Kampagnehistorie: Super Bowl er en kæmpe sportsbegivenhed, der trækker millioner af tv-seere verden over. I USA er managerspil stort, og hos Lynholdet* kan du sætte et managerhold til Super Bowl 52 samtidigt med, at du modtager et Frit Spil på 52 kroner hos Danske Spil*.

  

Hos Lynholdet* kan du deltage i et managerspil til søndag nats Super Bowl 52, hvor der er en garanteret præmiepulje på 3.000 kroner. Og dækkes det garanterede beløb af deltagernes indskud, så stiger præmiepuljen med 45 kroner per deltager.

Alle, der deltager i managerspillet "Super Bowl 52" hos Lynholdet*, får samtidigt en kode til et Frit Spil på 52 kroner hos Danske Spil*. Det koster 52 kroner at deltage i managerspillet. 

Når du sætter dit hold, skal du udvælge seks spillere, hvoraf maksimalt fire må være fra det samme hold: en quarterback, en runnning back, en wide receiver, en tight end, en kicker og et forsvar/special team. Man har 50.000 millioner kroner til rådighed, og der er således ikke plads til at købe alle de store spillere. 

Spillerne får herefter point for deres præstationerne i kampen. Der er blandt andet points for touchdowns, field goals, sacks, forced fumbles, de yards en spiller får og interceptions, ligesom der er også er minuspoint for negative præstationer på banen. 

Sådan deltager du i Lynholdets Super Bowl 52-managerspil

  • Klik her og gå til Lynholdet og log ind eller opret en bruger. 
  • Vælg spillet "Super Bowl - 52" med et indskud på 52 kroner. 
  • Vælg de seks spillere, der skal udgøre dit hold. Der må maks være fire spillere fra det samme hold.
  • Du modtager en mail mandagen efter Super Bowl med en Frit Spil-kode til Danske Spil* til en værdi af 52 kroner. Der kan maks. modtages en Frit Spil-kode per deltager. 
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Det er vigtigt, at du vælger at deltage spillet "Super Bowl 52" med et indskud på 52 kroner for efterfølgende at kunne modtage en Frit Spil-kode til Danske Spil*. Der er nemlig flere forskellige managerspil til Super Bowl med forskellige indsatsbeløb.