18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bookmakere - ratings

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Alle bookmakere i vores guide er vurderet inden for en række kategorier, som hver især dækker forskellige forhold hos bookmakeren. Som spiller er der som regel helt specifikke ting, man lægger mere vægt på end andre. Det kan fx være, hvilken bookmaker der det højeste odds på en given begivenhed, et website, der er nemt at anvende, god support og så videre. Herunder kan man dykke ned og se, hvordan vi har vurderet de enkelte bookmakere på lige netop den eller de parametre, man tillægger størst værdi personligt.

I venstre kolonne er bookmakerne sorteret efter den gennemsnitlige rating - benyt rullemenuen over den højre kolonne for at se ratings over de forskellige kategorier.

Du skal klikke på en bookmakers navn for at gå til vores anmeldelse af denne.

De bedste bookmakere

Det kan variere fra person til person, hvilke bookmakere man anser som værende de bedste på markedet. Derfor anbefaler vi hos BetXpert, at du læser vores anmeldelser af de forskellige bookmakere, så du får et skarpere overblik over de bedste bookmakere. Desuden kan du gøre dig overvejelser om, hvilken type spiller du er, og hvad der er vigtigst for dig at få fra en bookmaker. Kigger du efter kampagner, specialspil, store bonusser, høje odds eller andet, så skal du finde dig en bookmaker, der passer til lige netop dig.

Her på BetXpert kan du læse vores dybdegående anmeldelser af en række af de bedste bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Desuden kan du læse om de respektive bookmakeres rating. Vi bedømmer en bookmaker ud fra en række kategorier; spiludbuddet, odds, livebetting, hjemmesiden, bookmakernes mobile platforme, ind- og udbetalinger, kundeservice og indsatspolitik. Ved at bedømme en bookmaker ud fra disse kriterier kan vi konkludere, hvilket produkt en given bookmaker kan tilbyde dig som bruger, så du er godt klædt på.

Vi samarbejder kun med bookmakere, vi kan stå inde for her på BetXpert. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at alle de bookmakere, vi samarbejder med, skal have dansk licens, hvilket også sikrer, at de betaler skat i Danmark. 
Nogle bookmakere er også stærkere end andre inden for en bestemt sportsgren. Fx er Unibet og Bet365 rigtig stærke på cykling, så hvis du vil oddse på cykling, anbefaler vi dig en af de to bookmakere. Hvis du har lyst til at spille på håndbold, er det Cashpoint, du skal have fat i, da de er skarpe på håndboldodds. Alt dette kan du også læse mere om i vores anmeldelser under spiludbud. 

Det skal også nævnes, at der er nogle bookmakere, der tilbyder flere kampagner end andre, og her kan Unibet og Mr Green blandt andet nævnes. De har ofte kampagnetilbud klar til dig som bruger, og disse kan være alt fra freebets til oddsboosts.

Bookmaker rating

Her på BetXpert har vi givet karakterer til bookmakerne på en skala fra 0-5 stjerner. Alle bookmakerne har minimum fået en gennemsnitlig bedømmelse på tre stjerner, hvilket bestemt må siges at være godkendt. Det vil sige, at vi kan stå inde for, at bookmakerne lever op til en vis standard for dig som bruger. Nogle bookmakere er selvfølgelig bedre end andre, og vi på BetXpert anbefaler dig at læse op på de forskellige anmeldelser, så du får et bedre overblik over de de mange forskellige bookmakere, så du kan blive klogere på, hvor du eventuelt har lyst til at oprette dig som bruger.

Find også ud af, hvad du finder mest essentielt hos en bookmaker. Er det fx de højeste odds, kampagnetilbud, specialspil eller noget helt fjerde? BetXpert har vurderet Bet365, Unibet og NordicBet til at være de bedste bookmakere, mens Cashpoint klarer sig dårligst. Læs samtlige af vores bookmaker-anmeldelser, så du er klædt godt på til at komme i gang som bruger hos en bookmaker.

Når du opretter dig som ny hos en bookmaker, skal du som nævnt overveje, hvad der er vigtigt for dig, men du kan også have for øje, hvilke værktøjer de forskellige bookmakere har at operere med. Fx kan det være, at du ser det som en stor fordel, hvis en bookmaker kan tilbyde livestreaming af sportsbegivenheder, du finder interessante. Noget andet kan være en bookmakers mobile platforme. Det kan være, du fx ønsker, at din foretrukne bookmaker kan tilbyde en hjemmeside, der er responsiv på mobilen, så den stemmer overens med det, du ser på bookmakerens website på din desktop. Derudover kan det være, det er vigtigt for dig, at der er en app tilgængelig. Dette kan også gøre det væsentligt mere overskueligt for dig som bruger, hvis du fx er på farten. Som nævnt i afsnittet ovenover er disse eksempler og flere til sat under lup i vores anmeldelser af bookmakerne. 

Feedback