Her får du odds og optakt til Brøndby – FCK. Foruden odds finder du også seneste trupnyt og vores bud på startopstillinger.

Søndag er der lokalbrag på Vestegnen, når Brøndby IF tager imod ærke- og lokalrivalerne fra F.C. København. Begge hold har meget brug for sejren og de tre point, men der kan som bekendt højst kun være ét vinderhold. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til et meget spændende opgør. 

Odds på Brøndby - FCK hos MarathonBet

Her i BetXperts optakt til Brøndby – F.C. København får du et overblik over de bedste odds. Du får også seneste trupnyt og bud på startopstillinger, som du kan se nederst i optakten. 

Odds på Brøndby IF – F.C. København

Herunder har vi oplistet de bedste odds til Brøndby – F.C. København. Kampen spilles søndag klokken 14.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Brøndby - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 3,38
Uafgjort 3,70
F.C. København 2,35
Odds på Brøndby - FCK (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Brøndby (Asian 0) 2,45
F.C. København (Asian 0) 1,71
Odds på Brøndby - FCK (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,89
Under 2,5 mål 2,15
Odds på Brøndby - FCK (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,40
Odds på Brøndby - FCK (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 3,00
Simon Hedlund scorer 3,60
Josip Radošević scorer 9,00
Jens Martin Gammelby scorer 12,00
Andreas Maxsø scorer 7,50
Jonas Wind scorer 2,70
Pep Biel scorer 3,40
William Bøving scorer 4,50
Lukas Lerager scorer 6,00
Nicolai Boilesen scorer 23,00

OBS: Odds er fra fredag den 22. oktober klokken 14.52.

Bookmakernes Brøndby – FCK odds fortæller os, at de har "Løverne" som favoritter i opgøret. Det er endda selvom, at det er de blå-gule, som spiller på hjemmebane, og at FCK ikke er inde i deres bedste periode, hvilket Brøndby dog heller ikke er.

Bedste odds på Brøndby er p.t. odds 3,38 hos MarathonBet*, mens du får odds odds 2,35 på FCK hos 888sport*. Højeste betaling på krydset er 3,70 hos Onside Betting*

Se BetXperts spilforslag til Brøndby - F.C. København længere nede i optakten. 

Brøndby IF

Brøndby fik endnu en lektion i Europa, da de torsdag aften tabte med 0-2 i Glasgow mod Rangers FC i Europa League. Dermed ser det en smule sort ud med hensyn til videre avancement, men det kan hurtigt vende igen, hvis de formår at vinde det omvendte opgør mod skotterne i næste runde. 

I Superligaen går det ikke meget bedre. De forsvarende mestre ligger lige akkurat i top-6 og har blot vundet tre ud af 12 kampe i ligaen. I den seneste Superliga-kamp fik holdet en hårdt tiltrængt 3-2-sejr hjemme over bundproppen fra Vejle. Faktisk var Brøndby bagud med 1-2, da der manglede ti minutter, men en udligning af Mikael Uhre og et føringsmål af Christian Cappis sørgede for et hæsblæsende comeback. 

Nu gælder det så et lokalbrag mod F.C. København, som man har tabt til i de seneste tre indbyrdes opgør. Kampen kommer ovenikøbet efter en hård aften ude mod Rangers torsdag aften, hvor man selvfølgelig også skulle rejse hjem. 

Dette er selvsagt ikke nogen optimal optakt til braget mod FCK, men det er værd at notere sig, at Brøndby-træner Niels Frederiksen havde et par prominente navne til at starte ude mod skotterne. Dermed er de formentlig friske til at spille søndag. Her er tale om Josip Radošević, Simon Hedlund og Mathias Greve. 

Blas Riveros fik en halv time, og dermed nærmer paraguayaneren sig formentlig snart en form, der gør ham i stand til at starte inde. Om denne kamp kommer en postomgang for tidligt, må tiden vise.  

F.C. København

Efter en intet mindre end superstart på sæsonen er FCK gået lidt i stå. Senest blev det til et 1-2-nederlag hjemme mod PAOK i Conference League. Det hører dog med til historien, at københavnerne fik udvist målmand Kamil Grabara efter blot otte minutter. Det betød, at grækerne fik en del nemmere arbejdsbetingelser og kunne da også gå til pause med en 2-0-føring.

I anden halvleg kom FCK imidlertid stærkt tilbage og fik reduceret til 1-2 og havde tilmed en fin chance for at score til 2-2. Comebacket blev dog ikke fuldendt, og derfor måtte FCK lide deres første nederlag i Europa i denne sæson. 

I Superligaen har der også været nogle bump på det seneste. Forrige kamp endte med 1-1 hjemme mod Viborg, og senest spillede holdet ligeledes 1-1 ude mod SønderjyskE. Heldigvis for F.C. København er de stadig kun tre point efter førerholdet FC Midtjylland.

Mere bekymrende er holdets skadessituation. Læs mere om det i trupnytafsnittet.

Brøndby IF - F.C. København: spilforslag

BetXperts topredaktør, Frank Pilantra, har et spilforslag ude til Brøndby - FCK. Eksperten har fundet værdi i et spil på over 2,5 mål.

Brøndby IF - F.C. København: Over 2,5 mål til odds 1,83 hos MarathonBet*

Sådan indleder Frank Pilantra sin analyse:

"Der er lagt op til en underholdende fodboldfest, når de forsvarende mestre fra Brøndby tager imod de ustabile rivaler FC København. Begge hold viser usikkerheder i forsvaret og det kan give en dynamit-kamp med målchancer på stribe til begge hold."
OBS: Siden eksperten lagde sit tip op, er oddset steget til 1,89 hos MarathonBet*

Brøndby – FCK: trupnyt

Her i optakten til Brøndby – FCK får du selvfølgelig også seneste trupnyt. 

Brøndby iF
Niels Frederiksen kan glæde sig over, at Mathias Greve er klar igen. Han fik ti minutter mod Rangers og skal velsagtens være i spil til startopstillingen her. 

Herudover er det værd at nævne, at førstemålmand Mads Hermansen, der har været ude de seneste par kampe med en fodskade, meget vel kan være ude igen. 

Bud på Brøndbys startopstilling mod FCK (3-5-2):
Mikkelsen; Tshiembe, Maxsø, Heggheim; Mensah/Riveros, Slimane, Radošević, Frendrup, Gammelby/Mensah; Uhre, Hedlund 

Blas Riveros har set utrolig spændende ud i de få kampe, han har fået for Brøndby. Det skal blive meget spændende at se, om han nu er klar til at starte inde. 

F.C. København
Jess Thorup må fortsat se bort fra en række profiler. Anfører og talisman Carlos Zeca samt midtbanemakker Rasmus Falk er begge fortsat ude. Det var angriber Kamil Wilczek også mod PAOK torsdag aften. Polakken må betegnes som værende tvivlsom til søndagens brag.

Tvivlsomme er Victor Kristiansen og Jens Stages ligeså. Begge er tilbage i træning, men var endnu ikke klar til kamp torsdag aften. 

Kamil Grabara fik direkte rødt kort mod PAOK torsdag aften, hvorfor han er i karantæne de næste par kampe i Conference League. Spørgsmålet er dermed, om FCK-træner Jess Thorup allerede nu kunne finde på at sætte svenske Kalle Johnsson ind i målet i stedet for polakken, som ikke har haft nogen forrygende sæson hidtil.

Bud på FCK’s startopstilling mod Brøndby (4-2-3-1):
Johnsson; Diks/Kristiansen, Boilesen, Khocholava, Ankersen/Diks; Lerager, Jóhannesson; Bøving, Biel, Højlund; Wind

Skulle Victor Kristiansen blive klar til kamp, kunne Jess Thorup måske finde på at sætte Kevin Diks op som højre wing-angriber. Hollænderen er målfarlig, og Rasmus Højlund er ikke en udpræget kantspiller. 

I kampen mod PAOK løste FCK kabalen ved at starte inde med unge Baldursson sammen med Lukas Lerager på den centrale midtbane. Her var det så Ísak Bergman Jóhannesson, der spillede på højrekanten. Det er selvfølgelig også en mulighed, at ”Løverne” vælger den variant igen. 

Alternativt kunne Kevin Diks spile centralt sammen med Lerager, Pierre Bengtsson på venstre back og så Jóhannesson på højrekanten. Mulighederne er mange. Søndag ved 13-tiden bliver vi alle klogere på, hvad Jess Thorup vælger at blande kortene.