18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Cadiz: Over 2,0 Mål

Match center
2. maj 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Isidro Escuderos
1. maj. 2021 kl. 15:49 (Opdateret 2. maj. 2021 kl. 20:27) 01/05
163
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 48-21-31%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,65
Rigtig/forkert: 0-1
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Når "Los Piratas" besøger Estadio Nuevo Los Carmenes bør der være lagt i ovnen til en underholdende kamp!
"Nazaries" har fået blod på tanden efter deres sejr over Barcelona og tager med høj selvtillid gerne imod holdet fra havnebyen Cadiz!

Det taler for
 • Hjemmeholdet sikrede sig meget overraskende 3 point i mod Barcelona i seneste kamp. Det gør at sydspanierne nu kun er 4 point fra en potientiel EL kvalifikations plads som Villarreal lige nu besidder. Med 3 sejre ud af deres 5 seneste kampe er Granada i fin kurs. De har selvilliden og troen med sig, og deres kampprogram er til at arbejde med. De kan godt sigte efter den EL plads! 
 • "Piraterne" fra havne byen er i en lidt anden kurs. Der er pt. vindstille og de rykker sig ikke meget. De spillede seneste uafgjort imod Valladolid i en kamp de ikke rigtig havde under kontrol. Der stod Valladolid på det meste. De tabte imod Real Madrid og krydsede imod den anden havneby Vigo. Men Cadiz er ikke sikret endnu, derfor skal de som minimum sigte efter 1 point! 
 • Fælles for det hele, så har begge hold noget at spille for. Hjemmeholdet har spillet et hav af "over" kampe. 5/5 af deres seneste kampe er gået over, og det ikke tilfældigt. Træner Martiniez spillestil er bygget med en høj risiko faktor. Offensiven samt midtbanen befinder sig meget på den sidste tredje del og dermed scorer de en del mål. Dog lukker de så også flest mål ind i ligaen!
 • Cerveras mandskab har dog ikke helt samme stil. De spiller en del mere bred og bruger meget kanterne. Samtidig får de også skabt en del scorings muligheder og det kan man også godt se på de kampe de har spillet. De har faktisk kun i 4 ud af deres seneste 15 kampe selv præsteret ikke at komme på tavlen.
 • Cadiz er ikke pisket til en sejr og kan godt leve med et kryds. Men at komme 3 point længere væk fra stregen og dermed tættere på top 10 må også være appellerende! Samtidig med det er "Nazaries" ude med en del skader i de bagereste rækker bl.a. deres faste keeper Silva ser ud til at må springe kampen her over!  Skal Granada tættere på EL pladserne skal de vinde her!
 • Granada har ligaens dårligste forsvar. Kigger vi på den generelle xGA tabel er top 3 stillingen over de hold med det højste xGA Elche, Granada & Cadiz!  Hjemmeholdet har så bevæget sig i den rigtige retning hvad der angår det generelle xG. Den er de steget på henover sæsonen. Imens er Cadiz faldet lidt på den! 
Hold øje med
 • Cadiz er som sagt ikke piske til en sejr, derfor kunne det godt ske at kampen endte med kryds. Det ville dog ikke ligge til Granada at gå efter et resultat og slet ikke når de performer så meget bedre på eget græs end på udebane.  Det er selvfølgelig heller ikke en katastrofe for Granada med et kryds. Men de skal udnytte at den plads Villarreal har er lukrativ for Granada! 
 • Granada har i sæsonen lukket 54 mål ind. Kun 20 af dem er lukket ind på eget græs. Deres hold form og præstationen er langt dårligere på udebane end eget græs. Derfor kunne det godt at Cadiz slet ikke får scoret i kampen. Dermed er Cadiz faktisk et hold der performer bedre på fremmed græs end eget! 
 • Cadiz har rent defensivt en hel fin organistation der godt kan tage tempoet ud af Granada offensiv. Og det skal heller ikke være nogle hemmelighed er det i begge holds kampe nogle gange har været flere tilfældigheder der sikret en scoring end decideret godt spil. 
 • Kampen kunne jeg desværre også se ende 1-1 eller 2-0. Det betyder jo selvfølgelig at vi får pengende tilbage. For Cadiz har de manglet præcision i deres skud og derfor har de fået helt så meget ud af deres chancer som de burde.  Granada har til tider ligget lidt i samme båd, men det ser ud til de nu har fået mere styr på det! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan med ved Bet365 lige nu få oddsene: 1,85 - 3,30 - 4,75.
Hvilket giver et CV på: 51% - 29% - 20% - Jeg har ikke den store tiltro til en Cadiz sejr. Men kæmpe for den, det skal de. Jeg syntes som sådan at oddsene ligger fint. 


Et andet interessant spil kunne derfor være det rene 1 tal til odds 1,87 hos bl.a. Nordicbet og Cashpoint. 
Til de mere vovede kan evt. overveje en Granada -1 AH til odds 2,65 ved Nordicbet eller Soldado til at score AT! 

Personligt syntes jeg at oddset på dette spil er sat et par øre for højt ved Onsidebetting. Skulle jeg sætte et odds på den rene over linje ville jeg sige omkring 1,95 ish. At vi så får 1,74 på linjen med pengene tilbage ved præcis 2 mål syntes jeg er flot og derfor skal det selvfølgelig prøves af. 
Kampen kan godt ende med præcis 2 mål der er bare meget der i min bog peger i retning af en målrig kamp! 

Dog skal det med at vi skal tilbage til 2018 for at finde seneste indbyrdes opgør der gik over. Men ved seneste indbyrdes opgør der endte kampen 1-1 og der kunne man hente odds 2,25 på 2 mål AH linjen. Så jeg syntes at 7 måneder efter den kamp at vi har fat i et rigtig godt spil her! 

Kampens Forløb: 

Jeg tror på at Granada kommer ud med deres sædvanelige offensive og midtbane mæssige pres. De er gode i de små rum og hurtige med bolden når det gælder. De har dog en del skader i den bagerste linje der helt sikker taler for at Cadiz kan bruge nogle af deres kvaliteter til at få gang i mål festen. 
Jeg tror så samtidig at Cadiz kommer ud og fra start vil sætte sig i deres organisation og prøve at skabe kontrol. Det kan Granada godt åbne op for med et hurtigt mål. Det kan dog blive sværere hvis der ved pausen skulle stå 0-0. 
Ikke desto mindre forventer jeg også at udeholdet bruger deres parathed ift. omstillinger, fordi der virkelig guld og hente på dem imod et hold som Granada. 
Imens Granada har gode spillere som Soldado, Machis og Suarez der kan sørge for målene. Så er det ikke så individuelt ved Cadiz. Der er det mere hold præstationen der er i spil og der ikke så meget den enkle spiller! De skal bruge mål, og hvem der scorer dem er lige meget! 

Trup Nyt: 

Jeg forventer Granada i en 3-4-2-1 formation:
Escandell - Foulquier - Perez - Sanchez - Quini - Herrera - Montoro - Gonalons - Puertas - Soldado - Machis
Fravær: Lozano - Duarte - Milla - Neva - Vallejo
Tvivlsom: Silva - Kenedy

Jeg forventer Cadiz i en 4-4-2 formation:
Ledesma - Iza - Fali - Cala - Akapo - Sanchez - Mari - Jonsson - Izquierdo - Sobrino - Negredo 
Fravær: Quezada - Fernandez - Perea 
Karantæne: Espino 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Marca.com - Laliga.com - Oddsportal.com - Sportsmole.uk.co . Granadacf.es - Cadizcf.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback