Her får du odds og optakt til Brøndby – FCK. Foruden odds finder du også seneste trupnyt og vores bud på startopstillinger i optakten. 

Søndag er der lokalbrag på Vestegnen, når Brøndby IF tager imod ærke- og lokalrivalerne fra F.C. København. Begge hold har meget brug for sejren og de tre point, men der kan som bekendt højst kun være ét vinderhold. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til et meget spændende opgør. 

Odds på Brøndby – FCK hos Danske Spil

Her i BetXperts optakt til Brøndby – F.C. København får du et overblik over de bedste odds. Du får også seneste trupnyt og bud på startopstillinger, som du kan se nederst i optakten. 

Odds boosts fra Onsidebetting - få forhøjede odds på Brøndby - FC København 

 • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
 • Spil på ét eller flere oddsboost fra Onsidebettings store odds boost udvalg til New Firm mellem Brøndby IF og FC København. Du kan spille på:
  • Der scores mindst 4 mål i kampen til odds 3,50 (normalodds er 2,95)
  • Udlændinge scorer flere mål i kampen end danske spillere til odds 4,00
  • Kamil Wilczek scorer eller laver en assist i kampen til odds 2,45
  • Jesper Lindstrøm laver mindst én assist i kampen til odds 6,00
 • Du finder spillet under "Odds Boost - Verdens Bedste Odds" i menuen til venstre, hvor de forskellige sportsgrene er oplistet (klikker du på linket i denne kampagne, kommer du direkte hen til spillene). 
 • Det er tilladt at spille på flere af disse odds boosts
 • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
 • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Spil oddsboost på BIF - FCK her

Brøndby IF – F.C. København: Odds på Superliga-braget

Herunder har vi oplistet de bedste odds til Brøndby – F.C. København. Kampen spilles søndag klokken 16.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på BIF - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 3,00
Uafgjort 3,50
F.C. København 2,40
Asian handicap-odds på BIF - FCK Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF (+0,50) 1,65
F.C. København (-0,50) 2,38
Brøndby IF (Asian 0) 2,22
F.C. København (Asian 0) 1,74
Over/under-odds på BIF - FCK Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,93
Under 2,5 mål 2,03
Over 3,5 mål 3,35
Under 3,5 mål 1,40
Begge hold scorer-odds til BIF - FCK Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,20
Målscorer- og specialodds (Brøndby IF) Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 2,95
Jesper Lindstrøm scorer 3,90
Jesper Lindstrøm laver en assist 4,10
Jesper Lindstrøm scorer og assisterer 14,50
Simon Hedlund scorer 3,75
Peter Bjur scorer 6,10
Andreas Maxsø scorer 15,00
Andreas Maxsø scorer på hovedstød 32,00
Målscorer- og specialodds (F.C. København) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,80
Jonas Wind laver en assist 5,80
Kamil Wilczek scorer 3,00
Kamil Wilczek scorer mindst to gange 14,50
Viktor Fischer scorer 3,85
Viktor Fischer laver en assist 3,75
Rasmus Falk scorer 6,00
Lukas Lerager scorer 6,90

OBS: Odds er fra torsdag den 8. april klokken 12.36.

Bookmakernes odds på Brøndby – FCK fortæller os, at de har "Løverne" som favoritter i opgøret. Det er endda selvom, at det er de blå-gule, som har haft en fantastisk sæson, og som kæmper med om guldet. Dette alt imens at F.C. København har skuffet fælt og velsagtens skal være glade, hvis de bare slutter i top-3. 

Du får således odds 3,00 hos Mr Green* på en Brøndby-sejr, mens tre point til FCK udløser odds 2,40 hos Onside Betting*. Der er selvfølgelig også en mulighed for uafgjort. For dét udfald kan du score odds 3,50 hos Danske Spil*.

Men måske et over-spil i virkeligheden er det mest interessant her? Brøndby har flere spillere, som har vist sig enormt skarpe i sæsonen. Krydrer man dette med FCK's svage defensiv samt stærke offensiv, så begynder det efterhånden at ligne noget. Du kan få odds 2,03 hos ComeOn* og Onside Betting* på over 2,5 mål. 

Brøndby IF – bliver det i år?

Brøndby var som bekendt snublende tæt på at vinde mesterskabet tilbage i 2017/2018-sæsonen. En fatal udekamp mod AC Horsens satte dog reelt en stopper for drømmen om guldet, som man ikke har vundet siden 2005 under Michaels Laudrups ledelse. 

Tilbage i 2018 endte FC Midtjylland med at vinde mesterskabet, og det er også ”Ulvene” fra Herning, som Brøndby primært kæmper med denne gang. Netop FCM blev for stor en mundfuld i den seneste kamp. Her tabte Brøndby med 0-1 i Herning. Det betyder, at holdet fra Vestegnen nu har ét point op til FCM. Med ni spillerunder tilbage samt et indbydes opgør er kampen om guldet selvsagt stadig pivåben. 

Skal den fortsætte med at være det for Brøndby, så kræves det formentligt, at de vinder mere eller mindre alle deres hjemmekampe. Når man er oppe imod et stærkt og driftsikkert hold som FC Midtjylland, er der ikke råd til mange svipsere. 

Således heller ikke her mod FCK, som man allerede har besejret to gange i sæsonen. Begge gange med 2-1. Når denne kamp spilles på søndag er det desuden to år – på nær tre dage – siden, at F.C. København senest vandt på Brøndby Stadion. 

De seneste kampe på Brøndby Stadion er endt med én uafgjort samt to sejre til hjemmeholdet. Tror du på, at Niels Frederiksens mandskab atter får skovlen under de hvidklædte, kan du lige nu odds 3,10 hos Mr Green*

F.C. København – kæmper for bronze … og guld?

Mange F.C. København-fans har formentlig ikke helt droppet tanken om et mesterskab i denne sæson. Med syv og otte point op til henholdsvis Brøndby og FC Midtjylland ser den mission dog meget svær ud. 

Målet her og nu må alt andet lige være at komme i top-3 og dermed sikre sig de bedst mulige chancer for at komme i et europæisk gruppespil i næste sæson. Inden weekendens kampe er FCK a point med AGF, som lige nu sidder på 3.-pladsen qua en bedre målscore. 

Dermed venter der i første omgang en knivskarp kamp om bronzemedaljerne. Tiden må så vise, om AGF eller ”Løverne” for alvor når at komme ind i mesterskabskampen igen. 

Til sidste weekends hjemmekamp mod Randers FC havde cheftræner Jess Thorup rystet posen gevaldigt. Mest bemærkelsesværdigt var det blandt andet, at målmand Karl-Johan ”Kalle” Johnsson samt Mathias ”Zanka” Jørgensen begge blev vraget i startopstillingen. 

Førstnævntes niveau har på det seneste heller ikke været på de højder, som vi tidligere har set fra ham. Når man så har en klassemålmand i Sten Michael Grytebust siddende på bænken, var det måske ikke så overraskende at give ham chancen. 

”Zanka” har generelt ikke været på det niveau, som man nok kunne ønske og forvente sig i FCK, siden han kom hjem igen. Derfor kom Nicolai Boilesen ind i centerforsvaret sammen med Victor Nelsson, hvilket gjorde plads til unge Victor Kristiansen på venstre back. 

Det var bestemt også bemærkelsesværdigt, at den tidligere Gent-, Genk- og FC Midtjylland-træner havde fundet plads til Kamil Wilczek i startopstillingen. Det var ikke sket siden den 20. december, hvor den tidligere Brøndby-spiller startede inde i hjemmekampen mod OB.

Det skulle imidlertid vise sig at bære frugt med Wilczek i startopstillingen. Polakken spillede en god kamp, ikke mindst i 1. halvleg, og stod for 1-1-scoringen. Viktor Fischer blev senere matchvinder, da han fik prikket bolden ind til slutresultatet 2-1.

Foruden de nye navne i startopstillingen havde Jess Thorup også ændret formation fra 4-3-3 til 4-3-1-2. 

Hvis du tror på, at F.C. København med den nye formation atter har fundet melodien og dermed også vinder over Brøndby, kan du få odds 2,40 på det hos Onside Betting*

Debat: Skal FCK være favoritter?

Nu går vi lige for en stund ud af det sædvanlige optaktsformat. BetXpert synes nemlig, det er interessant, at F.C. København er gjort til favoritter i dette opgør. Vi vil i den sammenhæng gerne høre, hvad I tænker om dette.

Får Brøndby for lidt kredit for deres resultater? 

 • De har gang i en af deres bedste sæsoner over de seneste 15-16 år. 
 • De har tilmed kun tabt én ud af 11 hjemmekampe i sæsonen. 
 • Der virker til at være en god holdånd i truppen. 
 • Sidst, men bestemt ikke mindst, er det værd at nævne, at de har spillere, som kan afgøre kampene. Her tænkes der selvfølgelig ikke mindst på Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre. 

Alt imens har F.C. København haft svært ved at finde melodien i denne sæson. Der har helt sikkert været gode kampe og gode stimer, men det er velsagtens de skuffende resultater og den skuffende 4.-plads, som fylder mest i de fleste FCK-fans’ hoveder nu om stunder. Og dét med god grund, for det har overordnet set ikke været godt nok fra F.C. København i denne sæson. 

End ikke hjemme i Parken har ”Løverne” spist al modstand råt i denne sæson. 6-3-3 står helt sikkert ikke målt med egne forventninger på 10’eren. Det bliver dog ikke meget bedre, når vi hiver udebanestatistikken frem. 5-2-4. 

Senest rystede Jess Thorup som nævnt posen og lavede nogle markante ændringer i startopstillingen. Det gav umiddelbart pote, da man vandt med 2-1 hjemme mod Randers FC. Især offensiven var god inden pausen, men man må ikke glemme, at FCK-defensiven stadig langtfra var dirkefri. Med lidt mere held og skarphed havde Randers udlignet til sidst i kampen. 

Men hvor efterlader det så FCK? Er en smal hjemmesejr mod ”Hestene” nok til, at man kan tro på, at nu kører damplokomotivet derudad igen? Målt på generel økonomi og spillertrupværdi skal FCK være Brøndby overlegne. Det ændrer imidlertid ikke ved, at resultaterne flasker sig bedst på Vestegnen for tiden.

Her på BetXpert-redaktionen håber vi, at I brugere vil byde ind med jeres besyv på kampen – og ikke mindst om markedet undervurderer Brøndbys bedrifter. 

Det skal siges, at F.C. København også var gjort til favoritter, da de to hold senest mødtes den 7. marts i år. Ved den lejlighed spillede de også på Brøndby Stadion. Markedet lukkede ifølge Oddsportal.com i 3,16 på Brøndby. Dette dog hos en ikke-dansklicenseret spiludbyder. Højeste dansklicenserede bookmakers lukkeodds var Unibets odds 3,10. Brøndby vandt kampen med 2-1. 

Trupnyt og startopstillinger til Brøndby – F.C. København

Foruden odds på Brøndby – FCK får du også trupnyt og bud på startopstillinger her i BetXperts optakt til kampen. 

Brøndby IF
Niels Frederiksen kan stille i stærkeste opstillingen mod FCK. Rezan Corlu (offensivspiller – reserve) var ikke med mod FC Midtjylland i sidste weekend. Der er endnu ikke noget nyt om, hvorvidt han er klar til at indgå i truppen i denne weekend. 

Lasse Vigen Christensen (midtbane – primært reserve/indskifter) har overstået karantæne, hvorfor Niels Frederiksen har ham disponibel igen. 

Bud på startopstilling (3-5-2):
Schwäbe; Jung, Maxsø, Hermannsson; Bjur, Lindstrøm, Radošević, Frendrup, Mensah; Uhre, Hedlund

Mikael Uhre er i en indædt kamp med først og fremmest Patrick Mortensen om at bliver Superliga-topscorer i år. 13 mål står Brøndby-angriberen noteret for. Hvis du tror på, at han kommer på tavlen igen i denne kamp, er der odds 3,95 hos LeoVegas* at hente. 

Jesper ”Jobbe” Lindstrøm har også haft en intet mindre end formidabel sæson. Tror du på, at han kan score mod FCK, kan du score odds 3,90 hos Unibet*

F.C. København
Jess Thorup har blot Nikolaj Thomsen (midtbane – reserve) på skadelisten. Dermed kan også FCK-træneren stille i sin stærkeste, foretrukne formation. 

Bud på startopstilling (4-3-1-2):
Grytebust; V. Kristiansen, Boilesen, Nelsson; Ankersen; Falk, Zeca, Lerager; Wind; Fischer, Wilczek

Jonas Wind har ni kampe tilbage til at overhale Mikael Uhre og Patrick Mortensen på topscorerlisten. De to konkurrenter er begge på 13 mål, mens FCK-kometen står noteret for 11 fuldtræffere. Tror du på, at Jonas Wind kan bryde igennem Brøndby-defensiven og score, kan du lige nu få odds 2,80 hos 888sport*

Eller hvad med Kamil Wilczek? Den tidligere Brøndby-spiller kunne formentlig godt se det sjove i at score mod sin forhenværende klub. Her tilbyder Unibet* odds 3,00.