Gruppe G: Ronaldo, Pepe og Coentrao var med til at sende Bayern ud af CL. Får tyskerne revanche mod portugiserne ved VM, eller ligger der endnu en kontra-triumf i kortene? Og hvad med Ghana og USA (med tyske Klinsmann ved trænerroret) - kan de mon udnytte at de store drenge fokuserer på hinanden? Læs vores optakter og vurdér oddsene.


Hvad har VM at gøre med Real Madrids Champions League-semifinalesejre over Bayern München? Ikke så lidt. VM-gruppe G er nemlig slagplads for sværvægterne Tyskland og Portugal, og begge lande var rigt repræsenteret i de nævnte CL-dyster.

 

16/6 18:00 Tyskland-Portugal (flere odds, nyheder etc: Match Center)

Tyskland Uafgjort Portugal
1,91 3,45 4,45
Bet365
Betsafe
Betsafe

Når der fløjtes op til åbningskampen i Gruppe G vil der sandsynligvis være tre portugisiske Real-spillere samt seks tyske Bayern-folk på banen. Ronaldo, Pepe og Coentrao samt Neuer, Lahm, Boateng, Schweinsteiger, Kroos og Müller.

 

Tyske odds

Læs Tysklands-analysen i vores VM-sektion.


Afhængigt af om Klose kommer i form kan det være interessant at kigge på målscorerspil og kampe, der nok bliver knap så målrige som tilfældet var det under kvalifikationen. Thomas Müller kan få en hovedrolle i offensiven, og et spil på ham som holdets topscorer er måske ikke dumt. Et mere lukrativt alternativ kunne være altid målfarlig Marco Reus, der nok kan se frem til en del spilminutter på venstrefløjen.

Hvad synes du?

Hvordan går det for Tyskland?

Odds Bookmaker

Tyskland vinder VM

7,00
NordicBet

Tyskland vinder Gruppe G

1,5 Bet365

Holdets topscorer: Thomas Müller

6,00
Unibet

Holdets topscorer: Marco Reus

12,00 Unibet

Portugisiske odds

Læs Portugal-analysen i vores VM-sektion.

 

Portugal er næstfavorit til at gå videre fra gruppespillet, men ret beset kan holdet fra den iberiske halvø både overraske positivt og negativt. USA vandt sin gruppe ved seneste VM, og fysisk stærke Ghana kan på en god dag drille de fleste, og det ville nok ikke være historiens største overraskelse, hvis enten ghaneserne eller amerikanerne sneg sig forbi Portugal.

 

Omvendt skal man absolut ikke underkende Ronaldo-effekten, og får portugiserne et godt resultat i den første kamp mod Tyskland, er førstepladsen bestemt også en mulighed.

 

Fløjstjernen Cristiano Ronaldo ligner den oplagte topscorer for holdet, men til 1,35 hos Unibet* er oddset næppe attraktivt. Alternativt kunne man evt overveje at sats på en decideret centreforward som topscorer - Helder Postiga (der ventes at starte inde) eller Hugo Almeida (der kan få chancen hvis Postiga svigter).

Hvordan går det for Portugal?

Odds Bookmaker

Portugal vinder VM

32,00 NordicBet

Portugal vinder Gruppe G

3,75 Bet365

Portugal går videre fra gruppen

1,54 Unibet

Portugal går ikke videre

2,35 Unibet

Portugisisk topscorer: Helder Postiga

6,00 Unibet

Portugisisk topscorer: Hugo Almeida

15,00 Unibet

Ghanesiske odds

Læs Ghana-analysen i vores VM-sektion

 

Ghana lægger ud mod USA, og skal det vestafrikanske land gøre sig forhåbninger om avancement, skal der nok en sejr på bordet her.

 

17/6 00:00 Ghana-USA (flere odds, nyheder etc: Match Center)

Hjemmehold Uafgjort Udehold
2,60 3,25 2,95
Ladbrokes
Betsafe Betsafe

 Hvordan går det for Ghana?

Odds Bookmaker

Ghana vinder Gruppe G

13,00 Bet365

Ghana går videre fra gruppen

3,75 Bet365

Gyan har sandsynligvis rollen som ghanesisk ene-angriber (og muligvis også straffeskytte). Tror du, at han bliver holdets topscorer, er der odds 3 at hente hos Unibet*. Er der værdi?

 

Amerikanske odds

Læs USA-analysen i vores VM-sektion.


US-landstræner Jürgen Klinsmann må sidde med en lidt spøjs fornemmelse. Ikke bare er han tysker, han har også været landstræner for Nationalelf (2004-06), endda med den nuværende Tysklandschef Joachim Löw som assistent. Mange siger at det var Löw der var hjernen bag den bronzemedalje som Tyskland vandt ved verdensmesterskaberne i 2006, og i så fald har Klinsi et problem: Han er en dårligere træner end Löw, og han har et dårligere hold...

 

På den anden side trives amerikanerne i rollen som undertippet, og hvis de kunne snuppe en gruppe-førsteplads ved VM-2010, kan de måske også denne gang? Selv med Klinsi på trænerbænken.

Hvordan går det for USA? 

Odds Bookmaker

USA vinder Gruppe G

12,00 Bet365

USA går videre fra gruppen

3,60 Bet365

Uanset om USA går videre eller ej, scorer holdet forhåbentligt nogle mål, og hvem ved - måske er det gode, gamle Landon Donovan der er skarpretter? Han er ikke længere sikret en startplads, men det skulle være mærkeligt hvis han ikke kom på banen, hvis ikke som starter, så som joker, og så kan hans erfaring og målnæse måske gøre ham til amerikansk topscorer.

 

Landon Donovan som topscorer for USA: Odds 25 hos Unibet*

Læs tip-analysen. Desværre er oddset faldet til 15,00 (hos både Unibet* og MermaidBet) hvormed værdien umiddelbart er væk i spillet. Men hold øje med om andre bookmakere evt har spillet til bedre odds.

(I denne artikel er der en topscorer-checkliste man kan bruge for at se om en given spiller er en potentiel topscorer: VM 2014 topscorer )