Opsummering
Vi har nu været igennem de mest elementære principper og funktioner som man møder hos spillebørserne, og har forhåbentlig bidraget til en lidt større forståelse af hvordan man spiller hos børserne.

Vi har bekrevet og demonstreret det væsentlige fordele ved spillebørserne overfor de traditionelle bookmakere, vi har set hvordan man køber og sælger, hvordan man efterspørger og udbyder odds i markedet, og vi har givet en introduktion til et af de meget spændende elementer ved spillebørserne, live betting. Men, teori er jo ét, praksis noget andet, og som det er med så mange andre ting, bliver man kun bedre ved at prøve, prøve, prøve...

Find din strategi
For at få succes på spillebørserne og score de gevinster som vi vel alle jagter når vi spiller, så gælder det om at finde sin helt egen strategi - den der passer til ens pengepung, til ens temperament og til de markeder man ønsker at spille på.

Måske man blot behøver at overføre den strategi man altid har anvendt hidtil i sine spil hos de traditionelle bookmakere, nemlig udelukkende at købe væddemål i markedet - ofte til meget højere odds end man hidtil har fået.

Måske man finder ud af at man har en bookmaker gemt i sig, og sværger til udelukkende at sælge og udbyde egne væddemål.

Eller måske man gør det til en sport og specialitet at høste surebets i en lind strøm på live betting markederne.

Uanset hvad, så kommer man ikke uden om at mulighederne er enorme på spillebørserne, og at der er plads til alle, uanset strategi eller smag.

Vær tålmodig
Som vi har nævnt flere gange i denne guide, så kan det være en stor fordel hvis man i starten blot betragter hvordan markederne udvikler sig, både de almindelige kampodds-markeder, men også live betting markederne, inden man begynder selv at deltage. Desuden kan man med fordel bruge lidt tid på at undersøge de enkelte spillebørser på forhånd for at se hvor meget omsætning de typisk har på de enkelte markeder.

Vi håber at denne guide har været behjælpelig i din vej ind til spillebørsernes univers! Brug evt. de links vi har listet herunder til et udvalg af spillebørser på din videre færd - forhåbentlig en del klogere og bedre rustet end da du kom hertil.


1. Spillebørs-Guide - intro

2. Hvad er en spillebørs?

3. Køb/Salg - grundstenene

4. Find dit spil - navigation
5. Kom let i gang (køb)

6. Efterspørg bedre odds (køb)

7. Leg selv bookmaker (salg)

8. Livebetting

9. Learning by doing


Anmeldelser af spillebørser:

Betfair*