18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Cain Velasquez - Antonio Silva: Velasquez w/ KO, TKO el. disq

27. maj 2012 kl. 04:00
24. maj. 2012 kl. 06:00 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 60%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Aftenens co-main event byder på en kamp mellem Cain Velasquez og Antonio Silva.

Velasquez er en nærmest komplet fighter. Han er ikke nogen stor sværvægter rent fysisk, men han opvejer for dette med sublim teknik og kondition. Han er dygtig til at kombinere slag og spark med takedowns. Vi har endnu ikke set hans brasilianske jiu-jitsu, da han foretrækker at afgøre kampe med ground and pound. Han kommer til kamp ovenpå karrierens første nederlag.

Silva er en alsidig fighter, der har sort bælte i shotokan karate, judo og brasiliansk jiu-jitsu. Han er en enorm mand, men hans størrelse arbejder både for og imod ham. Han bliver alt for ofte fanget tidligt i sine kampe, da han virker tung på fødderne, men til gengæld er han nærmest umulig at slippe fra, hvis han ender øverst på jorden.

Selvom Silva er en dygtig fighter, så har jeg svært ved at se, hvordan Velasquez skulle tabe denne kamp. Jeg er overbevist om, at han vil være brasilianeren overlegen stående, men han er også en af divisionens bedste brydere, så han bør diktere, hvor kampen bliver udkæmpet.

Jeg forestiller mig en kamp, hvor Velasquez lander et par træffere ad gangen, men er væk hver gang Silva slår tilbage. Det er muligt, at Velasquez vil kæmpe mere forsigtigt, da han blev fanget i sin seneste kamp, men jeg ser ham stadig ramme meget. Silva er startet langsomt ud i nogle af sine kampe. Derudover virker forskellen i speed på hænder og fødder helt afgørende.

Jeg tror på, at Velasquez får knockoutet brasilianeren.

Velasquez er stor favorit overalt på markedet. Sportingbet giver blot 1,20 på en amerikansk sejr, Unibet giver 1,22, Bet365 og Ladbrokes giver 1,25, mens Nordicbet giver 1,28. Dette stemmer fint overens med min CV. Det er endnu kun få bookmakere i verden, som tilbyder spil på 'method of victory'. Her mener alle, at det mest sandsynlige udfald er en knockoutsejr til Velasquez, hvilket jeg er enig i. Af bookmakere med en dansk licens er der kun Ladbrokes foruden Sportingbet. Til sammenligning med dette odds giver de 1,62, hvilket er under min CV.

Cain Velasquez

USA

29 år (28. juli 1982)

9-1

Ortodoks

Højde: 185 cm.

Rækkevidde: 196 cm.

Vægt: 109 kg.

Cain Velasquez er tidligere mester i sværvægt hos UFC og er rangeret som nummer to i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Cheick Kongo, Ben Rothwell, Antonio Rodrigo Nogueira og Brock Lesnar, mens det enlige nederlag kom på knockout mod Junior Dos Santos.

Antonio Silva

Brasilien

32 år (14. september 1979)

16-3

Ortodoks

Højde: 193 cm.

Rækkevidde: 208 cm.

Vægt: 120 kg.

Antonio ”Bigfoot” Silva er tidligere mester i sværvægt hos EliteXC og er rangeret somnummer ti i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Ricco Rodriguez, Andrei Arlovski, Mike Kyle og Fedor Emelianenko, mens han har tabt til Eric Pele, Fabricio Werdum og Daniel Cormier.

Matchup

 

Jeg mener, at Velasquez er divisionens bedste fighter. Jeg ved godt, at han blev knockoutet på et minut mod Dos Santos i sin seneste kamp, men det kan ske for enhver. Velasquez begik en fejl ved at stå med brasilianeren, i stedet for at forsøge at udnytte den forventede fordel han har på jorden, men det har formentligt kun gjort ham til en bedre fighter. Han virker som om, at han har lært af denne kamp og nu er fast besluttet på at jagte en rematch...

Det står en smule anderledes til med Silva. Han blev også knockoutet i første runde i sin seneste kamp, men dette skyldtes, at han var oppe mod en bedre og hurtigere atlet i Cormier. Om Silva har accepteret sit nederlag eller ej, så har jeg svært ved at se, hvad han kan gøre anderledes, så længe kampen foregår stående. Han besidder ikke den samme speed som Velasquez på hverken hænder og fødder, så det scenarium som udspillede sig mod Cormier, det forventer jeg at se igen. Silva har en tendens til at blive fanget af mindre og hurtigere strikere tidligt i sine kampe. Det skete mod letsværvægteren Kyle og igen mod Cormier. Selvom han har en stærk kæbe, så er det bare ikke nogen holdbar situation. Jeg ser Velasquez som bedre end begge ovenstående mænd, som han ovenikøbet er træninskammerater med hos American Kickboxing Academy, så hvis kampen her bliver udkæmpet stående, så bør han have en enorm fordel.

Silva er rigtig farlig, hvis han tvinger kampen til jorden, men dette bliver svært mod Velasquez. Han er nemlig en af divisionens bedste brydere. Jeg tror, at han ligefrem skal begå en fejl, hvis Silva skal komme i en fordelagtig position. Så længe det ikke sker, så bør Velasquez kunne lande træffere dagen lang...

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback