18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Washington Nationals - New York Mets: 1

Match center
6. juni 2012 kl. 01:05 - Baseball, USA - USA - MLB
5. jun. 2012 kl. 16:46 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
I Washington DC, Nationals Park, starter i aften en midtugeserie mellem Nationals og Mets, de startende pitchere er henholdvis Jordan Zimmerman for hjemmeholdet, og Chris Young for gæsterne.

Det er lidt af en lavoddser, der står på menuen i dag, ikke normalt anbefalelsesværdigt i MLB, men alt afhænger som bekendt af omstændighederne. Og de tilsiger, efter min mening, et spil på hjemmeholdet, som jeg tager i den konservative variant, er man til større risiko end jeg er, så kan Nationals bestemt også spilles i en handicapvariant -1 eller -1,5.

Og hvad er så grunden til dette spil? Svaret er Mets startende pitcher, kæmpen Chris Young (omkring 2,08 m), der har været ude i et års tid med en skade, og først i aften fejrer sit come back til MLB. Han vil være på en nøje afmålt pitch count, og ligeledes tilbage fra DL er Miguel Batista, som jeg har skrevet om før på disse sider, klar til at gå i long relieve, hvis det bliver nødvendigt. Om det nu kun bliver Young eller duoen Young/Batista, så får Mets nok en svær pitching-aften.

Oddset har været faldende og beklageligvis kommer denne analyse først efter, at odds har toppet. Men værdi er der stadig.

Nationals er virkelig kommet til ære og værdighed i denne sæson. Det tidligere Montreal Expos har haft trange sæsoner siden flytningen til DC, men i år er det nye toner i klarinetten. En record på 30-22, på trods af nederlag i 4 af de sidste 5, fortæller et tydeligt sprog om et hold, der kan gøre sig gældende i år. Og det kan Nationals virkelig. Pitcherne Strassburg (tilbage fra DL) og Gonzalez (fra Oakland) gør alverden til forskel, og på trods af en rigelig mængde skader også på den offensive side, så har der været en bred allround produktion af runs fra også spillere, der normalt ikke optræder i overskrifterne. Om det rækker til sejr i NL East til syvende og sidst vil Phillies og Marlins have deres at sige til, men det syder i Washington i disse dag, og en playoff plads skal være inden for rækkevidde.

Jordan Zimmermann er ikke på niveau med de to førnævnte herrer, men han har været en meget anvendelig del af Nationals rotation med en foreløbig fin, fin ERA på 2.80 og en record på 3-5. ERA’en kommer til at vokse, men hvis han bare kan holde den omkring de 3.50 for sæsonen, så er det også alt rigeligt. Den negative record trods så god en ERA siger dog også noget om, at Zimmermann ikke har været begunstiget af megen run support, hvilket også er den primære grund til, at han stadig er uden sejr på hjemmebane. Og sådan er der små faremomenter, der kan identificeres i forbindelse med spillet, f.eks. er hans tal mod Mets heller ikke imponerende. Men, men, jeg vil til hver en tid hellere putte min lid og mine penge på den solide pitcher med det bedste hold bag sig, fremfor på den solide pitcher ganske uden MLB praksis og med det dårligste hold bag sig.

Mets overrasker, overrasker og overrasker igen. Nu har jeg efterhånden fyldt lidt spalteplads om dette hold, til hvilket der ikke var nogen forventninger, og hvad gør de så i de første par måneder? De bliver ved og ved med at overraske positivt…senest i weekendserien mod Cardinals, hvor de med helt outstanding pitching fuldstændigt satte Cardinals til vægs i de første 3 kampe, inden Mets så måtte indkassere et nederlag mandag. Santana en no-hitter (med lidt dommerhjælp dog), knuckeballer Dickey bliver bedre og bedre, og Niese var overbevisende i Sunday Night Baseball. Jeg vil dog stadig mene, at dette Mets hold krakelerer før eller siden (men der kan sagtens gå et stykkke tid), f.eks. har Mets som det eneste hold i NL East et negativt Run Differential (målscore ville man kalde det i fodbold). Dette tal plejer, når vi er et stykke henne i sæsonen, at være en temmelig sikker indikation på hold, der overpræsterer eller det modsatte. Mets differential er -7, mens Nationals f.eks. har +26. Faktisk er Mets det eneste hold sammen med Pirates og Indians, der har en positiv record med et negativt run differential.

Chris Young har fysikken med sig med sine over 2 meter, og i stedet for en professionel baseball karriere kunne han have valgt basketball ditto, hvor han i sine college år på Princeton var en yderst talentfuld spiller. Men baseball blev det, og en ganske god karriere er det blevet til. I 139 kampe som starter holder han en ERA under 4, dog opnået i fortrinsvis NL, og for hold med pitchervenlige hjemmebaner, først Padres og nu Mets. I såvel 2010 og 2011 pitchede han fantastisk i de få kampe han startede, men skader har ødelagt meget for ham i de senere sæsoner. Rapporterne fra hans hidtidige kampe i farmsystemet (Triple A) fortæller om en fast ball på knap 90 mph, hvilket ikke er imponerende, Young har dog altid været mere en control pitcher end en power pitcher, så det ville jeg ikke lægge alverden i. At Mets glæder sig til at få ham tilbage er til gengæld hævet over enhver tvivl, blot tror jeg ikke, at det bliver i den første kamp efter det lange layoff, at han får den helt store positive indflydelse.  

Blandt de licensløse bookmakere kan der i øjeblikket fås 1,629 hos Pinnacle, men husk at BetXpert ikke kan assistere ved evt. problemer.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback