Søren Frederiksen så ud til at have lavet årets comeback i Expekt*.coms Tipsdyst da han ramte alle tre kampe til flotte odds, men en FCK-scoring dybt inde i overtiden gav BT’s eksperttipper Steffen Dam sejren.

Forud for gårsdagens runde havde Steffen Dam skabt sig et solidt forspring, men Søren Frederiksen ramte plet på alle sine tips onsdag aften. FCKs Tobias Linderoth satte dog en kæp i hjulet for Søren Frederiksens videre færd i Tipsdysten med sejrsmålet i det 92. minut. Forskellen mellem de to tippere efter 24 kampe blev på sølle 22 kroner!

Søren Frederiksen kan dog glæde sig over at have gjort en god figur. Søren havde følgende kommentar efter det bitre nederlag: - Jeg er selvfølgelig skuffet men sådan er gamet. Jeg kom lidt skidt fra start i dysten, men var alligevel meget tæt på at hente Steffen på en god slutspurt. Jeg ønsker naturligvis Steffen al mulig held og lykke i næste runde af Tipsdysten.

Omvendt var Tipsdystens vinder, Steffen Dam, naturligvis lykkelig for sin sejr: - Jeg er meget glad for den samlede sejr, selv om det var på et hængende hår at den gik hjem. Søren viste at han ikke kun er en fremragende fodboldspiller, men også en særdeles kompetent tipper. Det er næsten synd at der skulle findes en vinder. Ikke desto mindre har jeg nu fået blod på tanden, og jeg ser frem til at møde den nye udfordrer.

Steffen Dam har nu foreløbigt samlet 4.012 kr. til et velgørende formål, men chancen er til stede for at gøre checken endnu større. I næste runde af Tipsdysten møder Steffen en af branchens bedste tippere, Rasmus B. Olesen fra Betxpert.com.

Tipsdysten kan ses på www.expekt*.com og vil dække alle runder af SAS-ligaen frem til den danske mester kåres medio maj.