18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bookmakere - Mobil betting, overblik

I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

På tværs af de bookmakere vi anbefaler her på BetXpert oplever man store forskelle i hvilke funktioner der på mobiler og tablets stilles til kundernes rådighed i forhold til de traditionelle desktop-versioner. Bl.a. er det ikke hos alle bookmakere man kan oprette en ny konto via den mobile platform. Og visse steder kan man ikke lave ind- eller udbetalinger på sin konto, mens andre tilbyder hele paletten. I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

Klik på et bookmaker-logo for at gå til anmeldelsen af den pågældende bookmaker, hvori du finder et særskilt afsnit omkring den mobile platform.

Bemærk: de bookmakere der accepterer ind/udbetalinger tilbyder ofte ikke de samme betalingsformer som på web/desktop. Se hvilke betalingsformer der accepteres mobilt inde på de enkelte bookmakeres "Facts"-side under anmeldelserne.

 
Teknologi A+B A+B A+B B A+B   A+B   A+B     N/A   A+B A+B A+B B
Log ind L+P L L+P L L   L   L     N/A   L L+P L+P L
Support N/A C+F C+F F F   N/A   C+F     N/A   C F C F
Indbetaling            
Udbetaling            
Multispil                
Systemspil                  
Bankere                            
Registrering            
Husk login                    
Søg                  
Kontolukning                    
NemID                              
Streaming                      
Rating 5,0 4,0 3,5 4,5 3,0 4,5 5,0 0,0 4,5 0,0 4,0 3,5 2,5 4,5 3,5 4,5 0,0
Feedback