18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - Manchester United: 2

Match center
20. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Jonathan Moss
19. nov. 2021 kl. 16:43 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 17:52) 19/11
168
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Det ligner i den grad en must-win kamp for Ole Gunnar og Man.Utd i denne runde 12, hvor de skal til Vicarage Road og kæmpe mod et hårdt ramt Watford.

Chance (1-X-2): 10-22-68%
Betvalue: 104,04%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Watford er presset på flere postioner (se hold info)
 • Man. Utd. har kniven for struben. Det har de klaret før med stor succes.
 • Kan Udebanen blive en fordel for Man. Utd? De har i år hentet 10 point ude på 5 kampe, og 7 point hjemme på 6 kampe. Jeg tror ikke OGS og Man. Utd. har noget imod at spille på fremmed græs, det viste de sidste sæson, og har tildels også vist det i denne sæson.
 • Watford har haft 4 kampe under Ranieris ledelse, og det er blevet til 3 nederlag på 0-5, 0-1 og 0-1 3 kampe uden mål, og så var der en freak-kamp mod Everton som de vandt 5-2. Jeg må indrømme at jeg har svært ved at se de store forbedringer for Watford, og jeg tror ikke de har gjort tingene nemmere for sig selv, ved at ansætte en ny manager.
 • I de første 11 kampe har Watford en xGA på 20,5 det er det næst højeste i PL, og vidner om et noget ustabilt forsvar. Det tror jeg Ronaldo og de andre Manchester stjerner kan udnytte i dette opgør.
 • Man. Utd. har en stor bredde i holdet, og hvis de rotere til dette opgør, eller skifter ud, så kommer der klasse spillere ind på især de offensive positioner. Jeg kunne godt forestille mig at OGS gik over i en 4-2-3-1 i dette opgør, og det vil give muligheder over kanterne og samtidig vil Sancho, Donny og Lingard kunne komme i spil til en startplads
Hold øje med
 • Man. Utd. yderst svingende, og de defensive aftaler virker bestemt ikke til at være forstået af alle. Til dette opgør må de se bort fra Varane
 • Watford vil være yderst tilfredse med et point, og hvis de stiller sig langt tilbage og parkerer bussen, så har det førhen vist sig at være en udfordring for Man. Utd. at få låst et kompakt og lavt stående hold op.
 • Man. Utd. har blot en sejr i de seneste 5 runder, og selvtilliden er ramt virker det til. Jeg kan være nervøs for hvor hårdt det står til i truppen, og om tilliden til OGS er fuldstændig forsvundet. Det vil denne kamp måske vise.
 • Der ligger en CL kamp d.23 november og venter for Man. Utd. mod Villarreal, som er yderst vigtig, og hvor meget indflydelse den har er jeg usikker på, men den kan ikke undgå at fylde for spillerne og træner OGS, og måske vælger han at skifte nogle profiler ud i slutfasen, som skal spille en rolle i det kommende opgør.
Oddsmarked

Oddset på 2-tallet står i 1,50ish, og det synes jeg der er værdi i. Man.Utd sejr startede i de 1,45 og med 1,53 her mener jeg, at dette spil giver mening. 
Jeg har også taget Man. Utd. med -1,5 til odds 2,49 hos Comeon! og -2,5 til odds 4,5 hos Unibet.

Holdene:

Watford:
Listen er lang med skader, og de mest prominente er Kucka (fast mand) der sidder over med karantæne, og derudover er Sema (fast mand) Tufan (ny mand/fast) Sierralta (fast mand/reserve) Kabasele (fast mand/reserve) og  Etebo (fast mand) alle ude. Det giver nogle udfordringer for hjemmeholdet, og mit bud på en start 11'er er:

Foster; Femenia, Cathcart, N'Koulou, Rose; Louza, Sissoko; Sarr, Cleverley, Dennis; King

Manchester United:
Gæsterne må undvære Pogba (fast mand) og Varane (fast mand). Derudover er Cavani (fast mand/reserve) og McTominay (fast mand) tvivlsomme til dette opgør. Af hvad jeg kan læse mig til vil de røde djævle starte sådan her:

De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback