18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lynholdet anmeldelse

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Daglige managerspil, kontante præmier

Lynholdet er et Managerspil koncept fra danske Swush, som gennem en årrække har stået bag de voldsomt populære managerspil på Holdet.dk. Hvor managerspillene på Holdet.dk fokuserer på længere perioder (fx. en halvsæson i Premier League, en Formel 1 sæson, osv), bliver spillene på Lynholdet - som navnet antyder - afviklet over ganske få dage eller endda timer.

Uanset om du i forvejen er bekendt med managerspil eller ej, kan Lynholdet sagtens kaste lidt ekstra indtjening af sig, evt. som supplement til dine bookmakerspil. I sidste ende handler det om at omsætte sin viden om sportsgrene, hold og spillere. Det er "lyn"-hurtigt at lege med, og med et pænt udbud af gratis turneringer, behøver det ikke engang koste dig penge.

Gameplay

Konceptet bag Lynholdet er endnu ungt, men kender man bare en smule til traditionelle managerspil, så ved man allerede hvad det handler om:

Med et fast budget til rådighed gælder det som manager om at sætte et fiktivt hold af udøvere indenfor den sportsgren og/eller liga, der dystes i. Udøverne er som regel prissat ud fra deres individuelle styrker, som kan dermed variere meget. Ens managerhold scorer så points ud fra holdets samlede præstation i den eller de events, konkurrencen fokuserer på.

Ved oprettelse af et managerhold skal man tilmelde det en turnering, hvor det kæmper mod hold fra andre managers. Til nogle turneringer kan man tilmelde gratis hold (a la freerolls), mens andre kræver en indsats. Det er muligt at tilmelde samme hold til flere turneringer.

Lynholdet kan tilgås både via computer/tablet og mobil, hvor man mødes af en brugerflade der overordnet set er nem og hurtig at navigere i. Processen fra log-ind til bekræftelse af sit managerhold behøver ikke tage mange minutter.

Markeder

Indtil videre kan der kun dystes indenfor fodbold, cykling og amerikansk fodbold (NFL). På cykling fokuseres på Grand Tours, mens udbuddet indenfor fodbold er en del større: Superligaen, Premier League, Bundesliga, La Liga, samt internationale turneringer på både klub- og landsholdniveau.

En typisk turnering fokuserer på en spillerunde i fx Premier League eller en etape i fx Tour de France. Indenfor fodbold skal man sætte et hold af 11 spillere ud fra et fastsat budget på 50 mio. kr.

Fra tid til anden udbydes også 7-mands konkurrencer, hvor fokus er én enkelt fodboldkamp, fx en mandagskamp i Premier League. I disse turneringer er alle spillere prissat til 1 mio. kr.

Endelig findes der også turneringer for kun 2 deltagere, hvor man altså dyster direkte mod kun én anden manager. På disse "Dueller" opereres typisk med høje indsatser.

Indtil videre kan man som fodboldmanager kun anvende 4-4-2 opstilling, hvilket er lidt en hæmsko, som øger sandsynligheden for at mange managers vælger samme spillere. Flere opstillinger skulle dog være på trapperne.

Popularitet

I forhold til Lynholdets modne storebror, Holdet.dk, så er trafikken på Lynholdet stadig forholdsvis lav. Dette påvirker naturligvis præmiepuljerne, som nogle gange er forholdsvis små.

Den lave udbredelse kan på den anden side også være en fordel. Har man en særlig viden om den/de events der dystes i, øger dette naturligvis sandsynligheden for at man kan hive en topplacering hjem. Der er alt andet lige færre andre managers, der skal overvindes.

Spil og indsatser

Med indsatser der spænder fra 0 til 250 kroner bør de fleste kunne være med på Lynholdet.dk. Der er ikke overraskende flest tilmeldinger til de gratis turneringer, herefter til de billigste.

For hver indsats tager Lynholdet en varierende procentdel i kommission, typisk mellem 10 og 20%. Resten af alle indskud går direkte i præmiepuljen, hvor der følges procentuelle fordelingsnøgler, hvor både størrelser og antal af præmier stiger i takt med antal deltagere.

En del af turneringerne kører med garanterede præmiepuljer, så selv turneringer med få deltagere kan kaste acceptable præmier af sig. Generelt gør den lave popularitet dog, at man ikke finder de helt store præmier, men mange bække små, som bekendt...

Det bemærkes, at Lynholdet opererer med et loft for, hvor meget man som kunde kan indbetale på sin konto totalt set. Dette loft er pt. 10.000 DKK.

Support

Det er vores oplevelse, at supporten er hurtig og effektiv, og at den pt. står fint mål med brugerskaren. Når denne formodentlig på et tidspunkt øges, formoder vi også, at support-mulighederne udvides i takt hermed.

Konklusion

Lynholdet er af natur tæt beslægtet med sportsbetting og spil på odds: har man en særlig viden om en liga eller en sportsgren, er der potentiale til at udnytte denne til profit.

Lynholdets koncept er velkendt og afprøvet, men er hæmmet af et lavt antal deltagere i turneringerne, som gør, at præmierne ikke er voldsomt pengemæssigt attraktive. Det lave antal deltagere kan dog indebære en vigtig "edge" til folk med indgående viden om en sport eller liga.

Derudover er der stadig plads til forbedringer, både i udbud af sport og ligaer, samt i selve gameplay.

Det er dog vores formodning, at en så etableret udbyder som Swush er klar over dette, og på sigt lancerer de forbedringer der skal til for Lynholdet bliver endnu bedre end den udmærkede oplevelse, det er i dag.

Hvad er Lynholdet?

Lynholdet er et managerspil, hvor spillere kan sætte et managerhold og spille om penge eller gratis imod venerne.

Lynholdet kommentarer

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Lynholdet Betting Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Lynholdet, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Lynholdet bonus.

Hvis du vil vide mere om Lynholdet, kan du gå til vores Lynholdet nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Lynholdet.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback