Efter 10 timers flyvetur ankom vi til Vegas tirsdag ved 15-tiden. Man fatter slet ikke hvor varmt, der er her. Den bedste sammenligning man kan lave, er vel med en sauna. Ca. 45 grader mere eller mindre konstant gør at det foretrukne sted at opholde sig, er indenfor og helst siddende ved et pokerbord med et par amerikanske donks ved siden af.

I dag er det torsdag d. 3 juli og WSOP er lige skudt i gang. Vi ar altså været her i mere end to dage og min samlede mængde søvn er otte timer. Det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis man skal yde ved bordene, men jeg har været hårdt ramt af jetlag. Derfor har jeg også fået flyttet min startdag ved Main Event til på lørdag, så jeg lige har et par dage at komme mig i. 


Poker 24 timer i døgnet

Første nat slog jeg øjnene op kl. 2 og følte mig lysvågen. Hvad er så mere naturligt end at tage elevatoren ned fra vores luksuriøse hotelværelse på 34. etage på det overdådige Wynn Hotel, og så finde et juicy spil poker. 24 timer i døgnet er der gang i pokerrummet på The Wynn og det er selvfølgelig fantastisk, når man nu elsker det spil og føler man har en edge mod de fleste.

Spillet har indtil videre været godt og jeg har hevet et pænt overskud hjem. De foretrukne borde er 2-5$ No-Limit Holdem, men jeg forventer også at give mig i kast med lidt Omaha en af dagene.


Betfairs opvartning

Vi var i øvrigt indbudt til introduktionsfest med Betfair, hvor man så havde muligheden for at møde de andre spillere. Et glimrende arrangement med god mad og lidt for mange øl. Betfair* proerne Annette Obrestad og John tabatabai var også til stede.

Som jeg sagde tidligere, forventer jeg at blive opvartet hele vejen rundt, og jeg må sige, at der ikke mangler noget. Jeg tog med to andre danskere, som også spiller for Betfair*, over på Rio (stedet for WSOP), hvor vi skulle indregistreres. Her så vi så for første gang vores private players lounge og man kan ikke sige andet, end at den er superlækker. Alt hvad hjertet kan begære af snacks, drikkevarer og lækker mad, findes der. Udover det, er der fine massagestole, putting greens, og meget let påklædte damer iført stewardesse tøj. Vi klager ikke, men tager imod alle disse goder med kyshånd.

Esser og konger taber til damer

Efter indregistreringen tog vi tilbage til Wynn, hvor vi havde tilmeldt os en 100$ turnering med et enkelt add-on. Vi var 60 spillere og der var penge til 10. Jeg synes selv, jeg spillede en god turnering og det lykkedes mig da også efter 5 timer at ramme finalebordet. Desværre taber jeg et race med AK vs QQ, hvor floppet ellers giver mig både en konge og et es. Desværre dukker der så en grim dame op på turn, og jeg måtte tage til takke med en 8. plads og 419$. Men alt i alt en god generalprøve på WSOP, som jeg glæder mig eventyrligt til.

Nu vil vi forlade Wynn og gå en tur på strippen. Eventuelt finde en lækker restaurant og få lidt god mad og et par flasker vin. Det er nemlig pokerfri aften, nu når jeg har siddet og spillet hele eftermiddagen. Det kan også være, jeg skal prøve at få en fornuftig nats søvn, så jeg kan komme ind i en normal rytme, inden det for alvor går løs.


BetXperts pokermand Nichlas Hindsberg deltager i WSOP i Las Vegas. Mens han er derovre, vil han løbende fortælle hvordan det går. Læs den første artikel i serien: http://www.betxpert.com/articles/main.asp?cat=poker