18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deltag gratis: Optjen penge til freebet for korrekte svar i daglig quiz hos ComeOn

Denne kampagne er ikke længere aktiv
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for eksisterende kunder

Hos ComeOn kan du hver dag frem til den 15. februar optjene penge til et gratis freebet. Du får fem kroner for hvert rigtigt svar i quizzen, hvor der dagligt er tre spørgsmål. Efter kampagnens afslutning bliver dit beløb rundet op til nærmeste 10, og det får du så udbetalt som et freebet. Kampagnen er åben for alle spillere.

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
  • Svar på de tre daglige spørgsmål i quizzen
  • Du optjener 5 kroner for hvert korrekt svar
  • Dit samlede beløb bliver ved kampagnens afslutning rundet op til nærmeste 10
  • Beløbet udbetales som et freebet
Yderligere vilkår

For at kunne deltage i kampagnen skal mindst én indbetaling være foretaget til spillerens ComeOn!-konto. Kampagnen består af en daglig quiz på tre spørgsmål. For hvert rigtigt svar optjener du 5 kroner. Gevinsterne bliver opbevaret i "Pengeskabet" frem til kampagnens slutning d. 15. februar 2021, hvorefter det samlede beløb bliver udbetalt som freebet (udbetales inden for 3 dage). De tildelte freebets tilsvarer de akkummulerede gevinster (Afrundes til nærmeste 10 kroner).

En oversigt over spillernes optjening vil blive publiceret den følgende mandag. Freebets vundet i denne kampagne er åbne for al sport. ComeOn! forbeholder sig retten til at ekskludere spillere, hvis der er mistanke om snyd. Ekskluderede spillere vil ikke kunne deltage i fremtidige quizzer og vil ikke modtage freebets. ComeOn! forbeholder sig retten til at ændre eller modificere regler og vilkår for denne kampagne til enhver tid og af enhver årsag. Det er spillerens ansvar at holde sig ajour med eventuelle ændringer. Overordnede regler og vilkår for ComeOn! er gældende. 

Feedback