Efter en vel overstået landskampspause sidder BetXperts livebloggere lørdag igen klar til at holde øje med de vigtigste opgør i de store ligaer. Kig ind fra 12:30 og få input fra vores bloggere samt spiltips fra eksperterne - og deltag selv i debatten i livechatten.

Påskelørdag byder traditionelt på det kolde påskebord og måske en snaps eller to, men efter en lang landskampspause byder den i år også på BetXperts liveblog. BetXperts bloggere sidder klar allerede fra 12:30 - 18:00, hvor dagens første kamp i Serie A skydes i gang, mens der kort efter fløjtes op for den tidlige kamp både i La Liga og Premier League.

Undervejs vil bloggerne komme med input, hvis de gør en interessant observation. Der vil ligeledes løbende tikke spiltips ind fra nogle af BetXperts eksperter, ligesom det som altid vil være muligt at blande sig i debatten igennem livechatten. Så der er rigelig grund til at stikke af fra påskebordet, når chancen byder sig.

Bunddramaer i Premier League

Mens rundens topopgør i Premier League mellem Chelsea og Tottenham først ligger søndag, er der stadig garant for herrefight og drabelige dueller, når fire af rækkens bundhold skal i direkte kamp mod nedrykningskonkurrenter. Huddersfield med Mathias Zanka Jørgensen, Phillip Billing og Jonas Lössl har tre point ned til stregen, og de skal en tur til St James' Park, hvor Newcastle, der har et point mere, tager imod.

Den helt store bunddrama udspiller sig dog på London Stadium, hvor West Ham på 17. pladsen tager imod Southampton, der ligger lige på den anden side af stregen med to point færre. West Ham har tabt fire af sine seneste fem kampe og har en række af tvivlsomme og fraværende profiler, mens Southamptons og Pierre-Emile Højbergs nye træner, Mark Hughes, kan se frem til vaskeægte ilddåb mod en direkte konkurrent.

Rundens TV-kamp er fra Old Trafford, hvor Mourinhos tropper tager imod et genfødt Swansea-mandskab, som efter et stort nederlag til Brighton dog stadig er en integreret del af bundkampen. BetXperts Premier League-ekspert, Thomas Schyth, tror på, at det ikke går målamok på Old Trafford. Læs hans prematch spiltip på kampen her.

Thomas Schyth har derudover lavet prematch spiltip på både Crystal Palace-Liverpool og Watford-Bournemouth. Dem kan du finde her:

Crystal Palace-Liverpool

Watforid-Bournemouth

Påskelørdagens program

Det er ikke kun Premier League, der bliver dækket tæt på lørdag. Livebloggerne kommer løbende til også at rette fokus mod La Liga, Bundesligaen og Serie A, ligesom der kan dumpe spiltips ind fra eksperter på helt andre ligaer og sportsgrene.

Nedenfor er oplistet dagens samlede program, med de kampe vi har særlig fokus på:

  • Klokken 12.30: Bologna - Roma (TV3 Sport)
  • Klokken 13.30: Crystal Palace - Liverpool (6'eren)
  • Klokken 15.00: Sassuolo - Napoli (TV3 Sport)
  • Klokken 15.30: Schalke 04 - Freiburg (Bookmaker stream)
  • Klokken 16.00: Manchester United - Swansea (6'eren)
  • Klokken 16.15: Athletic Bilba - Celta Vigo (TV3 Max)

Følg BetXperts liveblog her. Vel mødt fra klokken 12:30-18:00.