Spiludbyderen Unibet* har været sponsor for FCK siden 2012, og det samarbejde har de netop forlænget frem til 2021, skriver begge parter i en pressemeddelse. 

Samarbejdet mellen FCK og Unibet* er et af de tydelige bettingsponsorater i dansk fodbold. Den ene endetribune, B-tribunen, bærer Unibets navn, ligesom at flere prominentere spillere og cheftræner Ståle Solbakken ofte er finde i Unibets tv-reklamer. 


Her ser man Unibets spileksperter og FCK-spillere svare på spørgsmål om, hvilken betydning vejret har for fodboldkampe, hvad det typiske slutresultat er, om et hold er sårbart lige efter en scoring eller om 2-0 er den farligste føring. 


Aftalen mellem Unibet* og FCK er netop blevet forlænget, så Unibet* forbliver officielt betting partner for hovedstadsklubben frem til og med udgangen af 2021. 

FCK skriver på deres hjemmeside, at det fremtidige samarbejde vil byde på flere nye tiltag til gælde for FCK-fans. Tidligere har Unibet* delt gratis billetter ud til hjemmekampe, som de gjorde det i hjemmekampen mod Lyngby den 26. november. 

"Vi er utroligt stolte af, at have forlænget aftalen med så stærkt et brand som Unibet*. Set fra vores side, har vi i mange år haft et stærkt forankret samarbejde, som også har udmøntet sig i nogle fantastiske aktiveringer. Der kan nævnes mange, men specielt vores dokumentarfilm, og ikke mindst da vi i fællesskab så en helikopter lande på plænen med vores tidligere anfører, Thomas Delaney i sommers til Guldfesten," siger salgsdirektør for FCK, Alex Rasmussen, i en pressemeddelelse. 

"Så vi glæder os meget til en succesfuld fremtid med Unibet*, hvor vi helt sikkert vil udfordre hinanden og forsøge at løfte overliggeren for sponsoraktivering igen, så vi kan skabe endnu mere værdifuldt indhold og endnu flere store oplevelser til glæde for klubbens fantastiske fans," fortsætter salgsdirektøren: 

Unibet*: En styrkelse af samarbejdet

Hos Unibet* er der også stor tilfredshed med den nye aftale, som nu betyder, at Unibet* kommer til at væres sponsor for FCK i minimum ni år sammenlagt. 

"Unibet* er en engageret spiludbyder i Danmark, så vi er naturligvis glade for at forlænge vores samarbejde med F.C. København. Vi er en virksomhed, der tror på langsigtede strategier, og partnerskabet med FCK, der nu går ind i sit syvende år, er et godt bevis på dette," siger Anja Bruun, Sponsorship Strategy Manager i Unibet*, og fortsætter: 

"Ved at fortsætte vores engagement som eksklusiv bettingpartner i F.C. København, arbejder vi videre med vores ambition om at gøre Unibet* til danskernes foretrukne online spiludbyder og ser frem til endnu flere store oplevelser sammen med klubben."