18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

For alle spillere: Få et risikofrit spil på 100 kroner

Denne kampagne er ikke længere aktiv
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for eksisterende kunder

Hos Mr Green kan du frem til den 5. december få et risikofrit spil på 100 kroner til enten Premier League, Champions League eller Europa League. Kampagnen er åben for alle spillere, der har bopæl i Danmark. 

  • Gå til MrGreen.dk og log ind/opret konto
  • Tilmeld dig kampagnen for at bekræfte, du vil deltage
  • Spil 100 kroner på et korrekt udfald af en kamp i enten Premier League, Champions League eller Europa League
  • Få et 100-kroners freebet, hvis du ikke rammer rigtigt
  • Der er ingen omsætningskrav
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder.
Yderligere vilkår

Kampagnen er gældende frem til den 5. december kl. 23.59. Spilleren skal tilmelde sig på kampagnesiden for at kvalificere sig til dette tilbud. Tilbuddet kan kun benyttes én gang. Du skal spille for 100 kr. på et præcist kampresultat på enten en Premier League-, Champions League- eller Europa League-kamp for at kvalificere sig til et freebet. Dit kvalificerende spil skal være et singlevæddemål. Freebettet har en værdi af 100 kr. Hvis du indgår væddemål af mere 100 kr., vil du stadig maksimalt kvalificere dig til ét freebet af 100 kr. Du skal spille på et præcist kampresultat og tabe væddemålet for at kvalificere dig til et freebet. Dit første kvalificerende spil på et korrekt udfald på en Premier League-, Champions League- eller Europa League-kamp vil blive taget i betragtning, som det kvalificerende spil for et freebet. 

Freebets krediteres dagen efter dit kvalificerende spil er afgjort. (Den 4. december for spil afgjort den 3. december, den 5. december for spil afgjort den 4. december og den 6. december for spil afgjort den 5. december.) Freebets er kontante bets og er derfor uden gennemspilskrav. Når du placerer et freebet og vinder, så er det kun gevinsten spilleren får – ikke indsatsen. Freebets er gyldige i 60 dage efter kreditering. Hvis en udbetaling bliver forespurgt i løbet af kampagneperioden, og inden de kvalificerende kriterier er opfyldt, så bliver det eventuelle freebet annulleret. Hvis du udbetaler på dit kvalificerende spil, så vil et eventuelt freebet ligeledes blive annulleret.

Spillere, der er selvudelukket eller lukket på grund af risikobetonet spil før eller under kampagnen, vil ikke kunne deltage i denne eller fremtidige kampagner fra Mr Green, også selvom spilleren allerede er begyndt at spille. Hvis Mr Green har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af deres tilbud og kampagner, forbeholder Mr Green sig retten til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/eller suspendere spillerens konto. Indhold på Mr Greens side kan have tekniske, typografiske eller fotografiske fejl og Mr Green kan ændre materialet og kampagnens vilkår samt annullere denne uden forudgående varsel.

Feedback