Det ventes, at over 100 millioner amerikanere vil tune ind, når dette års Super Bowl sparkes i gang natten til mandag. New England Patriots med quarterback Tom Brady i spidsen er favoritter mod Philadelphia Eagles, og Justin Timberlake leverer underholdning i pausen. Som altid har bookmakerne været kreative med specielspil på kampen. BetXpert har fundet de sjoveste.

Da Lady Gaga ved sidste års Super Bowl indledte sit half time show med i en præindspillet video at synge God Bless America fra taget af NRG Stadium i Texas, resulterede det noget overraskende i, at Danske Spil* fik Ekstra Bladets nationen! på nakken.

En bruger havde nemlig spillet på, at Lady Gagas første sang ved det overdådige half time show ville være megahittet Poker Face til odds 8. Og ser man bort fra videosekvensen, havde brugeren da også ramt rigtigt. For da videoen sluttede med, at Lady Gaga "hoppede ud" fra stadionets tag, blev hun - på til lejligheden helt passende dramatisk vis - i to wires firet ned fra et skjult gemmested under taget til et podie i et tårn på banen, hvor hun sang: Poker Face.

Danske Spil* vurderede dog den første sang til at være God Bless America, og på trods af at brugeren klagede sin nød til både bookmakeren og Ekstra Bladet, registrerede Danske Spil* spillet som tabt.

Det er altså vigtigt at være opmærksom på de konkrete regler og formuleringer ved disse specialspil. Hos Nordicbet* og Betsafe kan man spille på, om Tom Bradys kone, Gisele Bündchen vises over/under 1,5 gange på tv under kampen. Men det gælder kun fra kickoff til det sidste spil er færdigt, og hverken en mulig fejring efter kampen tæller med eller en hilsen fra tilskuerrækkerne inden kickoff, selvom de skulle vises i tv. 

Brystsmutter part 2?

Justin Timberlake stod bag et af de helt store sommerhit i 2016, Can't Stop The Feeling, og med odds 2,50 vurderer Betfair Sportsbook* det mest sandsynligt, at Timberlake skyder sit show i gang med den. Hos Nordicbet* er man enige, men giver dog kun odds 2,2. Hos Unibet* har man dog en anden favorit, da Filthy giver odds 1,60, mens Can't Stop The Feeling giver odds 2,75. Både Betfair Sportsbook* og Nordicbet*  er også enige om, at Sexyback fra det populære album FutureSex/LoveSounds fra 2006 skal være næste på listen til henholdsvis odds 4,00 hos Betfair Sportsbook* og odds 2,75 hos Nordicbet*. Igen skiller Unibet* sig lidt ud, da de her giver odds 5,00 på den sang. 

Der er en årelang tradition for gæsteoptrædener ved half time showet, og nogen husker måske, da Timberlake i 2004 var på scenen med Janet Jackson og måske/måske ikke ved et tilfælde blottede hendes ene bryst. Tror man, at Timberlake inviterer Janet Jackson tilbage til en revanche, kan man få odds 5 hos Nordicbet*, 4,33 hos Betfair Sportsbook*, mens Unibet* er højest med odds 7. Tror man derimod, at han hiver sit gamle boyband, 'N Sync, med op på scenen, kan man få henholdsvis odds 8 hos Betfair Sportsbook*, odds 4,00 hos Unibet* og odds 2,50 hos Nordicbet*

Derudover kan man spille på alt fra længden af nationalsangen, som skal leveres af P!nk, til hvor mange amerikanere der vil se kampen, og hvilken farve hættetrøje New England Patriots træner Bill Belichick vil bære. Til den sidste kan det nævnes, at Belichick i playoff-kampen mod Titans havde en blå hættetrøje på, men han i Conference-finalen og ved sidste års Super Bowl bar en såkaldt Hot Jacket uden hætte.

Der har også været tradition for, at der hældes en stor bøtte Gatorade ud over det vindende holds træner, når kampen er afgjort. Et såkaldt Gatorade shower, og det er også noget, bookmakerne tilbyder odds på. Her kan man nemlig spille på, hvilken farve væsken har. Ved sidste Super Bowl var der dog ikke noget Gatorade shower, da kampen blev afgjort i overtime og det hele blev så hektisk, at det ikke kunne nås. 

Trump bliver hjemme

Donald Trump, har ad flere omgange kritiseret forskellige spillere og hold og også The National Football League, siden han blev præsident, og der findes da også en række specielspil på, hvad præsidenten foretager sig under kampen - og om han dukker op for at se den live. Og her er bookmakeren enige: Donald Trump bliver hjemme. Unibet* giver odds 6 på, at han viser sig på U.S. Bank Stadium i Minnesota, mens Nordicbet* giver odds 5 og Betfair Sportsbook* giver odds 4.

”Forholdet mellem Donald Trump og NFL er tæt på samme iskolde stadie som Trumps forhold til Kim Jong-un. Selvom det havde klædt Trump som landets præsident at holde politik og sport adskilt, er det af rent politiske årsager svært at forestille sig, at Trump dukker op. Samtidig vil det også være et eklatant selvmål af ham at deltage, efter vælgerskaren har udtrykt sin støtte til præsidentens kamp mod NFL”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*, i en pressemeddelelse.

Trump har især været kritisk overfor de spillere, der i protest mod behandlingen af sorte i samfundet har knælet under nationalsangen. Hos Betfair Sportsbook* kan man få odds 4,5 på, at en spiller knæler under P!nks nationalsang, og i den mere kuriøse afdeling kan man, hvis man tror, at præsident Trump i et øjebliks vanvid kunne finde på at gøre det selv, hente odds 101.

Sjove specielspil på Super Bowl 52

Bedste odds Bookmaker
Nationalsangen vil vare over 123,5 sekunder 1,80
Betfair Sportsbook
Nationalsangen vil vare under 120 sekunder 2,15
NordicBet
Bill Belichick har noget andet end en hættetrøje på  2,00
Betsafe
Tom Brady får sin trøje stjålet efter kampen 11,00
NordicBet
Donald Trump tweeter over 2,5 gange under kampen 1,83
Betfair Sportsbook
Donald Trump tweeter under 2,5 gange under kampen 1,83
Betfair Sportsbook
Bill Belichick smiler ikke under pressemødet efter kampen 2,55
Betsafe
Over 111,5 millioner amerikanere ser kampen 1,65
Betsafe
Under 111,5 millioner amerikanere ser kampen 2,11
NordicBet
En baneløber løber ulovligt ind på banen 7,00
NordicBet
En nøgen baneløber løber ulovligt ind på banen og bliver vist på skærmen 23,00
Betfair Sportsbook
Justin Timberlake siger "Trump" under half time showet 4,00
Unibet
P!nk glemmer eller udelader et ord af nationalsangen 7,00
Betsafe
Der kommer en strømafbrydelse under kampen 41,00
Betfair Sportsbook
Vinderen af Super Bowl er på et hvilken som helst tidspunkt bagud med mindst 14 point 9,00
Betsafe
Tom Bradys kone, Gisele Bündchen filmes over 1,5 gange under kampen 1,72
NordicBet
Tom Bradys kone, Gisele Bündchen filmes under 1,5 gange under kampen 2,00
NordicBet
Donald Trump knæler under nationalsangen 101,00
Betfair Sportsbook
Kampens længste scorede touchdown er over 41,5 yards 1,83
Bet365
Første spildte field goal i kampen er for kort eller blokeres 6,00 Bet365
Ingen af holdene konverterer en fjerde down 3,25 Bet365
Et hvilket som helst hold vinder med præcis 3 point 4,50
LeoVegas
Mindst 5 forskellige New England Patriots-spillere scorer touchdown  20,18
Danske Spil
Der scores et touchdown på over 98,5 yards  20,18 Danske Spil
Madonna laver en gæsteoptræden i halftimeshowet   9,00
Unibet

De to kickere, Stephen Gostkowski og Jake Elliot, scorer lige mange point i kampen

13,00 LeoVegas
Der kommer over 4,5 sacks i kampen 1,90 888sport
Der kommer under 4,5 sacks i kampen  1,90 888sport
Begge hold scorer field goal i hver quarter  52,00 Danske Spil

Oddsene i artiklen er et udtryk for, hvordan de så ud, da artiklen blev skrevet. Oddsene kan løbende have ændret sig både op og ned.