18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Premier League 2023/24 Tips

Opdateret
FønixEkspert Fønix
PL-skribent
https://twitter.com/FonixDK
Vis mere
Vis mindre

På denne side finder du de bedste Premier League tips. Vores panel af Premier League eksperter har masser af års erfaring med at håndtere verdens bedste fodboldliga. 

Det betyder, at de følger ligaen utrolig tæt, og at de gør alt, hvad der er menneskeligt muligt, for at skabe overskud til dig på din Premier League betting. Du kan se på alle vores Premier League odds-forslag, at vores eksperter altid har gennemgået kampen og tippet ned til mindste detalje. Dette kan du ikke mindst se via vores formular, hvor eksperten både finder de ting, der taler for og imod spillet. 

Leder du efter Premier League 2023/24 tips, er du kommet til det helt rette sted. 

Premier League betting tips

Ovenover finder du alle BetXperts Premier League spilforslag. Vores kompetente Premier League eksperter gennemgår alle kampene hermetisk i hver eneste runde. Det betyder, at du får gratis Premier League tips hver eneste uge. 

Når vores spileksperter finder Premier League odds til dig, bruger de den velkendte value betting-tilgang. Det betyder, at de sætter en chancevurdering på kampen. Det kan eksempelvis være, at de vurderer en kamp til at være 55-30-15. Altså 55 procent for hjemmeholdet til at vinde, 30 for uafgjort og 15 for en udesejr. 

Er der så en bookmaker, der eksempelvis udbyder odds 1,95 for hjemmesejren, så er det et godt spil. Det er det, fordi der var 55 procent for hjemmesejren. 55 x 1,95 = Værdi på 107,25. 

Lige så snart værdien kommer over 100, er det et spilbart spil. Enhver kan skrue på sin chancevurdering, så der opstår værdi i et givent spil. Dette er selvfølgelig ikke meningen. Det hele handler om at lave så præcis og så objektiv en chancevurdering som muligt. 

Ovenstående tager fem minutter at lære, men flere års erfaring og know-how at mestre. Dette er én af grundene til, at du bør overlade det hårde arbejde til vores eksperter, når du vil have Premier League 2023/24 odds tips. 

Premier League oddsforslag

BetXperts Premier League odds-forslag 2023/24 indeholder alle slags spil. Vores ekspertpanel lægger spil ud på 1X2, over/under mål, over/under hjørnespark, over/under kort, begge hold scorer, målscorerspil, specialspil, langtidsvæddemål og så videre. 

Der er ikke nogen spil, vi ikke dækker her på siden. Det hele handler om, at der skal findes værdi ud fra konceptet om value betting som beskrevet i afsnittet ovenover. 

Vi har historisk set leveret odds tips og forslag til vinderen af Premier League, topscoreren af Premier League, nedrykkere, top-6-placering og selvfølgelig et hav af 1X2-anbefalinger. For slet ikke at glemme et hav af over/under-spil af forskellig karakter.

Feedback