18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe A 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe A.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Her er alt, hvad du behøver at vide om holdene og de bedste odds i Champions League 2023/24 for Gruppe A. Bayern er smalle favoritter til at vinde gruppen ifølge bookmakerne, men det kan blive en hård kamp om gruppesejren mellem tyskerne og Manchester United. Galatasaray har et par store navne i truppen, men de vil sandsynligvis sigte efter tredjepladsen. FC København kan selvfølgelig udfordre, hvis de gør alt rigtigt, men der skal meget til, for at danskerne ikke ender på en af de nederste pladser, når denne gruppe skal gøres op.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe A - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor for favoritterne til at vinde Gruppe A.

Sådan afgøres gruppe A i Champions League 2023/24

Som man kan forvente, mødes holdene i gruppen hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Gruppen starter med en stor kamp med det samme, når Bayern, anført af Harry Kane, tager imod Rashfords Manchester United på Allianz Arena. I mellemtiden møder Galatasaray FC København hjemme i Istanbul foran deres fanatiske hjemmefans. Gruppevinderne og nummer to går videre til Champions League-playoff. Gruppevinderne fortsætter deres sæson i Europa League, mens gruppetaberne er færdige med deres europæiske kampagne for denne sæson.

Tabel for gruppe A

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe A:

Harry Kane blev i de senere år rygtet mere end én gang til Manchester United. Nu forlod Kane som bekendt Spurs i sommer til fordel for et skifte til Bayern. Vi tror, at kampen om gruppesejren her kommer til at stå mellem United og Bayern. Med Kane på holdet har de tyske giganter endelig fået en fuldgyldig erstatning for Lewandowski. Ten Haags mænd har startet sæsonen en smule langsomt, og vi tror, at Bayern vinder gruppen uden problemer. Galatasaray og FCK kan selvfølgelig score i en enkelt kamp, men længere kommer de ikke i toppen af gruppe A.

Kommentarer

Feedback