Annonce
Annonce
Annonce

Bookmakere - Mobil betting, overblik

I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

På tværs af de bookmakere vi anbefaler her på BetXpert oplever man store forskelle i hvilke funktioner der på mobiler og tablets stilles til kundernes rådighed i forhold til de traditionelle desktop-versioner. Bl.a. er det ikke hos alle bookmakere man kan oprette en ny konto via den mobile platform. Og visse steder kan man ikke lave ind- eller udbetalinger på sin konto, mens andre tilbyder hele paletten. I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

Klik på et bookmaker-logo for at gå til anmeldelsen af den pågældende bookmaker, hvori du finder et særskilt afsnit omkring den mobile platform.

Bemærk: Bemærk: de bookmakere der accepterer ind/udbetalinger tilbyder ofte ikke de samme betalingsformer som på web/desktop. Se hvilke betalingsformer der accepteres mobilt inde på de enkelte bookmakeres "Facts"-side under anmeldelserne.

 
Teknologi A+B A+B A+B A+B   A+B B A+B A+B B A+B   N/A A+B A+B
Log ind L L+P L L+P   L+P L L L L L   N/A L L+P
Support F N/A C+F C+F   C F F N/A C C+F   N/A C C
Indbetaling      
Udbetaling        
Multispil        
Systemspil            
Bankere                          
Registrering      
Husk login                  
Søg            
Kontolukning                  
NemID                              
Streaming                
Rating 4,0 4,5 3,5 4,5 0,0 4,0 4,5 3,0 4,5 4,0 4,5 0,0 4,5 4,5
Feedback