18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Tommy Robredo - Dusan Lajovic: 2

Match center
5. jun. 2012 kl. 12:42 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
2
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Caltanissetta Challenger, 1. runde (grus)

Tommy Robredo forsøger sig igen, efter en ny uendelig lang skadespause. Denne gang møder han den unge serber Dusan Lajovic. Robredo har ikke spillet siden oktober sidste år, hvor han trak sig mod Fognini, og 7-8 måneder uden en eneste kamp kan ikke tælle til spanierens fordel. Lajovic trak sig i Beograd i starten af maj grundet sin ankel, men spillede på fuld kraft i Paris, hvor han godt nok tabte 1. kval-runde.

Robredo er favorit grundet sit gode navn (var nr 5 på verdensranglisten i 2006; i dag er han nr 470 - Lajovic er nr 198), men kampform bør vægte højt her, uanset hvor god Robredo engang var.

Lajovic er fremstormende og har faktisk gjort det glimrende på gruset i år, med 8 sejre og 5 nederlag. Han bevæger sig godt, og han ligner en mand der kan blive rigtig farlig i fremtiden. Han bør uden tvivl stå med gode muligheder mod Robredo.

Spanieren har ikke spillet siden Wien i oktober sidste år, og har ikke spillet på grus siden midten af september sidste år. Kamptræning betyder rigtig meget, og derfor vægter det også tungt hos mig. Havde det været mod en uprøvet spiller, f.eks. et wildcard, var jeg nok ikke gået mod Robredo, men Lajovic er inde i en udmærket periode, og det er en god chance for ham, for at komme videre til 2. runde. Han har en semifinale og en kvartfinale i sine to seneste Challengers på grus, og var i 2. runde i Beograd (ATP 250). Herefter tabte han så 1. kvalrunde i Paris, men generelt set må formkurven være opadgående.

Træning kan selvfølgelig betyde meget, men jeg plejer oftest at slå fast, at uanset hvor meget vedkommende har trænet, er der en verden til forskel på det og kampe. Det bliver vanskeligt at komme ind mod en spiller der er god på underlaget og har haft en fin sæson indtil videre. Lajovic ved godt, at han skal hente sine point i år på Challenger-touren, og han har nok ikke tænkt sig at gøre det let for Robredo at komme tilbage.

Jeg synes måske det er en anelse voldsomt at gøre Robredo til så komfortabel favorit, taget hans kamphistorik i betragtning, og derfor synes jeg bestemt også der er god værdi i Lajovic.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback