18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : EM - Tottenham topscorer:: Luka Modric

9. juni 2012 kl. 18:00
5. jun. 2012 kl. 01:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 15%
Betvalue: 127,50%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Spillet går på hvilken af disse 5 Tottenham-spillere, der scorer mest under EM: Hollandske van der Vaart, engelske Defoe og Parker samt de to kroater Kranjcar og Modric.

Odds 8,50 er simpelthen for højt på det kroatiske stjerneskud, Luka Modric.

Van der Vaart, Defoe og Kranjcar er alle mere målfarlige, især de første to (der da også er favoritter i dette match-up), men i modsætning til Scott Parker og Modric får de næppe meget spilletid for deres respektive hold.

Scott Parker har en meget defensiv rolle på den engelske midtbane og har aldrig scoret for landsholdet.

Modric er omdrejningspunktet for det kroatiske hold, og det er ham, der svinger dirigentstokken. Han er ikke den store målsluger hverken for Spurs eller på landsholdet, men på sidstnævnte har han en mere fri rolle.

For van der Vaart ligner det mest en jokerrolle hos Oranje. Der er ikke udsigt til meget spilletid i den sprudlende hollandske offensiv, og så kan det være svært at sætte bolden i netmaskerne.

Defoe er kun fjerdevalg i det engelske angreb og får næppe meget spilletid (det skal dog med at det fik han heller ikke hos Spurs i seneste sæson, og alligevel scorede han 11 gange).

På den kroatiske midtbane er der mange strenge at spille på, hvilket nok betyder, at Kranjcar må tilbringe mest tid på bænken.

Der skal nok kun 1 enkelt mål (eller højest to) til, for at blive den mest scorende Tottenham spiller, og det har Modric en fair chance for at opnå - selvom han ikke sparker fri- eller straffespark.

Find spillet hos Bet365:

Fodbold – Fremtidsvæddemål – Klubbens topscorer EM 2012 - Tottenham

I tilfælde af at flere spillere scorer lige mange mål gælder dødt-løb reglen, hvilket vil sige at oddset skal divideres med antallet af spillere, der scorer flest mål.

(Ladbrokes er ude med samme spil (dog odds 8,00 på Modric), men der er "ingen målscorer" også en mulighed. Med den mulighed er CV helt anderledes, da der skal flyttes %'er fra spillerne til "ingen målscorer", der efter min vurdering skal have 25 %. Det betyder også, at der er størst fordel i at spille dette spil hos Bet365, da man ikke taber hele indsatsen, hvis ingen af spillerne scorer.)

Luca Modric

Modric er umiddelbart altafgørende, hvis Kroatien skal have succes til EM. Han er stjernen, og spillet bliver bygget op omkring ham. Det vigtigste for dette spil er dog, at han efter alt at dømme er sikret spilletid, hvilket giver ham en klar fordel i forhold til de andre Spurs-folk.

På landsholdet har han en mere offensiv rolle end for Tottenham, og kan tillade sig at gå mere med i det kreative, fremadrettede spil. Modric er ikke den store målscorer, og tager hverken frispark mod mål eller straffespark, men er teknisk dygtig, har et fantastisk flair for spillet og skyder godt udefra. Han kan lave ting på egen hånd, hvilket især kan drille Irlands tunge forsvar.

Netop kampen mod Irland bliver vigtig, da det umiddelbart er hans bedste chance for at score. Det skal nævnes at Modric ikke var med i træningskampen d. 2/6 mod Norge eller i fredagens træning, da han eftersigende har lidt små-skadesproblemer, og derfor blev sparet af landstræner, Bilic. Alt tyder dog på at han er 100 % klar fra gruppespillets start.

CV: 15 %

Mål for Spurs i 2011/12: 4 mål i 36 kampe.

Mål for Kroatien: 8 i 54 kampe (0,15 mål/kamp) heraf 1 i kvalifikationen.

Rafael van der Vaart

Van der Vaart er er mere målsøgende end Modric, men er nok mere bundet af defensive pligter end han er vant til hos Spurs. Desuden har Holland en frygtindgydende offensiv, og van der Vaart ligner ikke en fast mand til startopstillingen. I de seneste 3 træningskampe har han fået en enkel fra start og to som indskifter efter en times tid. Det er blevet til et enkelt mål her, så formen ser ud til at være der. Van der Vaart kan både tage fri- og straffespark, men spillere som Sneijder, Van Persie og Robben er alle foran ham i køen.

CV: 36 %

Mål for Spurs i 2011/12: 11 mål i 33 kampe.

Mål for Holland: 18 i 96 kampe (0,19 mål/kamp) heraf 1 i kvalifikationen.

Jermain Defoe

Defoe er den eneste af disse fem spillere, der er angriber, hvilket naturligvis giver ham en fordel. Han har haft en udmærket sæson for Spurs, hvor det trods begrænset spilletid (11 kampe fra start, 14 som indskifter, i alt 1285 minutter) er blevet til 11 mål i ligaen, men er kun nr. 4 i det engelske angrebshierarki. Han skal ikke regne med særligt meget spilletid under EM, og slet ikke når Rooney vender tilbage efter de to første kampe.

CV: 33 %

Mål for Spurs i 2011/12: 11 mål i 25 kampe.

Mål for England: 15 i 47 kampe (0,32 mål/kamp) heraf 1 i kvalifikationen.

Niko Kranjcar

Kranjcar har ikke fået meget spilletid for Tottenham i denne sæson. Han spiller bedst på den offensive, centrale midtbane, hvor der næppe er plads til ham på det kroatiske landshold (den sidder Modric på). Hvis han skal have spilletid, så bliver det derfor højest sandsynligt på venstrekanten. Den kroatiske midtbane er dog stærkt besat, og i de seneste to træningskampe op til EM er det da også kun blevet til samlet 75 minutter for Kranjcar, der i begge kampe er startet på bænken.

CV: 12 %

Mål for Spurs i 2011/12: 1 mål i 12 kampe.

Mål for Kroatien: 15 i 69 kampe (0,22 mål/kamp) heraf 2 i kvalifikationen.

Scott Parker

Parker er den mest defensive af de fem spillere. Han er umiddelbart sikret spilletid, dog med en rolle som oprydder. Derfor kommer vi nok ikke til at se meget til ham i den engelske offensiv. Han har spillet hele 27 ligakampe for Spurs i denne sæson, men har ikke formået at sende bolden i nettet – hvilket også er tilfældet på landsholdet, hvor han er målløs i 13 ud af 13 kampe.

CV: 4 %

Mål for Spurs i 2011/12: 0 mål i 29 kampe.

Mål for England: 0 i 13 kampe (0,00 mål/kampe).

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback