Kampagnehistorie: Millioner af TV-skærme verden over vil natten mellem den 4. og 5. februar vise Super Bowl LII mellem Patriots og Eagles i et brag af en kamp om det eftertragtede Vince Lombardi-trofæ. Hos Nordicbet* er de ude med en kampagne, hvor man kan modtage en belønning, hvis man spiller for mindst 200 kroner på kampen. Belønningen er enten et freebet, et risikofrit spil eller kontanter, og den afsløres først, efter kampen er afgjort. Værdien er op til 5.000 kroner. 

Sådan modtager du din overraskelse hos Nordicbet*

Hos Nordicbet* er der forskel på freebets og risikofrie spil. For at bruge et risikofrit spil, skal man have kontanter stående på sin konto svarende til det beløb, det risikofrie spil har i værdi. Ved brug af et freebet er dette ikke et krav. 

Det oplyses ikke i kampagnen, hvordan fordelingen af de risikofrie spil, freebets og kontanter er. Der er kontantpræmier uden omsætningskrav på op til 5.000 kr., freebets på 100 kr., 500 kr., 2.000 kr., og 5.000 kr., mens der er risikofrie spil på 30 kr., 200 kr., 1.000 kr. og 5.000 kr. 


Regler og vilkår gælder for både freebets og risikofrie spil. Fælles er dog, at en eventuel gevinst fra dem skal omsættes tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Udløbsdatoen for freebets og risikofrie spil fremgår af den notifikation, man modtager på sin Nordicbet-konto, når man har fået tildelt sin belønning fra kampagnen. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Nordicbet* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.