BetXpert har fundet de bedste odds til Danmark – Tyskland. De to hold mødes i aften i en træningskamp i Østrig. 

Danmark pudser EM-formen af i aften med en EM-testkamp mod Tyskland. BetXpert har fundet de bedste odds på kampen og kommer desuden med et bud på de to holds startopstilling.

Foruden odds på Danmark – Tyskland finder du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger nederst i optakten. 

De bedste odds på Danmark – Tyskland

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds på Danmark – Tyskland. Venskabskampen spilles i aften klokken 21.00 og kan følges på Kanal 5 og Eurosport Player. 

Odds på Danmark - Tyskland (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 3,85
Uafgjort 3,55
Tyskland 2,05
Asian handicap-odds på Danmark - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Danmark (+0,5 Asian) 1,85
Tyskland (-0,5 Asian) 2,00
Over/under-odds på Danmark - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,89
Under 2,5 mål 1,95
Begge hold scorer-odds til Danmark - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,12
Målscorerodds til Danmark - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer 5,00
Jonas Wind scorer 3,70
Kasper Dolberg scorer 3,80
Thomas Müller scorer 3,75
Kevin Volland scorer 3,75
Serge Gnabry scorer 3,20

OBS: Odds på Danmark – Tyskland er fra onsdag den 2. juni klokken 10.14.

Odds på Danmark - Tyskland hos Cashpoint

Bookmakernes Danmark – Tyskland odds viser os, at vi slet ikke er uden chance i opgøret. Du får lige nu odds 3,85 hos Unibet* på en dansk sejr, mens du kan spille på Tyskland til odds 2,05 hos Cashpoint*.

Danmark – godt tag på tyskerne

Hvis man tager et kig på de seneste otte indbyrdes møder med tyskerne, så er der faktisk god grund til dansk optimisme. Vi har nemlig vundet halvdelen af disse kampe, mens tyskerne blot har vundet to gange. Det betyder samtidig også, at to er endt uafgjort.

Senest møde ligger tilbage i 2017. Her var der også tale om en venskabskamp. Ved den lejlighed delte vi i porten via 1-1 på Brøndby Stadion. Christian Eriksen havde bragt Danmark foran kort inde i kampen, mens Joshua Kimmich udlignede i det 88. minut. 

Ser man på Danmarks form, er der da heller ikke meget, som tyder på, at vi er dømt på forhånd til at tabe dette opgør. Vi er nu oppe på 45 kampe, hvor vi kun har tabt mod verdensetterne fra Belgien. Dog to gange, men det er stadig en meget imponerende stime. 

Den gode form er heldigvis taget med ind i VM-kvalifikationen. Her har vi lagt ud med en 2-0-sejr ude mod Israel, 8-0 hjemme mod Moldova og senest 4-0 ude mod Østrig. Dette momentum skal vi helst gerne bevare så langt som muligt ind i EM-slutrunden. Gerne til og med finalen.

Det skal ikke mindst blive spændende at se, hvor Christian Eriksen står rent formmæssigt. Han har været lidt ind og ud af holdet i Inter, hvorfor han ikke har spillet lige så meget, som han har været vant til det førhen. Er han på toppen her op til EM, eller har den til tider manglende tillid fra eks-træner Antonio Conte sat sine spor i selvtilliden og formen? Det får vi forhåbentlig et godt prej om i aften.

Tyskland – gamle kendinge er med igen

Det kom for nyligt frem, at den tyske landstræner Joachim Löw atter har fundet plads til de vragede spillere Thomas Müller og Mats Hummels. Faktisk ventes det endda, at begge spillere meget vel kan være at finde i startopstillingen til aftenens kamp.

At de to spillere er hentet ind i landsholdsvarmen igen, skal måske ses i lyset af, at Tyskland har svinget en hel del i præstationerne på det seneste. Det begyndte med et 0-6-nederlag mod Spanien i en venskabskamp. Herefter vandt man så mod Island og Rumænien i to VM-kvalifikationskampe, hvorfor pletten mod Spanien var vasket en smule væk igen – i hvert fald rent resultatmæssigt. 

Senest viste man dog store svaghedstegn igen, da man i en VM-kvalifikationskamp tabte med 1-2 hjemme mod upåagtede Nordmakedonien. Siden da er det, at Joachim Löw, der stopper som tysk landstræner efter EM-slutrunden, atter fandt plads til veteranerne Thomas Müller og Mats Hummels.

Uden at der skal gå for megen ananas i egen juice i den, så får Tyskland kvalitetsmodstand i denne her kamp. Dette kan meget vel være kærkomment for vores nabolande, da de dermed får en god idé om, hvor de står inden sommerens store højdepunkt. 

Trupnyt og startopstillinger til Danmark – Tyskland

Her får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Danmark – Tyskland.

Danmark
Kasper Hjulmand har meddelt, at Christian Nørgaard og Joachim Andersen ikke er med i aftenens kamp. Andreas ”AC” Christensen bliver også med al sandsynlighed sparet. 

Alle tre skulle som sådan være klar nok til at spille, men det er blevet vurderet, at de har bedst af at stå over i denne omgang. 

Alt i alt skal vi forvente at se et dansk landshold i nogenlunde samme formation som sædvanligt, men måske der vil blive eksperimenteret lidt med nogle andre konstellationer af spillere, siger landstræner Kasper Hjulmand.

- Med de spillere, som vi har til rådighed, vil vi forsøge at spille kampen, som vi altid gør med de samme principper og den samme identitet hele vejen igennem, men måske også med nogle nye konstellationer, som vil blive brugt ved EM - måske ikke i den første kamp, men senere under EM, lyder det ifølge B.T.

 Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Schmeichel; Mæhle, Vestergaard, Kjær, Wass; Delaney, Højbjerg; Braithwaite, Eriksen, Poulsen; Dolberg/Wind

Store dele af fodbolddanmark er formentlig spændt på, hvem landstræneren har som sin førsteangriber. Er det Nice-spilleren Kasper Dolberg? Eller er det F.C. København-kometen Jonas Wind? Måske Kasper Hjulmand end ikke selv ved det endnu.

Sikkert må det i hvert fald være, at vedkommende, der starter inde i aften, kan spille sig meget tæt på en startplads i den første EM-kamp mod Finland, hvis han gør en god figur. Foruden aftenens kamp venter der dog også endnu en testkamp mod Bosnien-Hercegovina, hvor man kan rykke lidt på hierarkiet. 

Tyskland
Joachim Löw forventes at spare følgende spillere:

Kai Havertz, Timo Werner, Antonio Rüdiger, Ilkay Gündoğan, Toni Kroos og Leon Goretzka.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Neuer; Klostermann, Can, Hummels, Gosens; Kimmich, Neuhauss; Sané, T. Müller, Gnabry; Volland