18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Zweeler anmeldelse

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Zweeler er for dig, der elsker sport, og som godt kan lide at vinde penge på din viden. Hos Zweeler kan du konkurrere med vennerne såvel som folk fra hele landet og resten af Europa.  

Her er kontante pengepræmier at hente nærmest hver eneste dag, og Zweeler har uden tvivl konkurrencer i netop din favoritsport. Hvad enten du er til fodbold, cykling eller andet, så er der daglige konkurrencer, som afgøres over få timer. Er du lidt mere tålmodig, afholdes der også konkurrencer, som varer over flere dage og sågar uger.  

Hos Zweeler finder du deltage i spil, som koster alt fra 0 til lidt under 400 kroner. Det er ikke kun tilmeldingsgebyret, der svinger en del. Det gør præmiepuljerne også.  

Bliv endnu klogere på Zweeler og de mange muligheder, de tilbyder, herunder. 

Gameplay

Hvis du har prøvet at spille virtuelle, online managerspil før, så har du sandsynligvis en god forståelse for, hvordan spillene på Zweeler fungerer. 

På fodboldfronten foregår det således, at man skal vælge hele hold og ikke forskellige spillere fra flere forskellige hold. Ved cykling vil det omvendt primært være enkelte ryttere, du skal vælge.  

Når du har foretaget dine valg, er der flere måder, som dit hold kan skaffe point til dig på. Det kan selvfølgelig først og fremmest ske via sejre og uafgjorte kampe.  

Kigger vi særskilt på fodbold, kan du også få point på faktorer såsom antallet af mål, målforsøg, hjørnespark, boldbesiddelse, målmandsredninger, straffesparksredninger, clean sheets og så videre.  

Det er også muligt at få minuspoint. Det får du eksempelvis via frispark, gule kort og røde kort.  

Du kan altid tjekke reglerne for det enkelte spil ved at klikke ind på menuen ”Alt om spillet”. Denne menu finder du, når du har klikket dig ind på en given turnering. Når du har klikket dig ind på ”Alt om spillet”, finder du pointsystemet under menuen ”Point”. 

BetXpert tester 

Vi afprøvede et spil på Champions League-kvalifikationen tirsdag den 29. september 2020. Her skulle vi vælge fire ud af de tilbageværende 12 hold. Vi havde et budget på 28 millioner euro, og hvert hold var blevet udstyret med en fiktiv værdi. Det betød, som vi kender det fra andre managerspil, at favoritterne kostede lidt mere end de undertippede hold.  

For en indsats på 37 kroner deltager vi i en præmiepulje, hvor der er penge til de fem bedste. 1.-præmiepuljen er i skrivende stund på 357 kroner, mens 5.-pladsen udløser en kontant gevinst på 145 kroner.  

Der er p.t. 19 hold med i konkurrencen, som begynder om 8,5 timer. 16 af dem har betalt for at være med. Man skal naturligvis betale for at kunne få del i præmiepengene.  

Som ny bruger var brugervenligheden ikke overvældende god. Der går imidlertid ikke længe, før man fanger, hvordan det hele virker. Det fungerer sådan set logisk nok, men der er ikke megen hjælp i form af ”Vælg x antal hold herunder” eller lignende.  

I mellemtiden har Zweeler fortalt os, at de arbejder på at lancere en ny og forbedret hjemmeside.  

Markeder

Hos Zweeler tilbyder de daglige spil på intet mindre end 25 forskellige sportsgrene. Her er alt lige fra fodbold, håndbold, amerikansk fodbold, basketball, tennis, cykling, Formel 1, ishockey, OL, skihop, rugby, snooker, golf og meget mere.  

Indenfor fodbold kan du spille med i turneringer som Superligaen, Premier League, La Liga, Serie A, Æresdivisionen, Jupiler League (Belgien), Champions League, Europa League, Nations League, VM, EM med flere.  

Er du mere til eksempelvis cykling, kan du spille med i alle tre Grand Tours samt et væld af andre store løb og ikke mindst endagsklassikerne. Når det kommer til etapeløbene, kan du både spille med i de daglige etapespil samt de store spil, der gælder for hele løbet. Ved sidstnævnte er der enorme præmiepuljer.  

Store Giro d’Italia-puljer 

Til Giro d’Italia 2020 er der to store præmiespil. Disse har i skrivende stund en samlet præmiepulje på 111.000 og 119.000 kroner. I begge spil, der koster henholdsvis 186 kroner og 74 kroner, er der mere end 18.000 kroner til vinderen. Både præmiepuljen og selvsagt også gevinsterne kan dog nå at vokse sig større frem mod løbets start.  

Foruden de to store præmiepuljer er der naturligvis også mindre puljer i de daglige etapespil. Zweeler har endnu ikke offentliggjort priserne på disse etapespil, hvorfor vi ikke kan sige noget om konkrete beløb. Det er dog nærliggende at tro, at det bliver noget lignende beløbene fra Tour de France. Her kunne man deltage fra 7,50 kroner og opefter. 

”Road to Angliru” - største præmiepulje i historien 

Du har også muligheden for at deltage i Zweelers store kvalifikationsspil. Her kan du kvalificere dig til store turneringer med kæmpe pengepræmier. Den næste turneringer hedder ”Road to Angliru”. Her lyder præmiepuljen lige nu på 372.000 kroner, hvoraf mere end 74.000 kroner tilfalder vinderen.  

Den gode nyhed er, at du stadig kan nå at deltage. Du skal blot tilmelde dig én eller flere af kvalifikationsturneringerne. De hedder alle noget med ”(RtA)” i parentes – for eksempel ”La Flèche Wallone (RtA)” eller ”Giro d’Italia (RtA)”.  

Disse kvalifikationsturneringer koster 37 kroner. Ergo har du reelt muligheden for at forvandle 37 kroner til over 74.000 kroner. Der er selvfølgelig også store pengepræmier til de sekundære placeringer.  

Navnet ”Road to Angliru” symboliserer, hvad spillet handler om. Det tager nemlig ene og alene udgangspunkt i Vuelta a Españas 12. etape 2020. Her skal rytterne køre fra Villaviciosa til Angliru. Etapen folder sig ud den 1. November, og her er tale om en stor bjergetape med blandt andet to kategori 1-stigniner samt en afsluttende stigning udenfor kategori. 

Zweeler har før haft lignende kvalifikationsspil med store pengepræmier, og de vil helt sikkert også lancere flere i fremtiden.

Popularitet

Zweeler er stiftet af hollændere, men har licens i Malta, Storbritannien og Danmark. Dermed er Zweeler et internationalt foretagende med spillere fra store dele af Europa. P.t. er Fantasy Sport-firmaet tilgængeligt på 12 forskellige sprog.  

Og apropos sprog: Du kan godt vælge dansk, og det fungerer ganske udmærket. Der er dog steder, hvor man ikke er i tvivl om, at der er brugt en maskine til at oversætte. Er du ikke til den slags, kan du for eksempel vælge engelsk. Det fungerer helt optimalt.  

Uanset hvilket sprog du vælger, er alle beløb omregnet til danske kroner.  

At Zweeler ikke kun er tilgængeligt i Danmark, men i hele Europa og med tiden også i USA, gør, at præmiepuljerne generelt er større end hos de spiludbydere, der kun udbyder spil for danskere.  

Spil og indsatser

Zweeler er for alle, når det kommer til indsatser. Det er for eksempel muligt at deltage i daglige etapespil på cykling helt ned til én euro, svarende til cirka 7,50 kroner. De største buy-ins ligger på mellem 300 og 400 kroner. Den noget dyrere entré afspejler sig naturligvis også i præmiepuljen.   

Der tilbydes også gratis spil. For eksempel kan du sætte et hold bestående af 25 ryttere til Giro d’Italia 2020. Skulle du vinde denne gratis turnering, vil du foruden æren også kunne stoppe minimum 148 kroner ned i lommen.  

Hvad angår fodbold, er der, bedst som denne anbefaling skrives, ikke nogle spil, der koster mere end 37 kroner.  

Da Zweeler er et internationalt foretagende, er præmiepuljerne generelt større end hos de danske konkurrenter. Alligevel er der i de fleste spil ikke tale om, at man kan score kæmpe gevinster. Den samlede præmiepulje i de fodboldspil, vi har fundet, ligger på mellem 700 og 1.500 kroner.  

De helt store penge skal findes i cykling. Her ligger puljerne på mellem 700 og 372.000 kroner.  

Selvom der ikke er kæmpe præmier i alle spillene, så skal man huske på, at der i mange af tilfældene heller ikke er særlig mange konkurrenter. Dette øger selvsagt dine muligheder for at vinde. Dog er der som oftest flere konkurrenter end på de sider, hvor du kun konkurrerer mod andre danskere. Dette kan på den anden side heldigvis også ses i præmiepuljerne.

Support

Lige nu er det kun muligt at komme i kontakt med Zweelers support via e-mail. Her er de dog hurtige til at svare, og ellers er der også mulighed for at få svar på dine spørgsmål på hjemmesiden. Dette både ved omfattende informationer om den enkelte turnering såvel som en generel ”Ofte stillede spørgsmål”-menu.

Indbetalingsmuligheder: 

Det er muligt at lave indbetalinger med kreditkort samt Skrill og bankoverførsler.

Konklusion

Zweeler er formentlig det bedste, vi har set på det danske marked af denne type Fantasy Sports-udbydere. Her må man endelig ikke sammenligne for meget med klassiske manager/fantasy spil, som kan noget andet.  

Der er lidt at arbejde med, hvad angår hjemmesiden og brugervenligheden, men det er noget, som firmaet har givet udtryk for over BetXpert vil blive forbedret. Det vides dog ikke, om det Google-oversatte dansk er en del af denne pakke. 

Der er imidlertid også meget positivt at sige om Zweeler. Selvom pengepræmierne ikke er enorme i alle spillene, så ligger gennemsnitspuljen et godt stykke over de øvrige udbydere på det danske marked. Hertil kommer også, at du særligt ved cykelløb virkelig har muligheden for at score den helt store gevinst på mange, mange tusinde kroner.  

Slutteligt vinder Zweeler mange hjerter og formentlig også kunder på deres meget brede udvalg af sportsgrene. Den brede vifte af muligheder betyder, at der er spændende Fantasy-spil nærmest hver eneste dag.

Har Zweeler en velkomstbonus?

Ja, Zweeler tilbyder en bonus op til 1900 kroner til nye spillere.

Zweeler kommentarer

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Zweeler Betting Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Zweeler, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Zweeler bonus.

Hvis du vil vide mere om Zweeler, kan du gå til vores Zweeler nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Zweeler.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback