18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Junior Dos Santos - Frank Mir: Dos Santos w/ runde 1

27. maj 2012 kl. 05:00
24. maj. 2012 kl. 05:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 48%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Main eventet ved dette stævne byder på en titelkamp mellem Junior Dos Santos og Frank Mir.

Dos Santos er først og fremmest en forrygende bokser, der kombinerer sprød teknik med blændende hand speed og one-punch knockout power. Han går altid efter at stoppe kampen, men han er farligst tidlig. Han har vist et formidabelt takedown defense, så vi har endnu ikke set hans ground game.

Mir er en alsidig fighter, der kombinerer fin striking med forrygende submissions. Han har en solid baggrund i karate, derudover har han vist god boksning, men hans største styrke er hans brasilianske jiu-jitsu. Han har forbedret sin kondition markant de seneste par år, men hans kæbe er stadig meget mistænkelig. Han er blevet knockoutet i alle sine nederlag.

Det er sjældent, at noget ligefrem virker afgjort på forhånd i denne sport, men Dos Santos har simpelthen været suveræn indtil videre i sin UFC-karriere. Selvom Mir er en fantastisk fighter, så bliver han ikke levnet nogen chancer uanset, hvem man spørger.

Mir vil med stor sandsynlighed forsøge at tage kampen til jorden, for han vil formentligt blive blitzet stående. Han skal håbe på, at han kan tvinge Dos Santos op langs buret, for han fanger ham næppe med et regulært shot. Men når han forsøger at fremtvinge clinchen, så kommer han indenfor punching range, og så er han også i stor fare.

Jeg er bange for, at kampen slutter, så snart Dos Santos får ram på Mir. Han er en forrygende finisher, så jeg satser på, at han vinder i første runde.

Dos Santos er enorm favorit overalt på markedet. Nordicbet og Sportingbet giver blot 1,14 på en brasiliansk sejr, Bet365 og Unibet giver 1,18, mens Ladbrokes giver 1,20. Her finder jeg naturligvis ingen værdi. Alle tror på, at Dos Santos vinder på knockout. Her skal man efterhånden kigge godt efter, hvis man vil finde et odds over 1,30. Heller ikke dette odds finder jeg interessant. Normalt er jeg ikke meget for at begive mig ud i spil på, hvornår en kæmper vinder i MMA. Dos Santos har dog vundet i første runde hele elleve gange ud af fjorten sejre. Hvis denne statistik bliver holdt op mod Mirs mistænkelige kæbe, så vil jeg ikke mene, at det er urimeligt at tro, at brasilianeren ville vinde i første runde knap halvdelen af gangene, når de to mænd skulle kæmpe.

Junior Dos Santos

Brasilien

27 år (12. september 1984)

14-1

Ortodoks

Højde: 193 cm.

Rækkevidde: 196 cm.

Vægt: 108 kg.

Junior ”Cigano” Dos Santos er mester i sværvægt hos UFC og er rangeret som nummer et i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Fabricio Werdum, Stefan Struve, Mirko Filipovic, Gilbert Yvel, Gabriel Gonzaga, Roy Nelson, Shane Carwin og Cain Velasquez, mens det enlige nederlag kom tidligt i karrieren mod Joaquim Ferreira.

Frank Mir

USA

33 år (24. maj 1979)

17-5

Southpaw

Højde: 191 cm.

Rækkevidde: 201 cm.

Vægt: 118 kg.

Frank Mir er tidligere sværvægtsmester hos UFC og er rangeret som nummer seks i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Tim Sylvia, Antoni Hardonk, Brock Lesnar, Antonio Rodrigo Nogueira, Cheick Kongo, Mirko Filipovic og Roy Nelson, mens nederlagene er kommet mod bl.a. Brandon Vera, Shane Carwin og samme Lesnar.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback