18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bookmakere - ratings

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Alle bookmakere i vores guide er vurderet inden for en række kategorier, som hver især dækker forskellige forhold hos bookmakeren. Som spiller er der som regel helt specifikke ting, man lægger mere vægt på end andre. Det kan for eksempel være, at for én er den bedste bookmaker den, der har det højeste odds på en given begivenhed. Eller et website, der er nemt at anvende, god support og så videre.

Herunder kan man dykke ned og se, hvordan vi har vurderet de enkelte bookmakere på lige netop den eller de parametre, man tillægger størst værdi personligt.

I venstre kolonne er bookmakerne sorteret efter den gennemsnitlige rating - benyt rullemenuen over den højre kolonne for at se ratings over de forskellige kategorier.

Du skal klikke på en bookmakerens navn for at gå til vores anmeldelse af denne. Her får du oversigten over de bedste bookmakere i Danmark 2023:

De bedste bookmakere

Det kan variere fra person til person, hvilke bookmakere man anser som værende de bedste på markedet. Derfor anbefaler vi hos BetXpert, at du læser vores anmeldelser af de forskellige spiludbydere, så du får et skarpere indtryk af de bedste bookmakere.

Desuden kan du gøre dig overvejelser om, hvilken type spiller du er, og hvad der er vigtigst for dig at få fra en bookmaker. Kigger du efter kampagner, specialspil, store bonusser, høje odds eller andet, så skal du finde dig en spiludbyder, der passer til lige netop dig.

Bedste bookmakere

Her på BetXpert kan du læse vores dybdegående anmeldelser af en række af de bedste bookmakere i Danmark, der har licens til at udbyde spil i kongeriget. Desuden kan du læse alle vores bookmaker ratings. Vi bedømmer en spiludbyder ud fra en række kategorier; spiludbuddet, odds, livebetting, hjemmesiden, bookmakernes mobile platforme, ind- og udbetalinger, kundeservice og indsatspolitik. Ved at bedømme en bookmaker ud fra disse kriterier kan vi konkludere, hvilket produkt en given bookmaker kan tilbyde dig som bruger, så du er klædt godt på.

Vi samarbejder kun med bookmakere, vi kan stå inde for her på BetXpert. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at alle vores samarbejdspartnere er bookmakere med dansk spillelicens. Det sikrer, at de betaler skat i Danmark, og at du som forbruger har en sikkerhed for dine penge. Dette står, somme tider, i kontrast til bookmakere uden dansk spillelicens

Nogle bookmakere er også stærkere end andre inden for en bestemt sportsgren. For eksempel er Unibet og bet365 rigtig stærke på cykling, så hvis du vil oddse på cykling, anbefaler vi dig en af de to bookmakere. Hvis du har lyst til at spille på håndbold, er det Cashpoint, du skal have fat i, da de er skarpe på håndboldodds. Alt dette kan du også læse mere om i vores anmeldelser under spiludbud. 

Det skal også nævnes, at der er nogle bookmakere, der tilbyder flere kampagner end andre, og her kan Unibet, ComeOn og Mr Green blandt andre nævnes. De har ofte kampagnetilbud klar til dig som bruger, og disse kan være alt fra freebets til oddsboosts.

Bedste bookmakere i Danmark 2023

Her får du en oversigt over BetXperts udvalgte bedste bookmakere i Danmark 2023. Listen er et udtryk for vores øjeblikkelige bookmaker ratings, som du kan læse øverst på denne side. Vi opdaterer i øvrigt løbende vores ratings og bookmaker anmeldelser. 

Dette er ifølge BetXpert de bedste bookmakere i Danmark 2023

  1. Bet365
  2. Unibet
  3. NordicBet
  4. Danske Spil
  5. ComeOn

Bet365 – det bliver næsten ikke bedre

Bet365 er simpelthen bare markedets bedste bookmaker. Det lader der til at være bred konsensus om blandt de fleste bettorer, og det er også BetXpert-redaktionens holdning.  

I vores bet365 anmeldelse kan du læse, hvor mange stjerner vi har tildelt dem i ni forskellige kategorier. Alt lige fra kundeservice til spiludbud, indsatspolitik, livevæddemål og meget andet. 

Vi giver bookmakerne mellem 1-5 stjerner i hver kategori. Du kan blandt andet læse om, at bet365 har et sublimt spiludbud og spiltyper. De dækker alle de sportsgrene, som dit hjerte kan begære, og de gør det i et meget bredt omfang med mange forskellige spil til den enkelte kamp. Spiller du på de store ligaer og landsholdsfodbold, vil der ofte være masser af spillerspecials.

Det kan være over/under x antal skud på mål og skudforsøg generelt eller antal tacklinger af en spiller. Også specialspil på holdene eller kampen generelt er noget, bookmakeren dækker bredt: antal hjørnespark, målspark, offsides og så videre. Disse spil er blevet utrolig populære de seneste år. 

Hertil kommer, at bet365 måske er verdens bedste livebet bookmaker. 

Den laveste karakter hos bet365 finder vi i indsatspolitik. Her får spiludbyderen 3,5 stjerner. Det er såmænd ikke, fordi bet365 skiller sig særlig negativt ud i forhold til resten af markedet. Limits, som det kaldes, når en bookmaker giver dig en begrænsning på, hvor meget du må spille for, findes hos næsten alle bookmakere. 

Limit er heller ikke noget, du får fra dag et af. Det får du, hvis bookmakeren efter lidt tid vurderer, at du er skarpere, end de selv er. Dermed kan du roligt oprette dig og tage, hvad du kan få, inden du eventuelt engang bliver limiteret. Spiller du mest multikuponer, bør du ikke frygte limits hos bet365 eller andre spiludbydere.

Slutteligt skal det med, at du langt de fleste gange har dine udbetalte penge, dagen efter du foretager udbetalingen. Og det er lige meget, om du udbetaler, mens der er weekend. 

Desuden får du akkumulator-procenter. Det vil sige, at du får x antal ekstra procenter smidt oveni din gevinst, når du laver multikuponer. Jo flere kampe, desto større procent. 

Alt i alt er bet365 en supergod bookmaker, som vi her på BetXpert varmt kan anbefale. 

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Unibet – umådelig højt niveau

Hvis du spiller hos svenske Unibet, er du også garanteret en god spiloplevelse. Som det er tilfældet med bet365, har denne fantastiske spiludbyder også nærmest alt, hvad hjertet kan begære: Asian handicap til både over/under antal mål og selvfølgelig også til handicapspil. De har også altid masser af hjørnespil, kortspil og specialspil generelt til de store fodboldturneringer. 

Unibet har det hele. Spiludbyderen er særligt kendt for at have et bredt udvalg af specialspil. Det kan være spil på, om en spiller scorer, scorer på hovedstød, med venstre/højre fod, scorer to mål, tre mål og så videre. Unibet er også flittige til at have specialspil på ting såsom næste trænerfyring i Superligaen, hvem der bliver et holds næste træner, hvilken klub en spiller skifter til og så videre. 

Som det fremgår i vores Unibet anmeldelse, så er totalscoren 4,5 ud af 5 stjerner. Helt ligesom bet365. Det er i sidste ende marginaler, smag og præferencer, der adskiller de to spiludbydere.

Hos Unibet er der et større udvalg af specialspil. Hos bet365 er der en bedre livebetoplevelse, omend denne slet ikke er ringe hos Unibet. Og er du til luk væddemål-funktion, er den britiske spiludbyder også en kende bedre. 

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

NordicBet – godt håndværk

NordicBet har været på det danske marked, siden Klør Konge var Ruder 2. I al den tid har den nordiske bookmaker altid været godt med, når det kommer til at have høje odds. 

Opretter du en konto hos denne bookmaker, kommer du ikke til at gå glip af noget. NordicBet har formentlig, hvad du og de fleste andre har brug for. Det er ikke mindst på de traditionelle markeder som 1X2 og over/under mål, men fra tid til anden også på målscorerspil, at du får de rigtig gode odds. 

En lille streg i regningen hos den ellers så glimrende bookmaker er, at de ikke har Asian-linjer på antal mål; det kan du spille hos de fleste andre bookmakere. NordicBet har imidlertid Asian handicap-spil, og det tæller selvsagt op. 

En anden rigtig god ting hos NordicBet er, at du kan udbetale med Trustly. Det vil sige, at du har dine penge på din bankkonto indenfor 15 minutter, efter du har foretaget en udbetaling. Og det betyder ikke noget, om det er på en tirsdag eller en lørdag eller andre dage. 

Læs eventuelt vores NordicBet anmeldelse

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Danske Spil – god, gedigen bookmaker

Den statsejede bookmaker gør et rigtig godt stykke arbejde. Sætter du dine penge her her, er du i yderst gode hænder. Danske Spil har naturligvis de klassiske odds, men også Asian-odds og en myriade af specialspil, særligt til kampe med de danske landshold i fodbold og håndbold. Det gælder imidlertid også for Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A og så videre. 

De er faktisk så godt med på den vogn, at de af og til er markedsførende på specialspil. Det skal forstås således, at når nogle af de andre bookmakere ikke tilbyder specialspil på for for eksempel Conference League-kampe, så gør de det hos Danske Spil. 

Er du til multikuponer, hvor du kan benytte tag-pengene-funktion, er bookmakeren også blandt de bedste. Dette skyldes, der er et pengepose-symbol ud for de spil, hvor funktionen er tilgængelig. 

Læs eventuelt også vores Danske Spil anmeldelse.

Besøg Danske Spil

500 kr velkomstbonus

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, inden for 60 dage, før bonussen tildeles.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Du skal være min. 18 år.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

ComeOn – tilbud, kampagner og Bonusbar

ComeOn er også en af de bookmakere, hvor du har rig mulighed for at afprøve det hele: De har Asian-odds, byg-selv-væddemål, tag-pengene-funktion og naturligvis alle de klassiske spil. Skal der partout udpeges et svagt punkt, må det være specialspil. De har skam nogle, men det rækker som regel ikke længere end til kort- og målscorerspil. 

Dette råder ComeOn dog bod på ved at kaste et utal af kampagner, bonusser og freebets i nakken på dig. Det kan være et tilbud om at få et freebet, hvis du foretager en indbetaling. Det kan være ekstrahøje odds på udvalgte kampe; de har ikke mindst deres Episke Superodds. Her får du odds 2,00 på et spil, der normalt ville have været i lejet odds 1,01-1,50. Dette og en masse andre kampagner og tilbud. 

Der mangler så sandelig heller ikke tilbud og muligheder i deres anerkendte Bonusbar. Hos ComeOn optjener du point, hver gang du spiller, logger ind på din konto, foretager indbetalinger etc. Pointene byttes til freebets, kontanter, freespins og andet i bonusbaren. 

Som loyal kunde hos ComeOn får du også fra tid til anden et freebet, uden du skal foretage en indbetaling eller andet. Disse freebets, og størrelserne på dem, afhænger af, hvor meget du spiller. Jo mere, du har omsat for, desto større freebet. Vi opfordrer selvsagt ikke til, at nogen spiller for mere, end de har råd til. Ansvarligt spil er vejen frem og står på side 1 i enhver god bog om betting. 

Som det også er tilfældet hos bet365 (og andre bookmakere), får du også akumulator-procenter hos ComeOn. Det betyder, at jo flere kampe, du sætter på din kupon, desto større ekstra-procentsats får du smidt oveni din eventuelle gevinst.  

Læs eventuelt vores ComeOn anmeldelse.

ComeOn er en af de bookmakere, der går allermest op i kampagner og tilbud. Går du også op i det, bør denne spiludbyder helt sikkert være en del af din portefølje. Læs eventuelt også vores side om bookmaker kampagner og bonusser. Denne side bliver opdateret på næsten daglig plan. 

OBS: Ovenstående top-5-liste er et udtryk for en subjektiv holdning fra BetXpert-redaktionens side. Der findes som sådan ikke noget rigtigt eller forkert eller en facitliste.  

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bookmaker rating

Her på BetXpert har vi givet karakterer til bookmakerne på en skala fra 0-5 stjerner. Alle bookmakerne har minimum fået en gennemsnitlig bedømmelse på tre stjerner, hvilket bestemt må siges at være godkendt. Det vil sige, at vi kan stå inde for, at bookmakerne lever op til en vis standard for dig som bruger. Nogle bookmakere er selvfølgelig bedre end andre, og vi på BetXpert anbefaler dig at læse op på de forskellige anmeldelser, så du får et bedre overblik over de de mange forskellige bookmakere. Dermed kan du blive klogere på, hvor du eventuelt har lyst til at oprette dig som bruger.

Find også ud af, hvad du finder mest essentielt hos en bookmaker. Er det eksempelvis de højeste odds, kampagnetilbud, specialspil eller noget helt fjerde? Ifølge vores bookmaker ratings har vi vurderet bet365, Unibet og NordicBet til at være de bedste bookmakere, mens Mr Play klarer sig dårligst. Læs samtlige af vores bookmaker-anmeldelser, så du er klædt godt på til at komme i gang som bruger hos en bookmaker.

Bedste danske bookmaker

Når du opretter dig som ny hos en spiludbyder, skal du som nævnt overveje, hvad der er vigtigt for dig, men du kan også have for øje, hvilke værktøjer de forskellige bookmakere har at operere med. For eksempel kan det være, at du ser det som en stor fordel, hvis en bookmaker kan tilbyde livestreaming af sportsbegivenheder, du finder interessante.

Noget andet kan være en bookmakers mobile platforme. Det kan være, du eksempelvis ønsker, at din foretrukne bookmaker kan tilbyde en hjemmeside, der er responsiv på mobilen, så den stemmer overens med det, du ser på bookmakerens website på din desktop. Derudover kan det være, det er vigtigt for dig, at der er en app tilgængelig. Dette kan også gøre det væsentligt mere overskueligt for dig som bruger, hvis du er på farten. Som nævnt i afsnittet ovenover er disse eksempler og flere sat under lup i vores anmeldelser af bookmakerne. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål om de bedste bookmakere

Hvilke er de bedste bookmakere?
Vi har i denne artikel forsøgt at komme med vores bud herpå. Top-5 hedder bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil og ComeOn. 

Hvilke er de bedste bookmakere i Danmark 2023?
Svaret et det samme som ved spørgsmålet lige ovenover: Top-5 hedder bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil og ComeOn.

Feedback