18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Movistar Riders - Hard Legion: 2

7. april 2020 kl. 19:30 - Cyber.Bet Cup
7. apr. 2020 kl. 18:30 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 07/04
45
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Cyber.Bet Cup

Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et Movistar Riders hold, der hakker lidt i pedalerne mod et hard hitter team, som har tur i den! 

2 hold der ligger super godt til hinanden.

Obs: Der er kun en times tid til, at kampen starter. Beklager igen, det kommer op så sent. men havde lige en rengøring, at se til. 

Det taler for:

- HL ligger lige nu #45 i verdenen og er lige kommet fra en flot turnerings sejr. Hvor de viste 1WIN hvordan man spiller Cs! - De har vundet deres seneste 4 kampe uden, at afgive map. Rangliste placering er rimelig velsigende hvor de skal ligge lige nu. De har ligge nogenlunde på sammen plads hele året. Dog kunne jeg nu godt se dem i #top40. De er et hold, der spiller bedre og bedre. Og det viser resultaterne også. Det skal dog siges, det ikke super mange kampe de har spillet i 2020. De ligger på en winrate på 55%

- Da jeg kiggede på denne kamp, tænkte jeg map pool får super meget, at sige. Og det tror jeg faktisk den gør. HL vil ban Nuke og regner stærkt med MR vil ban Dust2. Så ser jeg HL tage Train, som de faktisk spiller super flot. De har ikke den vildeste win rate, men de ligger dog på 55% men har vundet de seneste 3 kampe på mappet overbevisende. Men næsten det vigtigste i dette, det er, at MR stinker på train. De har en sejr ud af 6 forsøg. De har bare ikke holdet til, at spille et så teknisk(i min verden) et map som Train. Hvis først plan A & B ikke lykkedes på Train, så skal man have en C plan, og det har MR ikke. Så vil sige kæmpe fordel for HL der. Så ser jeg MR tage enten Mirage eller Inferno. Det er 2 maps HL har spillet super meget i 2020. Og bliver det Mirage vil jeg nok se HL som favorit til, at tage mappet. Derimod ender vi på Inferno må jeg nok give MR mappet. Skulle vi så ud i et 3 map, så tror jeg vi ender på Overpass. Et map jeg igen vil give til HL, dog ikke med mange procenter. Så alt i alt taler map pool for en HL sejr i min optik

- HL er et hold som jeg synes, at have lagt mærke til, ikke har en DIREKTE awp map, og når jeg siger det, så er der ikke en mand der er det lige så meget som hvis vi nævnte Decice. Men derimod har de en masse der godt kan spille den store grønne. Og tit ser vi også de bringer 2 i spil. Og dette vil give dem fordel på mange maps. Og spiller det som det plejer, så er de gode til, at lukke spots ned. Forrester og Krad er de store stjerner i min bog. Forrester kan så sindsygt meget. Og er han onfire, så han bare svær, at have med at gøre. Han snitter 1.14 i ratio og en impact på 1.17 - Dette er super stats og de tal har kun været bedre faktisk de seneste 9 maps. Så han spiller med super høj selvtillid og moral. Krad ligger selv på 1.06 som sådan ikke er noget vildt vildt. Men som team ligger de super solidt. Og det er også det ord jeg finder frem når jeg ser dem spille. De solide og det ser godt ud! 

- Jeg tror den til tider lidt uortodoske spillestil som HL har, i forhold til MR hverfald, kan komme til, at ramme MR, da de ikke har det med, at ændre hvis noget går galt. De tror meget på det de har planlagt inden kampen. Og det kan jo så gå 2 veje. Men får HL bygget god økonomi, og får gang i 2 x awp. Så tror jeg vi vil se et HL hold dominere og styre kampen. 

Hold øje med:

- MR er et erfaren hold, med super meget erfaring på holdet. Der udover har de steel over lowel, som bare er gode! steel ligger på ratio 1.06 og vil sige var han på et bedre hold, så lå den også meget højere. Han er vild rifler, og han ligger altid højt i sine kampe. Lowel og Alex ligger faktisk på en raio der er på 1.08. Dog vil jeg til hver en tid sige de ikke er lige så gode som steel. Men de er gode. Og som hold er de endnu bedre. Og rammer de en god dag. Så får HL det svært.

- De kommer lige fra en frisk sejr mod NaviY, der vandt de i 2 maps og det var en røvfuld. De spillede super flot, og Navi fik ikke et ben til jorden. De vandt 16-6 16-6 . Og de 3 herre jeg nævnte tidligere lå på en ratio på hhv 1,51 - 1,42 & 1,41. NaviY og HL kan bare ikke sammenlignes. Men dette har givet et godt boost. Og vil de selvfølgelig tage med ind til kampen mod HL

- Map pool var vi lidt rundt om. MR vil som sagt ban Dust2, hvad de så vælger er lidt et gæt fra min side. Men ender vi på Inferno, ser jeg dem som små favoritter til, at tage mappet. Og skulle vi så ende ud i 3 map, som kan ske. Så det en meget 50/50 kamp. Jeg ved MR godt kan lide, at spille Overpass. Så det kan vise sig, at være et godt slut map for MR. De ligger på en winrate på 62% på det map.

- Tager vi dem mand for mand, hold som hold. Så vil jeg nok sige der er lidt mere stabilitet hos MR kva deres store erfaring. Jeg synes, at have set mange kampe med dem, hvor de forbliver i ro. De stresser ikke over de bagud med 5 runder. Dette kan selvfølgelig både være godt og skidt. For nogen gange, reagere de bare for langsomt til at vende kampen. Men normalt ser jeg det, som noget positivt, at de spiller så roligt.  Det ikke fordi de laver noget man aldrig har set. Og overrasker ikke super meget i deres kampe. Men kan erfaring samt deres skill skinne igennem i denne kamp. Så kan de godt slå et lidt mere ungt og uprøvet HL team. 

Føler du dig i godt humør i dag, så kan man gå på HL til, at vinde 2-0 - Dette ser jeg absolut også som en mulighed. Der vil dog være lidt usikkerhed i vetoen. Men hvis den går som jeg nogenlunde har skrevet. Så kan en 2-0 sagtens blive aktuelt. Og med formen taget i betragtning. Så synes jeg det flot betalt. Inden jeg så odds på denne kamp, troede jeg HL ville være favoritter. Var de så ikke. Men efter, at have kigget lidt på kampen. Kan jeg ikke se dem som andet end favoitter. Og finder derfor super værdi i kampen.


God kamp til folket! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback