Siden 1. januar har Danske Spil* ikke længere haft monopol på at udbyde spil på hestevæddeløb, og alle licenserede spiludbydere kan nu tilbyde spil på væddeløb i både ind- og udland. Få her et overblik over, hvilke bookmakere der er hurtigt ude af starthullerne og allerede har åbnet for spil på hestevæddeløb.

Siden 1. juli 2000 har man kun kunne spille på hestevæddeløb hos Dantoto under Danske Spil*, men pr. 1. januar 2018 kan alle spiludbydere tilbyde spil på hestevæddeløb og hundevæddeløb, og selvom året dårligt er gået i gang endnu, er der et par bookmakere, der har prioriteret at lægge sig i front og tilbyde spil på hestevæddeløb før deres konkurrenter.

Lidt overraskende er ingen af de to Bet25, som ellers satser stort på det nye marked. Bookmakeren har lavet en sponsor- og samarbejdsaftale med Dansk Hestevæddeløb, hvis direktør, Henrik Friis, oplyser, at aftalen blandt andet indebærer, at Bet25 bliver hovedsponsor for alle danske baner og vil være en aktiv medspiller på den kommende TV-kanal, Fast Track, som går i luften i dag (fredag 5. januar), hvor der både vil være kommentator, spilekspert og staldreporter i studiet. 

Bet25 arbejder på at etablere en online-platform for spil på danske væddeløb, som efter planen vil være klar i løbet af foråret, og herefter vil Bet25 være en aktiv spiller på hestespilsmarkedet, oplyser Henrik Friis. På bet25.dk er "Hestevæddeløb" oprettet som et menupunkt, men det er i skrivende stund ikke aktivt.

Odds på heste- og hundevæddeløb

I stedet er det Unibet* og Betstars, der tilbyder spil på hestevæddeløb, ligesom det også nu er muligt at gøre på Oddset hos Danske Spil*. Hos Unibet* og Danske Spil* er det endda muligt at live streame enkelte løb, om end det hos Unibet* ikke fungerede ved BetXperts test. Bemærk, at det hos Unibet* kun er muligt at kunne se et bestemt løb, hvis man har spillet for mindst 10 kroner på løbet.

Unibet* og Danske Spil* tilbyder i øvrigt også spil på greyhoundvæddeløb, og for både heste- og hundevæddeløb gør det sig gældende, at der hver dag det meste af dagen og aftenen starter nye løb adskillige gange i timen.

BetStars oplyser til BetXpert, at det ikke i øjeblikket er muligt at tilbyde live streaming af væddeløbene andre steder end i Storbritannien og Irland, og at det ikke for nuværende er muligt at sige, om det bliver ændret i fremtiden.

BetXpert venter i øjeblikket på svar fra flere bookmakere om deres planer for at tilbyde spil på hestevæddeløb i fremtiden. 

Her kan du spille på hestevæddeløb:

Her kan du spille på hundevæddeløb:

Opdateret 11. januar klokken 17:40: LeoVegas* har netop gjort os opmærksomme på, at de nu også tilbyder spil på hestevæddeløb.