Hvad skete der i uge 49? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

 

5/12: Sådan reagerer livebettere på mål

Hvordan reagerer man bettingmæssigt på et mål i den kamp man livebetter på? Hvis der er tale om et forventet eller lettere uventet mål, under-reagerer man. Hvis det er tale om et meget uventet mål, over-reagerer man. Det viser en ny undersøgelse.

Læs mere

5/12: Spillelovgivning i andre lande

En ny dansk spillelov træder i kraft ved nytår. Men hvordan ser det egentlig ud i andre lande i Europa? Her er resultatet af en hurtig rundflyvning...

Læs mere

5/12: PokerStars turnering slår verdensrekorden

Med 200.000 deltagere slog PokerStars rekorden da de afholdt verdens største online pokerturnering. Verdensrekorden lød tidligere på 149.196 deltagere og var også sat af PokerStars.

Kilde: eGaming Review

5/12: Brugeres informationer lækket fra Ultimate Bet

Ifølge gambling-avisen eGaming Review har et sikkerhedsbrud på pokersiden Ultimate Bet betydet at information om en stor del af sidens brugere - hvis ikke dem alle - er blevet lækket. Det drejer sig om alt fra kontaktdetaljer, indbetalingsmetoder, ip-adresser og saldi (men dog ikke passwords).

5/12: Fransk spillelov hård ved Betclic Everest Group

Betclic Everest Group (BEG) lider på det franske marked. Den franske spillelov pålægger operatører en stor skat, der har fået flere til at forlade markedet. BEG, der bl.a. står bag Everest Poker, der er en af de mest populære pokersider i Frankrig, har fremlagt et regnskab, hvor den franske spillelov er en væsentlig grund til det skuffende resultat.

Læs mere

6/12 Amerikansk delstat et skridt nærmere legalisering

I New Jersey er sportsbetting ulovligt, men den amerikanske delstat tog for nyligt et skridt nærmere en legalisering.

Læs mere

6/12: Økonomisk succes hos mobilspecialist

Firmaet Probability, der er specialister indenfor gambling til mobile enheder, har fra marts til september haft en 41% stigning i omsætningen. Successen har vakt interesse hos William Hill der for nyligt bød på firmaet.

Læs mere

7/12: NemID udsat til februar

Danske kunder får en ekstra måned at løbe på før de skal bruge NemID til at logge på deres spillekonti. Identitet og adresse skal dog stadig tjekkes ved kontoåbning.

Læs mere

7/12 Taiwanesere bryder spilleforbud ved præsidentvalg

14. januar næste år afgøres præsidentvalget i Taiwan, og det har fået flere taiwanesere til at gå online for at spille på udfaldet af valget. Gambling er dog ulovligt i Taiwan, og landets offentlige anklager har, med trusler om lange fængselsstraffe, svoret at slå hårdt ned på enhver, der så meget som mistænkes for at have spillet på valgresultatet.

Læs mere

7/12: Kommission undersøger egen rolle i Full Tilt-skandalen

The Alderney Gambling Control Commission (AGCC), der gav en spillelicens til Full Tilt Poker, vil nu undersøge om kommissionen selv har handlet optimalt i skandalen om lukningen af én af verdens største pokerudbydere.

Kilde: eGaming Review

7/12: Unibet* stopper alle aktiviter i Spanien

Fra den 20. december 2011 stopper Unibet* alle spillemæssige aktiviter i Spanien. Dette sker i forbindelse med nye spanske regler for spillemarkedet.

Kilde: Unibet* pressemeddelse

7/12: Ny irsk spillelov annonceres i 2012

Den irske finansmister har afsløret planer om at ændre den irske spillelov. Ændringerne vil bl.a. betyde øgede skatter på flere områder af spillemarkedet.

Læs mere

8/12: Aftalt spil i Gold Cup?

FIFA og CONCACAF havde mistanke om fiksede resultater under sidste sommers Gold Cup (De Nord- og Mellem-amerikanske fodboldmesterskaber). Mistanken blev vakt af suspekte bettingmønstre under kampe der involverede Cuba og Grenada (samt El Salvador mod Mexico - der endte 0-5). Der er dog endnu ikke fundet beviser, fortæller Sports Illustrated der har skrevet en artikel om sagen.

Læs mere

8/12: Bwin*.Party og Google indgår samarbejde

Spillefirmaet går sammen med søgemaskinegiganten om at udvikle et online pokerspil med integreret webcam. Aces Hangout kaldes det og skal foregå via Google+. Spillet er socialbaseret og skal konkurrere med Zynga's facebook-poker.

Læs mere

8/12: EU-retssag om dansk spillelov

Dansk Automat Brancheforening har anlagt sag ved EU-Domstolen for at få stoppet den danske spillelov (der dog stadig træder i kraft ved nytår, ifølge Spillemyndigheden).

Læs mere:

8/12: Alderney vil stramme betting-lovgivning

Alderney - kanaløen hvor det krakkede Full Tilt havde licens - vil lade Peter Dean (tidligere formand for British Gambling Commission) gennemgå øens regler med henblik på en eventuel opstramning. Kilde: eGaming Review.

9/12: EU overvejer ny datasikkerheds-lov

Loven, der stadig er på tegnebrættet, påkræver europæiske selskaber at underrette databeskyttelsesinstanser og ramte brugere indenfor 24 timer efter at et brud på sikkerheden er blevet opdaget.

Læs mere

8/12: Betfair* bliver hovedsponsor for Apollon Limassol

Spillebørsen Betfair* der har sponsoreret Apollon Limassol siden august i år, bliver nu hovedsponsor for den cypriotiske klub - hvis spillere fremover skal bære Betfairs logo på trøjen. Det er anden gang indenfor få måneder at Betfair* indgår sponsorat-aftale med fodboldklub, efter man tidligere indgik en aftale med det tyske fjerdedivisionshold Türkiyemspor.

Kilde: eGaming Review

9/12: Australsk parlament vil forbyde bettingreklamer

Det foreslåede forbud vil omfatte både annonceringen af liveodds under en sportsbegivenhed samt spillefirmaers logoer på holdenes trøjer.

Kilde: eGaming Review

9/12: Nye klager over TitanBet

Flere kunder har i den seneste tid oplevet at få væddemål annulleret på et umiddelbart tvivlsomt grundlag hos TitanBet.

Læs mere