18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Santos - Velez Sarsfield

Infokamp
Match center
25. maj 2012 kl. 01:05 - Fodbold, Sydamerika - Copa Libertadores
Estadio Vila Belmiro/Urbano Caldeira
21. maj. 2012 kl. 22:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Denne info-analyse skal gøre opmærksom på muligheden for at hente flere spændende odds i kvartfinalen mellem brasilianske Santos og argentinske Vélez Sarsfield.

Det var en stor skuffelse for Neymar, Ganso og resten af Santos truppen, at de måtte forlade Buenos Aires med et 0-1 nederlag.
Der venter dermed et spændende returopgør på Vila Belmiro, hvor hjemmestærke Santos er storfavoritter med alle deres offensive stjerner. Santos er ubesejrede i deres seneste 23 hjemmekampe i Libertadores, hvor de har hentet 21 sejre og to uafgjorte med en overbevisende målscore på 60:12 for de 23 kampe.

Vélez skal beskytte deres 1-0 sejr fra første kamp, hvor de lukkede godt ned for Neymar. Men de skal også sikre sig semifinalepladsen på deres offensive kvaliteter. De har et rutineret, sammenspillet mandskab med en frisk fremadrettet spillestil.

Der er værdi på flere forskellige odds til dette returopgør, og der vil blive holdt øje med oddsudviklingen for yderligere spilvarianter.

ODDS

Der er ret markant uenighed blandt bookmakerne om favoritværdigheden til at tage semifinalebilletterne.

Pinnacle og Sportingbet har størst tiltro til Vélez, mens Betsafe/Betsson ser det som en helt lige kamp med Santos som meget smalle favoritter.

Santos går videre:

Pinnacle: odds 2,40

Sportingbet: odds 2,25

Betsafe: odds 1,85

Vélez går videre:

Pinnacle: odds 1,64

Sportingbet: odds 1,57

Betsafe: odds 1,87

Inden første kvartfinale blev der anbefalet odds 2,60 for Vélez til at kvalificere sig til kvartfinalerne. Det var med baggrund i, at Neymar, Ganso og målmand Rafael alle var udtaget til det brasilianske landshold til kampen i Hamborg mod Danmark og dermed ikke med i returkampen.

De tre profiler er dog alle fritaget for landsholdet og dermed stiller Santos i stærkeste opstilling mod Vélez.

Min anbefaling er derfor, at man nu udnytter de flotte odds for Santos går videre, og det er jo altid bedst at få bedste odds på markedet, så man bør overveje odds 2,40 fra Pinnacle for en semifinaleplads til Santos.

Chancevurderingen er umiddelbart 45%-55% hvilket betyder fin værdi i de odds 2,40 og endda også 2,25 for Santos, mens der også er værdi for odds 1,87 for Velez hos Betsafe/Betsson.

SENESTE COPA LIBERTADORES RESULTATER

Vélez Sarsfield 1-0 Santos

Santos 8-0 Bolivar

Bolivar 2-1 Santos

Santos 2-0 The Strongest

Internacional 1-1 Santos

Vélez Sarsfield 1-0 Santos

Vélez Sarsfield 1-1 Atlético Nacional

Atlético Nacional 0-1 Vélez Sarsfield

Vélez Sarsfield 1-3 Defensor

Chivas 0-2 Vélez Sarsfield

TRUPNYT

Santos stiller i stærkeste opstilling, men Paulo Henrique Ganso skal gennemgå en knæoperation efter kampen og forventes ude i en måned.

Hos Vélez er midtbanespilleren Francisco Cerro skadet og erstattes af midterforsvareren Fernando Ortiz, hvilket betyder at Fabián Cubero skubbes frem på midtbanen.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

SANTOS

Rafael; Henrique, Edú Dracena, Durval, Juan; Adriano, Arouca, Elano, Paulo Henrique Ganso; Neymar, Alan Kardec.

VÈLEZ SARSFIELD

Marcelo Barovero; Gino Peruzzi, Fernando Ortiz, Sebastián Domínguez, Emiliano Papa; Fabián Cubero, Augusto Fernández, Víctor Zapata, Alejandro Cabral; Juan Manuel Martínez, Mauro Obolo.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback