Lørdag 16. januar begynder NA LCS Spring Split 2016 - Nordamerikas Premier League inden for League of Legends. BetXperts e-Sports-tipper Rasmus Schmidt-Hansen har begået denne optakt, hvor du får alt, hvad du skal vide inden sæsonstarten. Få tips, odds og grundig analyse af samtlige hold.

En ny sæson banker på døren for den populære e-Sport League of Legends. Lørdag 16. januar kl. 21 er turen kommet til Spring Split i NA LCS 2016, som er Nordamerikas Premier League inden for League of Legends.

10 hold skal her dyste om den samlede sejr og forsøge at kvalificere sig til de årlige verdensmesterskaber. De 10 hold i NA LCS skal igennem et grundspil af 2 kampe mod alle andre hold. Hver uge spiller hvert hold en kamp lørdag og en kamp søndag.

Læs også vores optakt til den europæiske Spring Split 2016

Det betyder, at allerede efter 9 ugers spil er grundspillet overstået. Heraf går de 6 bedst placerede hold videre til slutspillet, hvor nr.1 og 2 fra grundspillet sikrer sig en plads direkte i semifinalerne. Nr.10 rykker ud af LCS og ned i Challenger Series, mens nr.8 og 9 skal i knald og fald-kamp mod et af de bedst placerede Challenger-hold fra deres Spring Split.

Se holdgennemgang, odds, spilforslag og analyse af samtlige 10 hold længere nede.

Ny i League of Legends og e-Sports? Start her

NA LCS Spring Split 2016 - Bud på slutstillingen

1. Cloud 9

2. Team SoloMid

3. NRG Esports

4. Immortals

5. Team Liquid

6. Counter Logic Gaming

7. Renegades

8. Team Dignitas

9. Echo Fox

10. Team Impulse

Odds og tips: NA LCS Spring Split 2016

BetXperts e-Sports-tipper Rasmus Schmidt-Hansen vil løbende gennem sæsonen lave eksperttips fra både NA og EU LCS Spring Split 2016. Se hans profil her:

Rasmus Schmidt-Hansen

Hold også et vågent øje med brugertipperne, hvor der ofte er guld at hente.

Vinder af NA LCS Spring Split 2016 (Inkl. slutspil)

Bedste odds Bookmaker
Team SoloMid 3,50
Danske Spil
NRG Esports 7,00 Danske Spil
Team Liquid 7,00 Danske Spil
Counter Logic Gaming 7,00 Danske Spil
Cloud 9 8,00
Bet365
Immortals 10,00 Bet365
Team Impulse 25,00 Danske Spil
Team Dignitas 26,00 Bet365
Renegades 45,00 Danske Spil
Echo Fox 45,00 Danske Spil

De 10 hold fra NA LCS Spring Split 2016

I denne optakt til NA LCS 2016 gennemgår Rasmus Schmidt-Hansen holdene en for en og lister tilgange, afgange og holdenes roster op.

Cloud 9

Tilgange:

”Rush” - Lee Yoonjae (Team Impulse)

"Bunny FuFuu" - Michael Kurylo (Gravity)

Afgange:

"LemonNation" - Daerek Hart (Rykket til staff)

Holdets roster:

Top: ”Balls” - An Le

Jungle: ”Rush” - Lee Yoonjae

Mid: ”Jensen” - Nicolaj Jensen (Tidligere "Incarnati0n")

ADC: ”Sneaky” – Zachary Scuderi

Support: ”Hai” – Hai Lam

Udskiftere:

"Bunny FuFuu" - Michael Kurylo (Support)

Cloud 9 var igennem en voldsom rutschebane i 2015. I Spring Split sluttede man som nr.2, men i off season forlod shotcaller "Hai" holdet til fordel for danske "Jensen". Dette medførte, at Cloud 9var tæt på at rykke ned i Challenger Series, inden "Hai" kom tilbage og reddede holdet.

Denne gang var det dog ikke i midlane, men i jungle i stedet for "Meteoes". "Hai"'s shotcalling medførte, at Cloud 9 med nød og næppe undgik nedrykning og samtidig kvalificerede sig til Worlds efter et fantastisk run i Regional Qualifiers.

Holdet har i off season sagt farvel til support "LemonNation", rykket "Hai" ned i rollen som support og tilføjet Summer Split MVP "Rush" i junglen. Holdet formår derved at beholde "Hai"'s fantastiske shotcalling, og samtidig står man med ligaens bedste jungler, som i den nye hurtige patch for alvor kan lægge tryk på modstanderne.

Odds-perspektiv

Cloud 9 lavede deres ændringer tidligt i off season, og "Rush" har haft rigeligt med tid til at træne sammen med spillerne på holdet. Bl.a. har han op til flere gange streamet sammen med "Sneaky" på twitch og begge ser ud til at ramme Spring Split i god form.

"Hai"'s shotcalling gør Cloud 9 svære at slå, især hvis de lever op til forventningerne og når playoffs, hvor der spilles bedst af 5, er de utroligt svære at besejre. Jeg synes bookmakerne undervurderer Cloud 9 pga. deres ringe Summer Split. I mine øjne er Cloud 9 et rigtigt godt bud på en Spring Split-vinder. 

Cloud 9 (TSM) DNB, odds 5,71

TSM og C9 kommer med de på papiret stærkeste hold. Begge hold kommer med roster-ændringer, men det gør forsvarende mester CLG også. C9 har fortsat "Balls" som det svageste led i toplanen, men har et stærkt hold og kan gå hele vejen. Se spilforslaget 

Team SoloMid

Tilgange:

”Hauntzer” – Kevin Yarnell (Gravity)

”Svenskeren” – Dennis Johnsen (SK Gaming)

”Doublelift” – Yiliang Peng (Counter Ligic Gaming)

”YellOwStaR” – Bora Kim (Fnatic)

Afgange:

”Dyrus” – Marcus Hill (Indstillet karrieren)

”Santorin” – Lucas Larsen (Team Huma)

”Lustboy” – Jang-sik Ham (Incredible Miracle)

”Wildturtle” – Jason Tran (Immortals)

Holdets roster:

Top: ”Hauntzer” – Kevin Yarnell

Jungle: ”Svenskeren” – Dennis Johnsen

Mid: ”Bjergsen” – Søren Bjerg

ADC: ”Doublelift” – Yiliang Peng

Support: ”YellOwStaR” – Bora Kim

Team SoloMid (TSM) har til denne sæson skiftet 4 mand ud og bygget deres roster op omkring den danske midlaner "Bjergsen". Holdet kan sammenlignes med Real Madrid i fodboldverdenen, de har en masse penge i ryggen og har købt en masse stjerner.


"Bjergsen har tidligere en enmandshær for TSM, men til denne sæson har man umiddelbart flere strenge at spille på. Man har hentet Fnatic's shotcaller og legendariske support-spiller "YellOwStaR" til holdet og dermed fjernet shotcallingen fra "Bjergsen", så han kan fokusere mere på sin egen dominans i midlane.

TSM har på papiret det stærkeste hold i ligaen og er også favoritter til at tage titlen. Spørgsmålet er hvor hurtigt de bliver spillet sammen, "YellOwStaR" ankom først til gaming-huset 6.januar og "Bjergsen" døjer med en skade i håndledet.

Odds-perspektiv

TSM er på papiret favoritter i alle deres kampe, men holdet skal sammenspilles, og det kan måske give nogle problemer. Mmiddelbart vurderer jeg ud fra spiller streams på twitch.tv, at der er en god kemi i huset, hvor spillerne laver pis med hinanden. "Bjergsen" har ikke spillet League of Legends mellem jul og nytår grundet en skade i håndleddet - han ser dog skarp ud på stream, men spiller med håndledet tapet ind.

Jeg tror ikke, det kommer til at påvirke hans præstationer på scenen, men det kan betyde mindre træning for holdet med deres stjerne-midlaner. Der er flere rigtig stærke hold i årets Spring Split, men jeg synes bookmakerne er lidt for venlige med de andre hold, hvilket kan give værdi, eksempelvis mod Team Liquid på dag 2:

Team SoloMid - Team Liquid 1-tal, odds 1,74

TSM er nok engang det på papiret stærkeste hold i NA. Liquid vandt grundspillet sidste år, og TSM har skiftet 4 af 5 spillere, men Liquid har selv skiftet 2 af 5, hvoraf den ene erstatning endnu ikke er fundet. TSM bør vinde denne. Se spilforslaget

NRG Esports

Tilgange:

”Impact” – Jung Eon-yeong (Team Impulse)

”Moon” – Galen Holgate (Imagine)

”GBM” – Lee Chang-suk (Jin Air Green Wings)

”Altec” – Johnny Ru (Gravity Gaming)

”KonKwon” – Kevin Kwon (Team Coast)

Afgange:

Ingen

Holdets roster:

Top: ”Impact” – Jung Eon-yeong

Jungle: ”Moon” – Galen Holgate

Mid: ”GBM” – Lee Chang-suk

ADC: ”Altec” – Johnny Ru

Support: ”KonKwon” – Kevin Kwon 

Allerede 16. november havde det nye brand NRG Esports deres roster klar. Den er på papiret enormt stærk, og holdet har haft lang tid til at forberede sig. Bl.a. var man på bootcamp i Korea. Umiddelbart ser der ud til at være styr på tingene og kemien som værende god imellem spillerne. Dog skete det 4. januar, at man sagde farvel til sin headcoach "Charlie", som tidligere har været headcoach for Cloud 9.

Der er ingen officiel forklaring kommet, men hvis man har besluttet, at det blot var bedre at have "Hermit", som headcoach ligesom vi så det for Origen ved Worlds, så ser jeg det som en styrke. Min vurdering er i hvert fald at "Hermit" er bedre at have med til pick' n banns ned "Charlie".

Odds-perspektiv

NRG Esports skal sammenspille deres nye hold, og det er samtidig brandets første Esports-hold. Udefra ser det dog ud til, at der er en god struktur bag spillerne, hvilket kan give dem ro til at blive bedre og bedre. For på papiret er dette hold i mine øjne blandt de stærkeste, og fra dag 1 ser jeg dem værende i stand til at drille alle andre hold.

Det store spørgsmål bliver om NRG Esports kan hive sit spil op på et niveau, der gør dem i stand til at konkurrere med bl.a. "YellOwStaR" og "Hai"'s shotcalling. I forlængelse af holdet bør kunne konkurrere med alle andre hold gør dem da også til favoritter i 1.runde mod Team Dignitas:

Team Dignitas - NRG Esports 2-tal, odds 1,75

NRG eSports har skabt en profileret roster med en stærk staff bag dem. Dignitas er en stor, erfaren organisation og har hentet ADC "Apollo", men NRG ser skræmmende ud og bør vise at de både individuelt og som hold er stærkest. Se spilforslaget 

Immortals

Tilgange:

”Huni” – Heo Seung-hoon (Fnatic)

”Reignover” – Kim Ui-jin (Fnatic)

”Pobelter” – Eugene Justice Park (Counter Logic Gaming)

”Wildturtle” – Jason Tran (Team SoloMid)

”Adrian” – Adrian Ma (Team Impulse)

Afgange:

Ingen

Holdets roster:

Top: ”Huni” – Heo Seung-hoon

Jungle: ”Reignover” – Kim Ui-jin

Mid: ”Pobelter” – Eugene Justice Park 

ADC: ”Wildturtle” – Jason Tran

Support: ”Adrian” – Adrian Ma

Ligesom NRG Esports er Immortals en splinter ny organisation, der udefra ser ud til at have styr på tingene. Man har hentet en på papiret voldsomt stærk roster, hvor især "Huni" og "Reignover", som begge er hentet hos Fnatic bliver spændende at følge. De var i EU den mest domminerende top/jungle kombination og kan meget vel blive det igen i dette Spring Split, blot i NA.

Kemien på holdet lader til at være god og det er svært at undgå, at "Huni"'s gode humør smitter også udenfor banen. "Pobelter" var med til at vinde Summer Splittet med CLG, og "Wildturtle" har vundet op til flere splits sammen med TSM. "Adrian" var i sidste sæson en af de mest domminerende spillere, hvad angår vision/ward control, og det bliver spændende at se, hvor godt holdet er sammenspillet, når de allerede i første kamp skal op mod Cloud 9 og "Hai"'s shotcalling.

Immortals er det fjerde hold, som jeg forventer skal kæmpe med om guldet i playoffs, men spørgsmålet er, om man kan leve op til forventningerne allerede i debut-sæsonen.

Odds-perspektiv

I alle kampe hvor Immortals ikke møder TSM, C9 og NRG bør de være selvskrevne favoritter. Rosteren byder på en stor håndfuld talent, så spørgsmålet er, om holdet kan føre potentialet ud i livet. Immortals møder indenfor de første 2 uger TSM, C9 og NRG, så vær opmærksom på, hvordan de klarer sig her. Hvis de eksempelvis går 1-3, bør der kunne findes gode værdispil de efterfølgende uger.

Jeg tror nemlig, at de rent mekanisk kan besejre mange hold i NA LCS, men spørgsmålet bliver om deres shotcalling kan følge med de bedste. Umiddelbart ser jeg ikke hvordan, de skal matche eksempelvis C9 i holdets første kamp:

Cloud 9 - Immortals 1-tal, odds 1,80

C9 kommer med forstærket trup efter erhvervelsen af sidste sæsons MVP "Rush". Immortals har dog hentet en stærk roster, bl.a. med de 2 tidligere Fnatic spillere "Huni" og "Reignover", men "Hai"'s shotcalling bør vise forskellen på de 2 hold. Se spilforslaget

Team Liquid

Tilgange:

”Lourlo” – Samson Jackson (CLG Black)

”Smoothie” – Andy Ta (Team Dragon Knights)

 

Afgange:

”Quas” – Diego Ruiz (Indstillet karrieren)

”Xpecial” – Alex Chu (intet hold endnu)

Holdets roster:

Top: ”Lourlo” – Samson Jackson

Jungle: ”IWillDominate” – Christian Rivera

Mid: ”FeniX” – Kim Jae-hoon

ADC: ”Piglet” – Chae Gwang-jin

Support: ”Smoothie” – Andy Ta

Udskiftere:

Top: ”zig” – Derek Zhao

Jungle: ”Dardoch” – Joshua Hartnett

Mid: ”Youngbin” – Young-bin Jung

ADC: ”Fabbbyyy” – Jovani Guillen

Support: ”Matt” – Matt Elento

  

Team Liquid kommer som forsvarende mestre af et meget tæt grundspil i fjor. Holdet formåede dog ikke at gøre væsen af sig i play offs, og i sidste ende missede man også kvalifikationen til Worlds. Siden da har den domminerende toplaner "Quas" indstillet karrieren, og man har skilt sig af med den rutinerede support "Xpecial". Som noget nyt har Team Liquid, som eneste hold valgt at satse på en 10 mands roster, hvor man uge for uge beslutter, hvem der skal spille den pågældende runde.

Andre hold har godt nok udskiftere, men det er kun i tilfælde af skader, sygdom eller hvis man vurderer, at en spiller ikke holder sit niveau. Derfor har jeg ikke nævnt udskifterne hos de fleste hold, da dette i virkeligheden er underordnet, da vi ikke ser mange udskiftere i aktion på en sæson.

Sammen med den nye struktur har Team Liquid hentet tidligere TSM head coach "Locodoco," og det bliver spændende at se, hvad holdet kan, og om de benytter sig af at have en 10 mand stor roster. Og især, hvis det bliver succes, om det er noget de andre hold vil kigge nærmere på.

Odds-perspektiv

Team Liquid skal vende sig til den nye struktur. Det er ikke set før i vesten, og jeg ser umiddelbart for mange mulige kombinationer med 5 mand til, at spillerne i mellem kan være lige så stærk en enhed, som vi ser nogle af de andre tophold have mulighed for. Bookmakerne ser umiddelbart TL som en outsider til titlen, og selvom holdet havde en et flot grundspil i Summer Split 2015, ser jeg dem være et niveau under de 4 øverste hold.

Det bliver spændende at se TL i week 1, hvor de bl.a. møder favoritterne fra TSM (se spilforslag), men først skal de op imod oprykkerne fra Renegades, og der kan muligvis være en overraskelse i vente her:

Renegades - Team Liquid 1-tal, odds 3,75 hos Bet365*, værdi?

TL skal være favoritter mod oprykker Renegades, men spørgsmålet er om man efter 2 ændringer i rosteren fortsat kan finde 63% eller mere på TL-sejr?

Counter Logic Gaming

Tilgange:

”Stixxay” – Trevor Hayes (Rykket op fra - CLG Black)

 

Afgange:

”Doublelift” – Yiliang Peng Holm (Team SoloMid)

”Pobelter” – Eugene Park (Immortals)

Holdets roster:

Top: ”Darshan” – Darshan Upadhyaha (Tidligere "ZionSpartan")

Jungle: ”Xmithie” – Jake Puchero

Mid: “Huhi” – Choi Jae-hyun (Rykket op fra reserve)

ADC: ”Stixxay” – Trevor Hayes

Support: “Aphromoo” – Zaqueri Black

CLG står som forsvarende mestre af NA LCS efter en solid præstation i Summer Splittet, hvor man især i playoffs var et niveau over de andre hold. "Pobelter" fik en del kritik i midlanen og er nu udskiftet, mens det primært var ADC "Doublelift," der stjal de positive overskrifter. "Doublelift" er nu væk og holdet skal finde en ny identitet.

Noget tyder på, at spillet skal bygges op omkring holdets helt store playmaker "Darshan" (ZionSpartan"), som i min bog er blandt de bedste toplaners i NA, men ser vi bort fra C9, så har de andre tophold på papiret matchende toplaners, og det kan give CLG større problemer end som så. På ADC er "Stixxay" dygtig og viste ved IEM San Jose at "Doublelift" måske ikke bliver så stort et savn, som først antaget, men midlaner "Huhi" har ikke overbevist mig.

I mine øjne er han blandt de dårligste på sin position i ligaen, og derfor mener jeg ikke, at CLG kan slås med helt oppe i toppen af tabellen.

Odds-perspektiv

CLG fik hurtigt deres roster på plads, og holdet har derfor længe kunnet forberede sig på Spring Split. Vi så ved Worlds at "Stixxay" ikke var bange for at optræde på den store scene, mens "Huhi" virkede påvirket af situationen.

"Darshan" er holdets farligste våben, men i kampene hvor han kan blive holdt nede i toplanen kan det blive svært for CLG. CLG overvurderes i mine øjne af bookmakerne, men om jeg kan finde 63%+ på TSM eller 25%+ på Team Dignitas i uge 1 er jeg i tvivl om.

Renegades

Tilgange:

”Freeze” – Aleš Kn?žínek (Copenhagen Wolves)

Afgange:

Ingen.

Holdets roster:

Top: ”RF Legendary” – Oleksii Kuziuta

Jungle: ”Crumbzz” – Alberto Rengifo

Mid: ”Alex Ich” – Alexey Ichetovkin

ADC: ”Freeze” – Aleš Kn?žínek

Support: ”Remi” – Maria Creveling (Tidligere "Remilia")

  

Renegades er blevet en lille darling hos mange fans. Holdet kommer med tidligere Gambit Gaming midlaner "Alex Ich", hvilket har givet holdet en god portion europæiske fans. Dertil har man tidligere Team Dignitas jungler "Crumbzz", som folk kender fra analyse desk til diverse stævner og sidst, men ikke mindst præsenterer holdet i form af "Remi" den første kvinde i den bedste League of Legends liga.

Holdet kvalificerede sig allerede tilbage i august til LCS, og målet er helt sikkert overlevelse. Man har hentet den tidligere Copenhagen Wolves ADC "Freeze", som i længere tid har trænet sammen med holdet. Spørgsmålet er, hvor langt rutinen fra "Crumbzz" og "Alex Ich" kan bære holdet. Jeg tror dog erhvervelsen af "Freeze" er det, der gør, at holdet overlever, men playoffs synes langt væk.

Odds-perspektiv

Renegades kommer som oprykker, og det er svært at placere holdet. Det var end ikke fordi, at man var altdomminerende i sin oprykning, men den tidlige erhvervelse af "Freeze" kan have givet holdet den ro og ekstra mekanisk niveau til holdet, der gør, at de kan blive interessante at følge.

Holdet står overfor en vanskelig uge 1, hvor man møder Team Liquid og NRG, men uge 2 ser overkommelig ud. Alt efter hvordan holdet gør det i de to første kampe, kan jeg godt - til trods for måske 2 nederlag - se dem som favoritter i begge opgør i uge 2, som tæller Team Dignitas og Team Impulse.

Team Dignitas

Tilgange:

"Apollo" - Apollo Price (Team Impulse)

"SmittyJ" - Lennart Warkus (G2 Esports)

"Kirei" - Thomas Yuen (Denial eSports EU)

Afgange:

”Core JJ” – Yong-in Jo (Samsung)

”Gamsu” – Yeong-Jin Noh (Fnatic)

”Helios” – Dong-jin Shin (intet hold endnu)

Holdets roster:

Top: "SmittyJ" - Lennart Warkus

Jungle: "Kirei" - Thomas Yuen

Mid: ”Shiphtur” – Danny Le

ADC: "Apollo" - Apollo Price

Support: ”KiWiKiD” – Alan Nguyen

Team Dignitas formåede sidste sæson at komme i playoffs på baggrund af en række meget blandede præstationer. Den ene uge kunne man slå Team Liquid og den næste tabe til Team Dragon Knights. Team Dignitas blev blæst ud med 3-0 i kvartfinalen af slutspillet. Man har til denne sæson lavet 3 ændringer.

Botlanen er blevet stærkere med tilføjelsen af "Apollo", men toplanen er blevet svækket, da "Gamsu" blev hentet af det europæiske storhold Fnatic. Team Dignitas mål for denne sæson må være at overleve, men det kan blive svært, da holdet skal spille 3 nye mand ind. Jeg tror, Dignitas får det svært, men tror samtidig godt de kan undgå den direkte nedrykning.

Odds-perspektiv

Modsat sidste år ser jeg ikke Team Dignitas hive mange sejre mod topholdene. De er blevet svækket for voldsomt i toplane, og de fleste hold ser også stærkere ud i midlanen. Dette var ellers de 2 bærende lanes i Summer Split.

Dignitas er en organisation, der har været med i mange år, og jeg synes, at bookmakerne ligger for meget i navnet. I første kamp fandt vi værdi mod NRG. Det samme kan være tilfældet i uge 2 mod Renegades.

Echo Fox

Tilgange:

”kfo” – Park Jeong-hun

"Hard" - Anthony Barkhovtsev

"Froggen" - Henrik Hansen

"Keith" - Yuri Jew

"Big" - Terry Chuong

Afgange:

Ingen.

