18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Carl Froch - Lucian Bute: 2

26. maj 2012 kl. 21:00
24. maj. 2012 kl. 03:48 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 32-3-65%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Carl Froch tager imod Lucian Bute på hjemmebanen i Nottingham.

Froch bokser oftest som pressure fighter, da han er overbevist om, at han er stærkere end sin modstander i enhver henseende. Han tager nogle gange imod slag, for selv at give igen. Han har god slagkraft, men hans kæbe og vilje er hans største styrker. Hans tekniske evner er meget undervurderede.

Bute er en teknisk glimrende fighter, der hovedsageligt bokser som counter puncher. Han har en god defensiv og er virkelig slick. Han er både en hård og præcis puncher, der er forrygende til at gå til kroppen. Han har en sjælden evne til at fange sine modstandere med slag, som de aldrig ser komme. Han har endnu ikke mødt divisionens bedste.

Jeg er meget spændt på denne kamp. Den skal nemlig vise, om Bute virkelig er så god, som alle eksperterne tror. Rumæneren har været verdensmester i flere år, men han har endnu ikke haft mulighed for at demonstrere sine evner på højeste niveau, da han ikke blev inviteret med til Super Six.

Jeg mener, at Bute har potentialet til at blive en af sportens bedste pound for pound. Hvis det udelukkende var et spørgsmål om evner, så ville jeg vælge ham mod Froch hver gang. Men Bute har ikke bokset på udebane siden begyndelsen af sin karriere. Derudover har han aldrig mødt en så stærk modstander før.

Jeg tror på, at Bute får en hård kamp, men jeg forventer, at forskellen i evner og hand speed bliver tydelig, hvorfor jeg alligevel satser på ham.

Bute er favorit overalt på et ganske enigt marked. Bet365 og Ladbrokes tilbyder begge 1,50 på en sejr, mens Sportingbet er oppe i 1,53, hvilket stemmer fint overens med min CV. En række af de engelske bookmakere, som ikke har en dansk licens, vurderer, at der er større sandsynlighed for, at deres landsmand taber. Betfred, Paddy Power giver alle blot 1,44 på en sejr til Bute.

Carl Froch

England

34 år (2. juli 1977)

28-1, 20 KO

Ortodoks

Højde: 185 cm

Rækkevidde: 191 cm

Carl ”The Cobra” Froch er tidligere mester i supermellemvægt hos BBBofC og WBC og er rangeret som nummer to i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Brian Magee, Tony Dodson, Robin Reid, Jean Pascal, Jermain Taylor, Andre Dirrell, Arthur Abraham og Glen Johnson, mens han har tabt til Mikkel Kessler og Andre Ward.

Lucian Bute

Rumænien

32 år (28. februar 1980)

30-0, 24 KO

Southpaw

Højde: 188 cm.

Rækkevidde: 183 cm.

Lucian ”Le Tombeur” Bute er indehaver af IBF-bæltet i supermellemvægt og er rangeret som nummer et i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Sakio Bika, Alejandro Berrio, Librado Andrade, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda, Jesse Brinkley, Brian Magee og Glen Johnson.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback