18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betting fra mobilen: Hvem er bedst?

I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

På tværs af de bookmakere vi anbefaler her på BetXpert oplever man store forskelle i hvilke funktioner der på mobiler og tablets stilles til kundernes rådighed i forhold til de traditionelle desktop-versioner. Bl.a. er det ikke hos alle bookmakere man kan oprette en ny konto via den mobile platform. Og visse steder kan man ikke lave ind- eller udbetalinger på sin konto, mens andre tilbyder hele paletten. I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

Klik på et bookmaker-logo for at gå til anmeldelsen af den pågældende bookmaker, hvori du finder et særskilt afsnit omkring den mobile platform.

Bemærk: de bookmakere der accepterer ind/udbetalinger tilbyder ofte ikke de samme betalingsformer som på web/desktop. Se hvilke betalingsformer der accepteres mobilt inde på de enkelte bookmakeres "Facts"-side under anmeldelserne.

 
Teknologi A+B A+B A+B B A+B   A+B   A+B     N/A   A+B A+B A+B B
Log ind L+P L L+P L L   L   L     N/A   L L+P L+P L
Support N/A C+F C+F F F   N/A   C+F     N/A   C F C F
Indbetaling            
Udbetaling            
Multispil                
Systemspil                  
Bankere                            
Registrering            
Husk login                    
Søg                  
Kontolukning                    
NemID                              
Streaming                      
Rating 5,0 4,0 3,5 4,5 3,0 4,5 5,0 4,5 0,0 4,0 3,5 2,5 4,5 3,5 4,5 0,0
Feedback