Kampagnehistorie: En af årets helt store sportsbegivenheder løber af stablen natten til mandag, når den 52. udgave af Super Bowl sparkes i gang. Undertippede Philadelphia Eagles byder de regerende mestre og storfavoritter, New England Patriots, op til dans, og hos Betfair* kan nye kunder få forhøjet odds, uanset om de tror på favoritsejren eller overraskelsen. Gevinster fra det forhøjede odds på vinderen af Super Bowl bliver udbetalt som en bonus. 

Der har igennem sæsonen været spekuleret i, om den vel nok bedste quarteback i historien, New England Patriots Tom Brady, vil trække sig tilbage, når han har kastet den sidste millimeterpræcise pasning i sæsonen. Og det skulle i så fald være ham vel undt. 253 kampe har den 40-årige superstjerne spillet, siden han debuterede i 2000, og kastet svimlende 488 touchdowns.

Han har ledt sit hold i Super Bowl syv gange og vundet fem af dem, og tror man på bookmakerne, hedder den statistik seks ud af otte efter kampen natten til mandag dansk tid. Patriots er nemlig store favoritter til endnu engang at løfte Vince Lombardi-trofæet, selvom Philadelphia Eagles og quarterback Nick Foles sandsynligvis vil gøre deres til at forpurre Patriots planer.

Tom Brady har været i fin form igen i år, og især i playoff har han været forrygende, hvor han i to kampe har kastet fem touchdowns og ingen interceptions. Der er derfor ikke umiddelbart noget, der tyder på, at han ikke skulle kunne spille mindst en sæson mere, uanset udfaldet af weekendens kamp. 

Betfair*: Få forhøjet odds på Super Bowl-vinderen

Tror du, at Tom Brady kan holde niveauet i sæsonens sidste, store kamp, eller tror du, at Eagles leverer overraskelsen? Hos Betfair Sportsbook* kan nye kunder få odds 8 på, at Tom Brady tager hjem med sin sjette Super Bowl-ring, mens du kan få hele odds 16 på, at Nick Foles får sin første.

Sådan får du forhøjet odds 8 på Patriots eller forhøjet odds 16 på Eagles:

  • Klik her og opret en konto hos Betfair Sportsbook. Vigtigt: Du skal benytte promokoden ZSAJ49 for at kunne gøre brug af tilbuddet.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder.
  • Placér et singlespil på en sejr til enten Philadelphia Eagles eller New England Patriots på Moneyline-markedet til det forhøjede odds.
  • Spillet skal placeres via Sportsbookt og inden kampstart.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 50 kroner. 
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto efter kampen, mens gevinsterne fra det forhøjede odds udbetales som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse. 
  • Din bonus er herefter gyldig i 90 dage. Du skal omsætte bonussen én gang til mindst odds 1,5, før den overføres til din spillekonto.
  • Indbetaler du med Moneybookers eller Neteller, er du ikke kvalificeret til tilbuddet.
  • Regler og vilkår gælder

I skrivende stund er det almindelige odds på Patriots-sejr 1,53 hos Betfair Sportsbook*, og det odds kan variere op til kampstart, mens det forhøjede odds forbliver 8. Oddset på Eagles-sejr er i skrivende stund 2,75, og det odds kan variere op til kampstart, mens det forhøjede odds forbliver 16.