Holdets roster:

Top: ”kfo” – Park Jeong-hun

Jungle: "Hard" - Anthony Barkhovtsev

Mid: "Froggen" - Henrik Hansen

ADC "Keith" - Yuri Jew

Support: "Big" - Terry Chuong

Echo Fox er ejet af den tidligere NBA-stjerne Rick Fox. Han købte Gravity Gaming's plads og har forsøgt at forme en stærk roster omkring den danske veteran "Froggen". På holdet findes også ADC "Keith", som har haft enkelte kampe i LCS, hvor han har ydet på højt niveau. Bl.a. for Team Liquid. Rundt om de 2 finder vi 3 rookies, som skal suge til sig af erfaringen fra de 2 med LCS-erfaring.

Umiddelbart bliver det en svær første sæson for det nye hold, som jeg ikke spår de store chancer for at nå playoffs. Derimod ser jeg dem til at ryge i kamp om nedrykning, og man skal da umiddelbart være glade for Team Impulse ikke har kunnet holde på deres roster fra sidste sæson. Dette betyder, at man ikke er favoritter til den direkte nedrykningsplads.

Odds-perspektiv

Jeg ser ikke Echo Fox have de store chancer mod top 6-holdene. Der kan ske overraskelser, men ligefrem at skulle blande sig om slutspilspladserne ser jeg ikke ske. Bookmakerne har i mine øjne godt fat i det tænkelige niveau Echo Fox åbner ud i.

De er blevet gjort til små favoritter i deres første kamp mod Team Impulse og med rette og ligeledes gjort til klar underdog i kamp nr.2 mod Cloud 9, hvor vi får en H2H i midlanen imellem 2 danskere. Hold øje med oddset imod Renegades, Dignitas og kamp 2 mod Team Impulse, disse kan muligvis indeholde værdi.

Team Impulse

Tilgange:

"Feng" - Wang Xiao Feng (Hentet fra SoloQ)

"Procxin" - Kim Se-Young (Hentet fra SoloQ)

"Pirean" - Choi Jun-Sik (Hentet fra SoloQ)

"Mash" - Brandon Phan (Team Coast)

Afgange:

”Impact” – Eon-Young Jeong (NRG Esports)

”Rush” – Yoonjae Lee (Cloud 9)

”Apollo” – Apollo Price (Team Dignitas)

"Adrian" - Adrian Ma (Immortals)

Holdets roster:

Top: "Feng" - Wang Xiao Feng

Jungle: "Procxin" - Kim Se-Young

Mid: "Pirean" - Choi Jun-Sik

ADC: "Mash" - Brandon Phan

Support: ”Gate” – Austin Yu (Rykket fra mid til support)

Inden slutspillet af Summer Split blev stjerne-midlaner "XiaoWeiXiao" banned af Riot Games. Dette betød, at holdet ikke kvalificerede sig til Worlds og måtte se sig slået i semifinalen af slutspillet, da "Gate" ikke har samme niveau. Efter sæsonen smuttede de 4 tidligere startere til andre hold, og Team Impulse forsøgte ifølge rygterne at sælge deres plads i LCS.

Dette lykkedes ikke, og man har derfor valgt at beholde "Gate" og suppleret ham op med 3 spillere fra SoloQ og "Mash" til ADC, som blev hentet i challenger series fra Team Coast. Holdet er på papiret det svageste af de 10 mandskaber, men måske kan de 3 soloQ talenter gøre fordommene til skamme.

Odds-perspektiv

Som udgangspunkt er Team Impulse underdog i sæsonens 18 kampe, og her har oddssætterne fat i den lange ende. Danske Spil* er dog fedtede med blot at udbyde odds 25 på Team Impulse til at løbe med titlen (hvilket blot gør dem til det hold der giver 7. bedst igen), men det behøver vi heldigvis ikke tage os af.

Desværre går deres odds omkring titlen ikke igen i de direkte opgør, og Echo Fox er blevet gjort til små favoritter i den direkte duel. Som udgangspunkt bør du spille imod Team Impulse, selvom de blev nr.4 i Summer Split-slutspillet, da dette er en helt ny roster, men de kan overraske, så mit råd er at se dem an.