Kampagnehistorie: Betfair* Spillebørs har forhøjet sin indbetalingsbonus til nye kunder, så man nu får et risikofrit spil til en værdi af 550 kroner. Før havde det risikofrie spil en værdi af 350 kroner. Alle andre vilkår er stort set uændrede.

I december har Betfair* Spillebørs forhøjet sin indbetalingsbonus til nye kunder. Tidligere kunne man, hvis man oprettede sig og indbetalte penge på sin nye Betfair* Spillebørs-konto, få et risikofrit til en værdi af 350 kroner, hvis det første spil, man placerede, var på 350 kroner eller derover.

Nu er grænsen løftet, så det første spil, man placerer skal være på mindst 550 kroner. Det betyder samtidig, at man får 550 kroner retur, hvis man taber sit første spil. 

Opret dig hos Betfair Spillebørs her

Betfairs Spillebørs' vilkår er uændrede med undtagelse af en enkelt detalje. Det er vigtigt, at man benytter promokoden FEO2019 ved oprettelsen.

Det gør sig altså stadig gældende, at dit kvalificerende spil skal være et singlespil, som er placeret og afgjort senest syv dage efter oprettelsen af din nye Betfair* Spillebørs-konto. Skulle du tabe dit første væddemål, vil de 550 kroner blive krediteret din konto indenfor 48 timer. 

Bemærk, at der er tale om et risikofrit spil og ikke et freebet. Det betyder, at du skal have pengene på kontoen, når du placerer dit kvalificerende væddemål. Har du allerede en konto hos Betfair Sportsbook*, kan du ikke gøre brug af dette velkomsttilbud hos Betfair* Spillebørs.