New England Patriots er favoritter til Vince Lombardi-trofæet i Super Bowl 52 mod Philadelphia Eagles, men hvad har de danske spillere egentlig spillet på, og hvordan fordeler indskuddene sig? Det fortæller Danske Spil* og Nordicbet* lidt om. 

Natten mellem søndag den 4. februar og mandag den 5. februar sparkes Super Bowl LII i gang på U.S. Bank Stadium i Minneapolis, Minnesota, når Philadelphia Eagles og New England Patriots mødes i hvad, der forhåbentligt bliver et brag af en kamp. New England Patriots leverede hvert fald underholdning af verdensklasse sidste år, da de stod bag et historisk comeback. De var bagud med hele 25 point ved stillingen 28-3. I tredje quarter. Og så vandt de efter overtid.  

Ligesom sidste år er Patriots favoritter til at vinde endnu en Super Bowl. Højeste odds på en sejr til dem er i skrivende stund 1,53, og hvis man kigger på, hvordan indskuddene fordeler sig hos to bookmakere, så er der da også størst tiltro til forhåndsfavoritten. 

"Hvis vi kigger på moneyline-vinderspillet, så er 60 procent af indskuddene kommet på Pats-sejr. Så folk tror altså, at de lever op til favoritværdigheden, og at Brady tager sin sjette Super Bowl-sejr," siger NFL-oddssætter hos Danske Spil* Jeppe Helbo Jensen til BetXpert. 

Samme tendens gør sig gældende hos Nordicbet*, hvor 63 procent af indskuddene er sat på Patriots. 

"Spillemønstret kommer egentlig ikke bag på os. I store finaler som Super Bowl ser vi oftest, at der er markant opbakning fra vores kunder til forhåndsfavoritten. I årets Super Bowl hører det selvfølgelig også med til historien, at kampen ligner et enormt mismatch på de to holds quarterback-positioner, hvilket også afspejles i vores chancevurdering," siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*, i en pressemeddelelse. 

Hvis man kigger på, hvor mange point, der scores i kampen, så er der flest, der har spillet på, at der kommer under 47,5 point i kampen. Der har 58 procent lagt deres indskud. 

Spillere: Gisele Bündchen er populær

Bookmakerne bliver mere og mere kreative, når det kommer til specielle væddemål på de store sportsbegivenheder, og dette års Super Bowl er da heller ingen undtagelse. Hos Nordicbet* kan man spille på, hvor mange gange Tom Bradys kone, modellen Gisele Bündchen, vises på skærmen under kampen. Vises hun over 1,5 gange, så giver det odds 1,72, mens der er odds 2,00 for under 1,5 gange. Og Nordicbets kunder er helt enige. Gisele Bündchen er på skærmen mindst to gange. Hele 90 procent af indskuddene er sat på det. 

Også Danske Spil* tilbyder mange væddemål på kampen - ifølge dem selv er der over 500 forskellige væddemål til Super Bowl LII. 

"En af de specials, vi har set pæn interesse for indtil nu, er på Danny Amendola. Vi har fået en del spil på mere end 4,5 receptions af ham, hvilket tyder på, at folk ser Brady få godt gang i kastespillet," siger Jeppe Helbo Jensen til BetXpert og fortsætter: 

"Et andet sjovt spil, som vi indtil videre har set interesse for, er Fletcher Cox som MVP. Det er nok Eagles-fans, der står for størstedelen af de her indskud, for hvis han skal have en chance for blive MVP, så skal Eagles' defence stoppe Patriots kastespil. Og her skal Cox nok lave en interception eller to for at blive MVP. Vi har ham til odds 50,00."