Sponsoreret indhold fra Betsafe

Cremen af NFL's quarterbacks skal i aktion i weekenden, når de otte tilbageværende hold i slutspillet krydser klinger i fire kampe. Hos Betsafe forventer man, at Colts-quarterback Andrew Luck kaster for flest yards af alle.

Legenderne står i kø på quarterbackpladserne, når Divisional-runden i NFL-slutspillet løber af stablen lørdag og søndag. Tom Brady, Peyton Manning og Aaron Rodgers er blot nogle af de superstjerner, der skal i aktion. Skal man tro Betsafe, så kommer de dog alle til at stå i skyggen af Indianapolis Colts' unge quarterback Andrew Luck.

Bookmakeren har nemlig Luck som favorit til at kaste for flest yards af alle quarterbacks i runden. Dette på trods af, at Luck skal op mod et af ligaens stærkere forsvar i Denver Broncos. Colts-stjernen har dog vist, at han kender koden til Broncos-forsvaret. Da de to hold mødtes i sæsonpremieren kastede han for hele 370 yards.

"Andrew Luck har for alvor etableret sig i ligaens quarterback-elite i denne sæson. Han kastede for tredjeflest yards af alle i grundspillets 16 kampe og viste i det hele taget, at han kan vinde kampe næsten på egen hånd. Nogle eksperter mener, at han bliver den bedste quarterback, der nogensinde har spillet i NFL. Så vidt tør vi endnu ikke spå, men vi forventer, at han stråler i weekenden. Om det så er nok til at sende Peyton Manning og Broncos ud i mørket, vil tiden vise", sigerBetsafes oddssætter Thomas Holm.

Andrew Luck og Peyton Manning er de sidste to quarterbacks, der skal i kamp i Divisional-runden. Det sker søndag aften klokken 22.40 dansk
tid. 

Hvilken quarterback kaster for flest yards i Divisional Playoffs?
Andrew Luck 3.50
Aaron Rodgers 4.00
Peyton Manning 4.00
Tom Brady 6.00
Tony Romo 8.00
Joe Flacco 10.00
Russell Wilson 20.00
Cam Newton 24.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Player Specials