Du kan se gratis livestream af Danmarks finalekamp mod Frankrig ved EM i håndbold og du kan her få en guide til, hvordan du kan følge finalebraget. Der er kampstart søndag kl. 17.45.

Se Danmark - Frankrig hos Bet365

Det er ganske simpelt at finde et godt livestream til Danmarks EM-finale mod Frankrig. Det kræver blot, at du har en konto hos Bet365, der tilbyder et overvældende udbud af livestreaming i høj kvalitet. 

Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, er det også nemt at registrere sig.

Du går bare til Bet365´s hjemmeside og klikker på "Opret konto" oppe i højre hjørne og følger herefter instrukserne, der vises på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream. Hvis du allerede har en bettingkonto, er det endnu lettere, og du kan dermed allerede følge den spændende semifinale hos den populære bookmaker.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Opret spillekonto hos Bet365 her

Sådan finder du gratis livestream af kampen

Hvis du vil se livestream til Danmark kampen så skal du trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Håndbold" --> "EM" --> "Frankrig - Danmark"

Du kan også finde stream i liveodds-oversigten, når kampen starter søndag klokken 17.45. Se MatchCenter.

Se Danmark - Frankrig hos Unibet

Det er også muligt at livestreame Danmark mod Frankrig hos Unibet, hvor det også er nemt og hurtigt at komme til et store udvalg af livestream.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto, så skal du klikke på "Opret konto" oppe i højre hjørne på Unibets hjemmeside, men minimumskravet for indbetalinger er hos Unibet på 40 kroner. Efter oprettelse er du sikret adgang til en lang række livestreams.

Hos Unibet behøver du heller ikke at spille på kampen for at se med. Det tager under fem minutter, og så kan du se en række livestreams af nogle af de største sportsbegivenheder.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Unibet banner livestreaming mobil

Se mere om EM 2024 håndbold her:

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvor kan jeg livestream EM-finalen ved håndbold 2024?
Hos spiludbyderne Unibet og bet365 kan du se livestream til finalekampen mellem Danmark - Frankrig.

🔎Hvor kan jeg se EM i håndbold på TV?
Du kan følge finalen mellem Danmark og Frankrig på TV2 og på TV2 Play.

🔎Hvor kan jeg livestreame Danmark - Frankrig? Du kan livestreame finalen mellem Danmark - Frankrig gratis hos Unibet og Bet365. Du finder også masser af liveodds på kampen.