18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC Nordsjælland - Randers FC: (AH: -1,5) 1

Match center
22. maj 2023 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Aydin Uslu
22. maj. 2023 kl. 11:14 (Opdateret 22. maj. 2023 kl. 20:59) 22/05
18
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

FC Nordsjælland tager imod Randers FC hjemme i Farum denne mandag aften. Alt andet end en sejr vil smide mesterskabet i hænderne på FCK, dog ikke matematisk endeligt, men uundgåligt alligevel.
Randers kommer til Nordsjælland uden alverden på spil, man kænper med Brøndby om at undgå 6. - og dermed sidstepladsen i mesterskabsspillet.

FCN har været skræmmende på eget græs i denne sæson, og ikke mindst i 2023. Man slog senest FCK 3-2, og havde inden 0-1 nederlaget til AGF vundet hele 7 hjemmekampe i streg, en stime der startede efter AGF 1-1 og sluttede med et GF møde. 
Til dagens kamp kommer man uden Marcondes der er skadet, men ellers er det en frisk Nordsjælland trup der drømmer videre om mesterskabet.

Randers FC har været ret svingende, men de sidste tre kampe har været stabile - i hvert fald i elendighedens tegn. Sidst blev man spillet tværs ud af Randers imod Viborg der vandt fortjent 2-0. Viborg virkede simpelthen for hurtige i både vilje og omstillingsspillet, og der tænker man at den defensiv Randers har virker tung, og det kan blive straffet hårdt i aften imod FCN og deres fart og underlag. Randers har iøvrigt tabt deres seneste tre kampe med to mål.
Randers er uden Lauenborg i aftenens kamp, ellers har man alle mand klar.

Det blev 1-1 imellem de to mandskaber i Randers medio april, men herudover har FCN vundet de to øvrige møder i denne 2022/23 sæson. FCN vandt 2-0 i Randers og 3-1 hjemme begge opgør tilbage i oktober måned.

Jeg tror vi ser et Nordsjælland hold topmotiveret (naturligvis), men også ganske enkelt bare bedre end dette Randers mandskab, som skal spille en defensiv klassekamp hvis der skal point med. Et pænt betalt odds på 2+ sejren til værterne fra FC Nordsjælland.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback