Ruslands præsident, Vladimir Putin, har underskrevet to love, der skal gøre det sværere at udbyde gambling i landet. Den første lov hæver skatterne på gambling, heriblandt betting, betragteligt, mens den anden lovgivning skal gøre det sværere at overføre penge til illegale bookmakere.

Den russiske præsident, Vladimir Putin, har underskrevet to love, som bl.a. gør det sværere for operatører at udbyde gambling i landet.

Den første lov omfatter en skattestigning på diverse gambling-markeder. Her skal operatører, der udbyder online betting fremover betale 3 mio. russiske rubler, modsat 2,5 mio. tidligere, for at operere i landet. Derudover foreskriver den nye lov, at der skal betales skat af gevinster på 15.000 russiske rubler eller derover.

Det russiske finansministerium forventer at fordoble antallet af indtægter fra gambling fra 1. januar 2018. Skattesatsen på betting har været uændret de sidste 13 år.

Den anden nye lov, som er blevet underskrevet, skal være med til at gøre det sværere at overføre penge til illegale bookmakere, som opererer ulovligt i Rusland. 

Læs mere

27/11 Paddy Power Betfair* træder ind i kampen om Crownbet

Det fusionerede selskab, Paddy Power Betfair*, er trådt ind i kampen om Crown Resorts' andel af aktierne hos bookmakeren Crownbet. Selskabet satser på at give William Hill, der også har meldt sig på banen, kamp om erhvervelsen af bookmakeren. Crown Resorts' ejer 62 % af aktierne i Crownbet.

Læs mere

29/11 Paddy Power Betfair* beordret til at stoppe tv-reklame

Efter klager har Advertising Standard Authority (ASA) nu beordret Paddy Power Betfair* til at stoppe en reklame, der har kørt i tv. Reklamen anklages for at opfordre til, at gambling er socialt accepteret.

Læs mere

29/11 Tysk lotteri i strid med EU-lov

Et statsligt tysk lotteri er af en tysk domstol erklæret i strid med EU lovgivning. Lotteriet blev anmeldt af et endnu unavngivent firma, og det er af en domstol i München erklæret i strid med Artikel 56 i TFEU.

Læs mere

30/11 Sports betting vækstede med 11 % i UK

Nye tal på den briiske gambling kommission viser, at hele gambling-markedet oplevede en vækst på 10,1 % i perioden april 2016 - marts 2017. Omsætningen nåede hele 4,7 mia. pund i perioden, hvor sportsbetting-delen vækstede med 11 %.

Læs mere (betalingsside)

1/12 Ladbrokes lancerer omni channel-"pung" for deres kunder

Den engelske bookmaker Ladbrokes har lanceret en omni channel-"pung", der skal give bookmakerens kunder mulighed for at få adgang til deres online-konto i en fysisk shop, ligesom kunderne nu har muligheden for at få udbetalt en eventuel gevinst i kontanter eller få sat dem ind på den såkaldte omni channel-"pung".

Læs mere

1/12 Antallet af fysiske betting-shops i UK på sit laveste siden 2009

Den britiske gambling kommission har netop offentliggjort tal, der viser udviklingen af betting-shops med fysiske betting-terminaler i Storbritannien. Tallene viser, at antallet af betting-shops udgør 8502 - et fald på 4 % over de sidste 6 måneder og det laveste tal siden 2009.

Læs mere