Unibet blev i december frifundet af Retten i Herning i en retssag, hvor en spilafhængig krigsveteran krævede  erstatning for et milliontab, men på ankefristens udløbsdag er dommen blevet anket til Vestre Landsret. 

Over en periode på cirka 1 år 9 måneder spillede en krigsveteran fra Balkan sin arbejdsskadeerstatning op hos spiludbyderen Unibet. Pengene blev brugt på onlinekasino og væddemål, og i perioden tabte krigsveteranen lidt over to millioner kroner. 

Et tab, som han krævede erstatning for af Unibet, da han mente, at spiludbyderen tidligt i forløbet fik kendskab til hans psykiske problemer, der var opstået efter hans udsendelse. Og da han også gjorde Unibet opmærksom på, at han spillede af desperation og ikke af lyst. 

Pengene blev tabt i 2012-2013, og der blev afsagt dom af Retten i Herning 6. december sidste år, hvor Unibet blev frifundet i erstatningssagen

Men frifindelsen er nu anket til Vestre Landsret efter, at Civilstyrelsen igen tildelte krigsveteranen fri proces i sagen. 

Det oplyser krigsveteranens advokat, Jesper Ravn fra advokatfirmaet Kennedys, til BetXpert. 

"Civilstyrelsen har meldt fri proces til ankesagen, så vi har anket dommen i dag," siger Jesper Ravn til BetXpert og fortsætter: 

"Ankestævningen indeholder en række kritikpunkter af Retten i Hernings dom, som vi på nogle områder finder inkonsekvente i argumentationen. Og det må Civilstyrelsen øjesynligt have været enig - i den henseende bevilligede de fri proces inden for en uge efter, at der blev ansøgt om det," siger Jesper Ravn. 

Ankestævningen er indgivet til Vestre Landsret.

Pressechef hos Unibet Per Marxen oplyser, at spiludbyderen ikke har noget kommentarer til ankestævningen, da det er en verserende sag. 

BetXpert har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Civilstyrelsen og Vestre Landsret.