbetaler til kunder i annulleringssager

Titanbet der i den seneste tid har været er blevet kritiserer for at annullere korrekte spil, har nu ændret sin afgørelse i to tilfælde og har udbetalt gevinsterne til kunderne.

Læs mere