18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Brøndby IF

2 - 3

AGF

17ʼ Rasmus Lauritsen

64ʼ Sebastian Sebulonsen

1H 2H
1-11-2

41ʼ Rasmus Lauritsen (selvmål)

59ʼ Tobias Bech Kristensen

78ʼ Patrick Mortensen

26. maj 2024 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Morten Krogh

Odds på Brøndby IF - AGF 26/05, Danmark - Superligaen

Brasserne tager hul på Copa América tirsdag d. 25/6 kl. 03:00 på SoFi Stadium i Inglewood mod Costa Rica, som er en af turneringens seks deltagere fra CONCACAF. Brasilien med Vinícius Júnior som nøglefigur er klar favorit mod Costa Rica, som måtte igennem en kval-kamp mod Honduras for at løse billet til turneringen i USA. Her kigger vi på odds, optakt og spilforslag til kampen i den 1. runde i Gruppe D.

Spil på Brasilien - Costa Rica hos Bet365

Brøndby IF AGF
1-0 Rasmus Lauritsen R. Lauritsen
Daniel WassD. Wass (Assist) 1H
17ʼ
41ʼ 1-1 Rasmus Lauritsen R. Lauritsen
45ʼ+3 Nicolai Poulsen N. Poulsen
45ʼ+3 Mikael Anderson M. Anderson
Ohikhuaeme Omoijuanfo O. Omoijuanfo >
Filip Bundgaard F. Bundgaard < 2H
46ʼ
57ʼ Mats Knoester M. Knoester >
Magnus Knudsen M. Knudsen <
59ʼ 2H 1-2 Tobias Bech Kristensen T. B. Kristensen
62ʼ Tobias Bech Kristensen T. B. Kristensen
2-2 Sebastian Sebulonsen S. Sebulonsen 64ʼ
Sean Klaiber S. Klaiber >
Sebastian Sebulonsen S. Sebulonsen <
71ʼ
Mathias Kvistgaarden M. Kvistgaarden >
Daniel Wass D. Wass <
71ʼ
71ʼ Jacob Andersen J. Andersen >
Eric Kahl E. Kahl <
78ʼ 2-3 Patrick Mortensen P. Mortensen
Jacob AndersenJ. Andersen (Assist)
85ʼ Frederik Brandhof F. Brandhof >
Mikael Anderson M. Anderson <
90ʼ+5 Felix Beijmo F. Beijmo

Kampstatistik

20 Skud 10
3 Skud på mål 4
12 Hjørnespark 2
28 Indlæg 16
1 Offside 0
11 Frispark begået 9
0 Gule kort 4
0 Røde kort 0
49% Boldbesiddelse 51%

Live opdateringer

Bekræftede startopstillinger

3-4-2-1
Brøndby IF
Brøndby IF
24
Marko Divković
2
Sebastian Sebulonsen
1
32
Frederik Alves Ibsen
7
Nicolai Vallys
28
Yuito Suzuki
4
Jacob Rasmussen
5
Rasmus Lauritsen
1
30
Jordi Vanlerberghe
10
Daniel Wass
22
Josip Radošević
11
Filip Bundgaard
1
Patrick Pentz
3-5-2
AGF
AGF
40
Jonas Jensen-Abbew
20
Mikkel Duelund
27
Michael Akoto
14
Tobias Mølgaard
17
Kevin Yakob
13
Janni-Luca Serra
19
Eric Kahl
5
Frederik Tingager
2
Felix Beijmo
7
Mads Emil Madsen
6
Nicolai Poulsen
15
Magnus Knudsen
9
Patrick Mortensen
1
31
Tobias Bech Kristensen
1
1
Jesper Hansen
8
Mikael Anderson
11
Gift Links

Se flere odds på fodbold og kampinfo i vores matchcenter.

Optakt til Brasilien – Costa Rica 

Vi kan se frem til endnu et spændende møde mellem syd- og mellemamerikansk fodbold, når Brasilien og Costa Rica natten til tirsdag skal jagte vigtige points i gruppe D, som ydermere består af Colombia og Paraguay. Brasserne er storfavoritter, men måske kan costaricanerne smide grus i maskineriet. BetXpert ser frem til kampen, som spilles i Inglewood, Californien.

Rammer 'Viní' endelig Real Madrid-formen for Brasilien? 

Det brasilianske landshold har været igennem en frygtelig periode efter VM i Qatar, hvor det blev til et smerteligt nederlag til Kroatien i kvartfinalen. 2023 blev et sandt kaosår med to midlertidlige landstrænere, Neymars korsbåndsskade og svigtende resultater, som betyder, at Brasilien kommer til at kæmpe med næb og klør for at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2026. Der er kommet mere ro på nu. Rutinerede Dorival Júnior er nu ansat som landstræner eftersom projektet med den italienske mestertræner Carlo Ancelotti glippede, og resultaterne ser efterhånden fornuftige ud. Årets fire testkampe har givet etmålssejre sejre over England og Mexico samt remis mod Spanien og Copa América-værten USA.

Alt er nu ikke lutter idyl i den brasilianske landsholdslejr. Midtbanekreatøren Lucas Paquetá er under anklage for 'spot-fixing'. Det drejer sig om fire tilfælde, hvor West Ham-spilleren skulle have forbrudt sig mod bettingreglerne ved bevidst at opsøge en advarsel. Spørgsmålet er, om Paquetá kan holde fokus med de karrieretruende anklager hængende over hovedet. Hjemme i Brasilien har Ronaldinho også lavet rav i den ved at fortælle, at han ikke gad følge landsholdet længere, fordi det kun bestod af middelmådige spillere, som manglede kærlighed til trøjen, fight og ikke mindst fodbold. Det viste sig dog, at den gamle superstjernes udtalelsen var led i en kampagne mod den rå tone på de sociale medier ...

De 9-foldige Copa América-mestre kommer til USA med en startopstilling og 4-3-3-formation nogenlunde på plads. Éder Militão får sandsynligvis positionen i midterforsvaret ved siden af Marquinhos, mens João Gomes og Douglas Luis kæmper om pladsen som makker til Bruno Guimarães på midtbanen. Brassernes stærke side er klart offensiven og de hurtige omstillinger. Vi mangler dog endnu at se Vinícius Jr. ramme Real Madrid-formen på landsholdet, men landstræner Dorival Jr. håber på en forløsning under Copa América. I den modsatte ende må brasserne konstatere, at defensiven halter. Man har indkasseret et snit på 1,5 mål i snit i de seneste fire kampe, og det er foruroligende.

Costa Rica satser på kompakt forsvar og hurtige omstillinger 

Det mellemamerikanske land er en kær gæst, når det drejer sig om Copa América. Det bliver således costaricanernes sjette deltagelse i det, som i bund og grund er en sydamerikansk landsholdsturnering. Costa Ricas bedste placeringer stammer tilbage fra 2001 og 2004, hvor det lykkedes 'Los Ticos' (Costa Ricas kælenavn) at komme i kvartfinalen. Træner Gustavo Alfaro og hans udvalgte har haft et travlt fodboldår med fire testkampe og to VM-kvalifikationskampe, og de har givet fire sejre, en remis og et nederlag. To af kampene har været mod store sydamerikanske fodboldnationer, hvor det blev til en remis og et nederlag .

Hvis vi holder fokus på duellerne mod de sydamerikanske modstandere, så startede Costa Rica med at indkassere et nederlag på 3-1 til Argentinas verdensmestre trods et føringsmål af angrebsprofilen Manfred Ugalde. Det gik dog helt galt efter pausen, hvor den særdeles rutinerede keeper, 37-årige Keylor Navas måtte se sig passeret tre gange. Det gik straks bedre et par måneder senere, men mod et Uruguay uden sine udlandsproffer. Costa Rica skulle have vundet matchen, men skarpheden manglede mod trænerlegenden Marcelo Bielsas noget eksperimenterende opstilling.

Costa Rica har typisk stillet op en en 5-4-1-formation, som bliver til 3-4-3 med bold. Vejen til succes for costaricanerne bliver et solidt og kompakt forsvar bygget op omkring centersvareren, den venstrebenede Francisco Calvo og så med hurtige omstillinger. Den model fungere i den 1. halvleg mod Argentina, hvorimod det gik helt galt efter pausen, hvor man hverken fik dæmmet op for modstandernes kant- og indlægsspil samt de hurtige kombinationer i og omkring feltet. Det er lidt det samme scenarium, som costaricanerne kan frygte mod Brasilien.

Forventninger til Brasilien - Costa Rica

Brasilien er storfavorit til at vinde over Costa Rica. De har mange flere profiler end modstanderne, som sikkert vil pakke sig og forsøge at få et enkelt point i kassen. Brasserne forventes at være i meget mere boldbesiddelse, men de skal huske at angribe med tålmodighed og ikke lade sig fange i et boldtab og hurtige omstillinger. Netop boldtab i opspillet har hidtil været et problem for Dorivals Jrs. udvalgte.

Hvis brasserne kan få flow i sine kombinationer og sit kantspil med især Vinícius Júnior og Raphinha, så venter der en hektisk aften for 'Los Ticos'. Costa Ricas træner Gustavo Alfaro er tidligere landstræner for Ecuador, og måske skal han finde gameplanen frem for sine to seneste kampe mod Brasilien, hvor det lykkes at spille 1-1 med de femdobbelte verdensmestre.

Spilforslag til Brasilien - Costa Rica

Brasilien mere end 6,5 hjørnespark til 1,83 hos Bet365*

Brasserne er favorit mod Costa Rica og kommer til at befinde sig meget på den sidste 1/3 af banen. Med spillere som Vinícius Júnior og Raphinha kommer vi til at se mange dueller på kanterne. Brasilien fik tilkæmpet sig 9 hjørnespark mod USA, mens Costa Rica fik 7 imod sig mod Argentina. Der er derfor en god chance for, at dette væddemål går igennem.

Vi skal også have med, at dagens bane er fem meter kortere og fire meter smallere end det vi ellers oplever til internationale kampe. Det skyldes, at SoFi Stadium bruges til amerikansk fodbold, og der ikke har været tid til at omstille banen til normale FIFA-standarder. Det giver et mere kompakt spil med flere blokeringer i feltet til følge.

Seneste kampe:

23/3: England – Brasilien 0-1 på Wembley i London, England
25/3: Spanien – Brasilien 3-3 på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid, Spanien
08/6: Brasilien – Mexico 3-2 på Kyle Field i Texas, USA
12/6: USA – Brasilien 1-1 på Camping World Stadium i Orlando, USA

02/2: Costa Rica - El Salvador 2-0 på Estadio Nacional i San Jose, Costa Rica
23/3: Costa Rica – Honduras 3-1 på Toyota Stadium i Texas, USA (kvalifikationskamp til Copa América)
26/3: Argentina – Costa Rica 3-1 på Memorial Coliseum i Los Angeles, USA
31/5: Costa Rica - Uruguay 0-0 på Estadio Nacional i San Jose, Costa Rica
06/6: Costa Rica - Saint Kitts og Nevis 4-0 på Estadio Nacional i San Jose, Costa Rica (VM-kval)
09/6: Grenada – Costa Rica 0-3 på Kirani James Atletics Stadium i St. George, Granada (VM-kval)

Brasilien - Costa Rica, indbyrdes opgør

Brasilien og Costa Rica har spillet mod hinanden 11 gange på A-landsholdsniveau, og det er endt med 10 sejre til brasserne og en enkelt triumf til Costa Rica. Målscoren hedder 34-9 i sydamerikansk favør. Den seneste duel stammer tilbage fra VM i Rusland 2018, hvor Brasilien vandt gruppekampen med 2-0 på mål af Neymar og Philippe Coutinho.

Forventede startopstillinger: 

Brasilien (4-3-3): Alisson; Danilo, Éder Militão, Marquinhos, Wendell; Bruno Guimarães, João Gomes, Paquetá; Raphinha, Rodrygo, Vinícius Júnior

Costa Rica (5-4-1):  Patrick Sequeira; Gerald Taylor, Jeyland Mitchell, Julio Cascante, Francisco Calvo, Ariel Lassiter; Orlando Galo, Brandon Aguilera, Josimar Alcócer, Álvaro Zamora; Manfred Ugalde.

Brasilien - Costa Rica, vinderchancer 

Brasilien er storfavorit til at besejre Costa Rica. Bookmakerne vurderer chilenerne til at have små 85% chance for at tage alle tre point .

Brasilien vinder Kampen ender uafgjort Costa Rica vinder
84,72% chance 11.16% chance 4,13% chance

OBS: Baseret på odds hos Unibet.

Se Copa América Spiltips.

Bookmakere med odds på Brasilien - Costa Rica 

Besøg Expekt

1.000 kr. Matched freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår 18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud. Eksempel: Opret konto, aktiver velkomstbonus, indbetal 1.000 kr. og placer dit væddemål til min odds 1.80. Når det kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du et 1.000 kr. Freebet automatisk. Min. indbetaling 100 kr. | Maks freebet 1.000 kr. | Aktiver velkomstbonus og foretag et væddemål med odds 1.80 eller højere inden for 14 dage efter oprettelse. Matched freebet er gyldigt i 14 dage. | Matched freebet kan bruges på mobil og desktop, både live og pre-games. | Skrill, & PaySafeCard er ikke gyldige indbetalingsmetoder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus på sport
Stort spiludvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Rigtig god mobilapp
Meget brugervenligt og flot site
Konkurrencedygtige odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår

Kun tilgængeligt for nye kunder.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg ComeOn

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Glimrende velkomstbonus
God brugeroplevelse
Stort spiludbud på sport og casino
Høje odds på Superligaen
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x omsætningskrav på indbetaling + bonusbeløb til min. odds 1.80 indenfor 60 dage. Maksimale indsats per væddemål er 250 kr.

Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Rammer Vinícus Júnior formen fra Real Madrid? Foto: Nelson Almeida/AFP

Brasilien - Costa Rica kampinfo

  • Start: Tirsdag d. 25. juni kl. 03.00
  • Turnering: Copa América
  • Runde: 1
  • Stadion: SoFi Stadium, Inglewood, Californien
  • Dommer: Cesar Ramos, Mexico
  • TV: TV3 Sport, Viasat samt LeoVegas

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på typiske spørgsmål omkring Brasilien - Costa Rica her:

Hvornår spilles Brasilien - Costa Rica?

Kampen mellem Brasilien og Costa Rica afvikles tirsdag 25/6 klokken 03.00 .

Hvilken tv-kanal viser Brasilien - Costa Rica?

Kampen kan følges på TV3 Sport, Viaplay, og så er der bookmakeren LeoVegas, som livestreamer gratis fra Copa América.

Hvem er favorit til at vinde kampen mellem Brasilien - Costa Rica?

Brasilien er storfavorit mod Costa Rica. Oddset på Brasilien ligger på omkring 1,128 i snit. Bookmakerne vurderer Brasilien til at have små 85% chance for at vinde.

Hvor spilles Brasilien - Costa Rica?

Kampen spilles på SoFi Stadium i Inglewood, Californien.

Feedback