VM-næstfavorit Argentina er i den umiddelbart overkommelige Gruppe F. Vi har set på oddsene for Messi & Co, Bosnien, Nigeria og Iran.

 

Mange anser Lionel Messi for verdenshistoriens bedste fodboldspiller, men kan man for alvor være verdens bedste når man ikke har prøvet at løfte VM-pokalen (bortset fra VM for U20 i 2005)?

 

Det er et spørgsmål som den lille superdribler meget gerne vil gøre overflødigt med et argentinsk verdensmesterskab ved sommerens slutrunde i Brasilien. Med sig har han kapaciteter som Mascherano, Di María, Agüero og Higuain - og bookmakerne forventer da også at Argentina når drømmefinalen mod værtslandet og ærkerivalen.

Diverse argentinske VM-odds

Bedste odds Bookmaker

Argentina vinder Gruppe F

1,22 Bet365

Argentina vinder VM

6,00 NordicBet

Argentinsk topscorer: Lionel Messi

2,30 Sportingbet

VM-topscorer: Lionel Messi

9,00 Sportingbet
Scorer flest mål: Lionel Messi Cristiano Ronaldo
1,60 2,22
Når længst: Brasilien Argentina
1,72 2,22

Dzeko & Bosnien

Gruppens næstfavorit er Bosnien. Selv om åbningskampen mod Messi & Co ligner en svær opgave, så er der bestemt gode chancer for at gå videre fra gruppespillet.

16/6 00:00 Argentina - Bosnien (link til Match Center: flere odds, nyheder etc)

Argentina Uafgjort Bosnien
1,43 4,60 9,00
NordicBet
Ladbrokes
Ladbrokes

Den manglende slutspilserfaring kan dog blive et problem, og den angrebsivrige stil kan gøre den bosniske defensiv sårbar. Det er også værd at bemærke, at den bosniske VM-trup kun indeholder to deciderede angribere. Dygtige frontløbere (Dzeko og Ibisevic), bestemt, men hvad med skader og træthed, eller det lejlighedsvise behov for at sætte en joker på banen?

Men der burde være muligheder for Dzeko for at komme på måltavlen et par gange mod Iran og Nigeria, og selv den argentinske defensiv kan få svært ved at stække den store City-angriber, der har scoret 14 mål i Premier League i denne sæson. 

VM-topscorer: Edin Dzeko 101,00 Ladbrokes

Der er gode chancer for at Bosnien går videre fra gruppen, hvor Nigeria og Iran ikke virker til at have samme niveau som bosnierne. Men herefter kan det blive svært, da ottendedelsfinale-modstanderen nok bliver Frankrig eller Schweiz.

 

Bosnien elimineres i ottendedelsfinalen eller kvartfinalen: odds 2,14 hos Betsafe

Oddset fås ved at kombinere 3,00 for 1/8-finalen og 7,50 for 1/4-finalen. Er der værdi?

Iran i nigerianske menneskehænder?

I gruppens anden åbningskamp møder Nigeria VM-uerfarne Iran - i et opgør der ligner en god chance for mål til Emenike der nok skal udfylde centreforward-rollen hos nigerianerne.

Diverse odds for Nigeria og Iran

Bedste odds Bookmaker
Nigeria går videre fra Gruppe F 2,37
Bet365
Nigeria elimineres i gruppespillet 1,53 Bet365
Topscorer for Nigeria: Emenike 3,00 Unibet
Hvem når længst af Nigeria og Ghana: Nigeria 1,60
Unibet
Hvem når længst af Nigeria og Ghana: Ghana 2,20 Unibet
Iran får under 1,5 gruppepoint 1,80
Sportingbet

Topscorer for Iran: Reza Ghoochannejhad

3,00 Unibet