18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Få 3 x 49-kroners live freebets til Danmarks gruppekampe ved VM i håndbold

Denne kampagne er ikke længere aktiv
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for eksisterende kunder

VM i herrehåndbold starter onsdag den 13. januar, og Danmark er blandt de største favoritter til guldet. Netop Danmarks kampe i gruppespillet kan du få hele tre live freebets til hos ComeOn. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
  • Spil 49 kroner pre-match på Danmark - Bahrain til minimum odds 1,80
  • Få automatisk et live freebet til 49 kroner til samme kamp
  • Du finder freebettet på din betslip/kupon
  • Du kan maksimalt vinde 1.000 kroner på dit freebet
Yderligere vilkår

Kampagnen er åben for alle spillere over 18 år registreret i Danmark. Ingen indbetaling er påkrævet - kun væddemålsindsatsen. Kvalificerede væddemål skal være minimum odds 1.80. Kun før-kamp-væddemål er tilladt. Den maksimale gevinst fra freebettet er 1.000 kroner. Væddemål indgået med freebets eller risikofrie bets er ikke kvalificerede til kampagnen. Systemspil og Asian handicaps er ikke kvalificerede til kampagnen. Man kan benytte "Byg Selv" til at lave kombo-væddemål. 

Det udløste freebet bliver tilføjet til din konto i løbet af få minutter. Freebettets værdi er 49 kroner. Freebettet kan kun benyttes live på samme kampdag. Hver spiller kan maksimalt udløse et freebet pr dag og tre freebets i alt i denne kampagne. ComeOn! forbeholder sig retten til at udelukke spillere fra denne kampagne, hvis der er mistanke om snyd. ComeOn! forbeholder sig retten til at ændre regler og vilkår for denne kampagne af enhver årsag og til enhver tid. Det er spillerens ansvar at holde sig opdateret om eventuelle ændringer. Generelle regler og vilkår for ComeOn! er altid gældende.

Husk at kampagnen også gælder til Danmarks kampe den 17. januar og 19. januar mod henholdsvis DR Congo og Argentina. 

Feedback