Følg med på BetXperts liveblog lørdag den 10 marts fra kl. 12.30 – 18.00, hvor vi følger eftermiddagens spændende opgør fra La Liga, Bundesligaen, Superligaen og Premier League med særligt fokus på storopgøret i Manchester. 

Til den næste udgave af BetXperts liveblog stiller vi selvfølgelig særlig skarpt på lørdagens helt store opgør – det evige rivalopgør mellem Manchester United og Liverpool. Følg med og få input, eksperttips og deltag selv i debatten om kampene via vores liveblog-chat.

Vi ved, at du garanteret skal bruge en del af lørdagen på at følge dagens store fodboldkampe. I så fald kan du ved at følge vores liveblog løbende få input, spilideer, statistisk og live-eksperttips undervejs.

På lørdag fra kl. 12.30 sidder vi nemlig endnu engang klar på kontoret og vil guide læserne gennem dagens mest interessante fodboldkampe. 

Stort brag i vente på Old Trafford

Vi har selvfølgelig stor fokus på det helt store rivalopgør på Old Trafford mellem Manchester United og Liverpool. Udover æren og den store håneret, der altid er på spil i disse opgør, så er det også en kamp om vigtige point i toppen af Premier League.

Manchester United ligger nummer to, men Liverpool kan med en sejr snige sig foran Manchester United i tabellen. Det bliver uden tvivl en ekstrem intens kamp, hvor der vil blive kæmpet om hver eneste millimeter på banen. Vi dækker kampen tæt og vil forsøge at komme med input, der kan inspirere læserne til at finde gode livespil-muligheder.

Vores dygtige Premier League-ekspert Thomas Schyth har analyseret kampen og fundet et spilforslag. Se det her. 

Vi har dog fokus på langt flere kampe end opgøret på Old Trafford. Nedenfor ses de kampe, vi har et særligt fokus på denne lørdag eftermiddag:

  • Klokken 13.00: Eibar - Real Madrid (TV3 Max)
  • Klokken 13.30: Manchester United - Liverpool (6'eren)
  • Klokken 15.30: Bayern München - Hamburger SV (stream på eksempelvis Unibet*)
  • Klokken 16.00: Hobro - Silkeborg (TV3 Sport)
  • Klokken 16.00: Newcastle United - Southampton (6'eren)
  • Klokken 16.15: Sevilla - Valencia (Eurosport 2)

Det kan dog nemt tænkes, at der undervejs vil komme forslag til livespil fra de faste eksperter på helt andre kampe.

Vi glæder os til en dejlig fodboldlørdag med masser af god underholdning og gode spilmuligheder.

Følg BetXperts liveblog her. Vel mødt på lørdag fra kl. 12.30-18.00