18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Holdspecials: Tyskland taber i semifinalen

9. juni 2012 kl. 18:00
29. maj. 2012 kl. 00:55 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 29/05
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 20%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Der er høje forventninger til det tyske landshold, der sammen med Spanien er favoritter til at tage EM trofæet.

Joachim Löw har en stjernebesat trup med landsholdskæmper som Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Lukas Podolski og Mario Gómez og så kan tyskerne jo også vælge at sende unge stjerner som Marco Reus, Mario Götze eller André Schürrle i aktion, hvis der mangler offensiv kreativitet.

Veteranen Miroslav Klose kan også hives frem som målfarlig joker. Og tyskerne skal være i topform allerede fra første fløjt, da der venter nogle svære gruppekampe mod Portugal, Holland og de danske drenge.

Men det skulle nu alligevel meget gerne blive til en kvartfinaleplads efter de tre gruppekampe. Her venter en modstander fra den umiddelbart overkommelige Gruppe A med Rusland, Polen, Tjekkiet og Grækenland.

Så Tyskland bør være storfavorit i kvartfinalerne, men i semifinalen kan Tyskland risikere at møde en klassemodstander som f.eks Spanien, Italien, England, eller Frankrig.

Tyskland kan næsten kun skuffe ved EM slutrunden, men der er en god chance for, at vi kommer til at opleve tyskerne i semifinalerne. Men der kan komme en dramatisk kamp om finalepladsen. Det er meget muligt, at Joachim Löw fører tyskerne hele vejen til finalen, men der er nu et ganske fornuftigt odds for, at tyskerne forlader EM slutrunden i semifinalerne.

Find spillet hos Unibet:

Fodbold - EM 2012 - Holdspecials - Holdpræstation - Euro 2012 - Tyskland

ODDS

Dette spil er bygget op omkring den forudsætning, at det efter kvartfinalerne vil være muligt at hente et massivt surebet i en semifinale, hvor vi kan kombinere dette odds 5,25 med odds for at Tyskland kvalificerer sig til finalen. Dette afhænger dog af præstationerne i gruppespil og kvartfinaler, samt odds og modstander i semifinalen.

Tyskland elimineret i semifinalen:

Unibet: odds 5,25

Nordicbet: odds 5,00

Sportingbet: odds 4,50

Betsson/Betsafe: odds 4,50

Bet365: odds 4,00

Trods så stærke gruppemodstandere som Holland, Portugal... og Danmark, så er Tyskland storfavoritter til at kvalificere sig til kvartfinalerne. Faktisk er odds havnet helt nede omkring de 1,25 for Tyskland havner i kvartfinalerne.

Risikoen for at tyskerne ryger ud allerede i gruppespillet er dog større end de odds 1,25 indikerer.

Både Holland og Portugal har offensive stjernespillere til at overraske tyskerne, mens sidste gruppekamp mod Danmark heller ikke bliver en ren walk-over.

Men der er ikke den store tvivl hos bookmakerne om, at tyskerne nok skal klare sig både i gruppespillet og kvartfinalen. Der er et beskedent odds 1,65 for at Tyskland havner i semifinalerne. Det relativt lave odds skyldes selvfølgelig, at tyskernes modstander i kvartfinalen kommer fra den profilfattige Gruppe A.

Her vil Joachim Löw´s tropper igen indtage en massiv favoritrolle, og det også vil være en stor skuffelse, hvis Tyskland må forlade EM festen allerede i kvartfinalerne mod overkommelige modstandere som Rusland, Polen, Tjekkiet og Grækenland.

Men i semifinalen skal Tyskland så møde et hold fra den anden afdeling; Gruppe C og D. Her er tophold som Spanien, Italien samt Frankrig og England favoritter til at kæmpe om semifinalepladserne. Ingen slutrunde uden overraskelser og tyskerne kan snuble i gruppespillet eller i kvartfinalen. Endelig kan de også være heldige, at de møder en let semifinalemodstandere og stryger ubesværet i finalen, men der er alligevel værdi i odds 5,25 fra Unibet for et tysk EM exit i semifinalen, hvor der holdes øje med muligheden for et surebet.

Det skal dog lige påpeges, at skulle der opstå mulighed for et surebet efter kvartfinalerne, så kan det i sidste ende føre til limits hos bookmakerne.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback