Der er topopgør i Parken, hvor Brøndby kan snuppe førstepladsen i Superligaen, hvis de kan besejre rivalerne fra FC København med to mål. Du kan her se bookmakernes bedste odds for søndagens brag.

Søndag er der lokalbrag i Parken, når FC København møder ærke- og lokalrivalerne fra Brøndby. Det er direkte opgør mellem Superligaens to førerhold, og der er for alvor lagt i kakkelovnen til et meget spændende Superliga-opgør. 

Odds på FC København - FC København

Her er bedste odds til FC København - Brøndby. Kampen spilles søndag den 12. september klokken 12.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

FCK er som hjemmehold ikke overraskende bookmakernes relativt klare favorit til at vinde dette derby.

Sæsonens første slag om København blev en underholdende affære, da FCK vandt med 3-2 på Brøndby Stadion. Dengang var Brøndby blot ét point fra førstepladsen. Afstanden er nu på tre point, så det er stadig helt åbent i mesterskabskampen.

Brøndby skal forsøge at udnytte, at FC København få dage inden denne kamp har været i aktion i Champions League i et vigtigt opgør mod Manchester United.

Kan FCK nu skifte fokus til Superligaen og opgøret mod Brøndby?

FC København har vundet deres seneste tre kampe i Superligaen. Her er det blevet til fem for Brøndby. De sidste ti indbyrdes kampe har resulteret i seks sejre til FCK, to til Brøndby og to uafgjorte.

FC København - Brøndby: spilforslag

Vi kan se frem til en masse underholdning i FCK - Brøndby og det kunne være oplagt at se nærmere på et spil på Over 2,5 mål i kampen.

FC København - Brøndby: Begge hold scorer og Over 2,5 mål til odds 1,93 hos Expekt*

De sidste par møder mellem holdene har været tætte og målrige. Ser man på de seneste fem derbyer, så har begge hold scoret i de fire, og der er scoret over 2,5 mål i tre. Der er desuden scoret over 2,5 mål i FCK's seneste tre kampe, hvor begge hold har scoret i de to. Brøndby har endnu ikke prøvet at gå fra banen uden at score i denne udgave af Superligaen.

Hvis du vil læse spilforslag fra BetXperts eksperpanel, kan du finde dem alle lige her.

Foto: WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spilles FC København - Brøndby?

Der er kampstart søndag den 12. november kl. 12:00 i Parken.

Hvor kan jeg se FC København - Brøndby?

Kampen vises på TV3+ og på Viaplay.