Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler blandt andet om et motivationssplittet håndboldhold og ligheden mellem trafikulykker og betting-mønstre.

Hvordan skal et håndboldhold stille op, hvis de går efter at baske modstanderen med flest mulige mål? Diskussionen blev relevant i kølvandet på et ekspertforslag til kampen Holland - Cuba ved VM i håndbold. Holland ville stå sig bedst ved at køre Cuba hårdest muligt over. Men gik de nu også efter det?

Det nuværende VM-håndbold i Danmark er generelt noget, der debatteres flittigt. Der er masser af debat, spilforslag og udveksling af spiltanker. Og der er ligeledes masser af besynderlige resultater på banen. Hvordan kan det fx lade sig gøre først at tabe med 17 mål til Montenegro for så at tæve Danmark dagen efter? Læs en mulig forklaring på det motivationssplittede ungarnske hold her.

I den forgangne uge fik vi også afsluttet et forrygende UK Championship i snooker, hvor debatten på BetXpert var livlig - ikke mindst pga. en fremragende optakt af brugeren HP. Det hele sluttede af med et smukt 147-break af kometen Neil Robertson - det ypperste inden for snooker. Se det vidunderlige klip her.

Trafikulykker og betting

Hvad har hyppigheden af trafikulykker med betting at gøre? En hel del faktisk, for trafikulykker kan være lige så tilfældige som sportsresultater. Og det fører os hen til, at Lukas Spalvis har en unormal høj scoringssrate for AaB. Forvrirret? Bliv klogere i Highrollers populære artikel om regressionseffekten.

I brugertipsafdelingen er det blevet bemærket, at BetXpert-kendingen Oddsogtips har kastet sig over spillerspecials fra den amerikanske basketliga NBA. Med ret stort held. 

Derudover har en ny spændende E-sports-tipper også meldt sig på banen. dahll har - med ganske få tips dog - vist flot indsigt i det mere og mere populære marked.