Ny sæson EU LCS - Europas svar på Premier League inden for League of Legends - går i gang torsdag 14. januar kl. 18. Læs Rasmus Schmidt-Hansens fyldige optakt her, hvor han gennemgår alle 10 hold, analyserer odds og har et væld af spilforslag.

Nyt år og ny omgang League of Legends, som er et af de største og mest populære spil inden for e-Sports. Turen er kommet til Spring Split i EU LCS, som begynder torsdag 14. januar.

EU LCS kan vi kalde for Europas Premier League inden for League of Legends. Her kan man bl.a. kvalificere sig til de årlige verdensmesterskaber, hvor man får lov at konkurrere mod hold fra hele verden.

Læs også vores optakt til den nordamerikanske Spring Split her

EU LCS består af 10 hold, som skal igennem et grundspil af 2 kampe mod alle andre hold. Hver uge spiller hvert hold en kamp torsdag og en kamp fredag. Det betyder, at allerede efter 9 ugers spil er grundspillet overstået.

Heraf går de 6 bedst placerede hold videre til slutspillet, hvor nr. 1 og 2 fra grundspillet sikrer sig en plads direkte i semifinalerne. Nr. 10 rykker ud af LCS og ned i Challenger Series, mens nr. 8 og 9 skal i knald og fald kamp mod et af de bedst placerede Challenger-hold fra deres Spring Split.

Vi ser frem til den nye sæson og bringer her en analyse af samtlige hold med odds og spiltanker.

Ny i League of Legends og e-Sports? Start her

EU LCS - Bud på slutstilling (klik for at gå direkte til et hold)

1. Origen

2. Fnatic

3. Vitality

4. H2K

5. Unicorns of Love

6. Team Roccat

7. Splyce

8. Giants Gaming

9. G2 Esports

10. Elements

Odds på vinder af EU LCS 2016 (Inkl. slutspil)

Bedste odds Bookmaker
Origen 2,62
Bet365
Fnatic 3,80
Danske Spil
H2K 4,00 Bet365
Team Vitality 12,00 Danske Spil
Unicorns of Love 18,00 Bet365
Giants Gaming 28,00 Danske Spil
Elements 28,00 Danske Spil
Roccat 45,00 Danske Spil
Splyce 50,00 Danske Spil
G2 Esports 50,00 Danske Spil

Holdgennemgang - EU LCS 2016, League of Legends

I otakten til sæsonen EU LCS i League of Legends går Rasmus Schmidt-Hansen tæt på alle hold. Han lister tilgange, afgange og holdets roster op, ligesom han kigger på, hvor værdien skal findes.

Origen

Tilgange

”PowerOfEvil” - Tristan Schrage (UnicornsOfLove)

Afgange

Ingen

Holdets roster

Top: ”sOAZ” - Paul Boyer

Jungle: ”Amazing” - Maurice Stückenschneider

Mid: ”PowerOfEvil” - Tristan Schrage

ADC: ”Niels” – Jesper Svenningsen

Support: ”Mithy” – Alfonso Aguirre Rodriquez

Udskiftere:

”xPeke” – Enrique Cedeño Martínez

Origen gik igennem en fantastisk debutsæson. I foråret kvalificerede man sig uden større problemer til LCS igennem Challenger Series. Og i det efterfølgende Summer Split gik man 12-6 i grundspillet og nåede efterfølgende finalen i Playoffs. Dette medførte en plads ved EU Regionals, hvilket man vandt og dermed tog den tredje og sidste EU-plads ved Worlds. Også her imponerede man, hvor holdet gik hele vejen til semifinalerne.

I år skal Origen forsøge at bygge videre på succesen, derfor har holdejer ”xPeke” sat sig selv på bænken og hentet den stærke midlaner ”PowerOfEvil”. Origen vandt i december turneringen IEM San Jose uden at smide et map og med sidste års EU LCS vindere fra Fnatics mange ændringer, er Origen efter blot et halvt år i det fine selskab forhåndsfavorit til titlen.

Odds-perspektiv
Origen er favoritter til at tage titlen, spørgsmålet er så om der er værdi i odds 2,62 hos Bet365*? Der er trods alt længe til slutspillet og de andre hold kan nå at udvikle sig meget, men her fra start ser Origen ud til at være et niveau over alle andre. Derfor skal du holde øje med Origen på 1X2 markedet, især i starten af sæsonen. Hvor der bl.a. er værdi at hente i sæsonåbneren mod Fnatic:

Fnatic - Origen 2-tal, odds 1,89

Origen ser skræmmende ud ved starten af dette split. Fnatic er en stærk organisation og var ligesom Origen i semifinalen ved Worlds, men har udskiftet 3 af 5 spillere og Origen ser ud til at være bedst sammenspillet på nuværende tidspunkt. Se spilforslaget

Fnatic:

Tilgange

”Gamsu” – Yeong-Jin Noh (Dignitas)

”Spirit” – Lee Da-yoon (Team WE)

”Noxiak” – Lewis Felix (SK Gaming)

Afgange

”Huni” – Heo Seung-hoon (Immortals)

”Reignover” – Kim Ui-jin (Immortals)

”YellOwStaR” – Bora Kim (Team SoloMid)

Holdets roster

Top: ”Gamsu” – Yeong-Jin Noh

Jungle: ”Spirit” – Lee Da-yoon

Mid: ”Febiven” – Fabian Diepstraten

ADC: ”Rekkles” – Martin Larsson

Support: ”Noxiak” – Lewis Felix

Fnatic’s seneste sæson var én lang succes. I Summer Split-grundspillet gik man igennem uden nederlag (18-0), semifinalen blev vundet 3-0 og til slut overvandt man også det at tabe et map, og gik fra finalen med en 3-2 sejr over Origen. Fnatic kom til Worlds, som EU’s 1st seed og præsterede at nå semifinalen.

Fnatic har desværre måttet lave 3 ændringer til dette split, da den populære toplaner ”Huni”, jungler ”Reinover” og support og shotcaller ”YellOwStaR” alle er taget til NA LCS. Man har dog hentet nogle dygtige erstatninger ind, men spørgsmålet er, om den dygtige coach ”Deilor” kan sammenspille holdet til samme niveau som den tidligere roster.

Og hvor hurtigt lærer jungler ”Spirit” engelsk, så spillerne bedre kan kommunikere internt. Fnatic ser umiddelbart ikke så skræmmende ud, som vi så i sidste sæson, men når vi rammer marts samt Playoffs kan holdet være godt sammenspillet.

Odds-perspektiv
Der er uden tvivl talent og potentiale i Fnatic's nye roster, men selvom det er en stor organisation, så er 3 af 5 spillere skiftet ud, siden holdet i Summer Split gik 18-0 og senere nåede semifinalen ved Worlds. Jeg tror på, at Fnatic får holdet sammenspillet i løbet af sæsonen, men jeg tvivler på de fra start har samme niveau som Origen.

Der ser ud til at være en trend, hvor bookmakerne lægger meget vægt på Fnatics tidligere resultater med deres gamle hold, fortsætter dette, så vær opmærksom på værdien. Ligesom vi ser det i deres kamp på dag nr. 2 mod Vitality:

Team Vitality - Fnatic 1-tal, odds 6

Team Vitality har offentliggjort en meget stærk roster. Fnatic er en stærk organisation og var i semifinalen ved Worlds, men har udskiftet 3 af 5 spillere. Fnatic er favorit, men bookmakerne overvurderer betydningen af deres tidligere præstationer. Se spilforslaget

Vitality

Tilgange

”Cabochard” – Lucas Simon-Meslet (Gambit Gaming)

”Shook” – Ilyas Hartsema (Copenhagen Wolves)

”Nukeduck” – Erlend Våtevik Holm (Team Roccat)

”Hjärnan” – Petter Freyshuss (H2K)

”kaSing” – Raymond Tsang (H2K)

Afgange

Ingen

Holdets roster

Top: ”Cabochard” – Lucas Simon-Meslet

Jungle: ”Shook” – Ilyas Hartsema

Mid: ”Nukeduck” – Erlend Våtevik Holm

ADC: ”Hjärnan” – Petter Freyshuss

Support: ”kaSing” – Raymond Tsang

Vitality har opkøbt Gambit Gaming’s LCS plads og hentet en stjernebesat roster, som kan blive meget spændende at følge. Vitality er en fransk E-Sport’s organisation, som har erfaring med pro-spillere i Call of Duty og Fifa. Det forlyder på Vitality-spillerne, at der er styr på tingene fra organisationens side, og det kan blive spændende at se, hvor langt den profilerede trup kan nå.

Holdet har den fordel, at deres botlane igennem sidste sæson spillede for H2K og sammen blev nr.2 i EU, samt deltog ved Worlds. Spiller for spiller bør holdet kunne spille op med de bedste, men som så mange andre hold i EU skal det sammenspilles først. Dette kan tage tid, men slutter holdet i top 6, kan alt ske når vi i slutningen af marts begynder på Playoffs.

Odds-perspektiv
Vitality offentliggjorde deres roster allerede 14. december og ud af til ser organisationen ud til at have styr på tingene, og det har givet spillerne ro til at træne ordentligt mm. Dette er et hold, jeg forventer mig meget af og tilsyneladende mere end bookmakerne.

Jeg tror på vi får et stærkt hold at se fra start, for der er ingen tvivl om de individuelle kvaliteter. "kaSing" var shotcaller hos H2K og i Summer Split fik H2K i 83% af deres kampe det første tower. Derfor kan der højst sandsynligt findes værdi i denne type spil, hvis dette er fremgangsmåden i Vitality's strategi. Som sagt tror jeg på et hold, der tropper stærkt op fra dag 1, så hold ligeledes øje med 1X2 markedet på Vitality eksempelvis holdets første kamp mod Team Roccat:

Team Vitality - Team Roccat 1-tal, odds 1,86

Team Vitality har offentliggjort en meget stærk roster, men Team Roccat har endnu ikke afsløret deres. Den anføres måske stærke "YamatoCannon" som coach, men spillerne er næppe af samme niveau og Vitality bør være bedre sammenspillede. Se spilforslaget

H2K:

Tilgange

”VandeR” – Oskar Bogdan (Team Roccat)

”Jankos” – Marcin Jankowski (Team Roccat)

”FORG1VEN” – Konstantinos Tzortziou (Gambit Gaming)

Afgange:

”Hjärnan” – Petter Freyshuss (Vitality)

”kaSing” – Raymond Tsang (Vitality)

”loulex” – Jean-Victor Burgevin (intet hold endnu)

Holdets roster

Top: ”Odoamne” – Andrei Pascu

Jungle: ”Jankos” – Marcin Jankowski

Mid: ”Ryu” – Ryu Sang-ook

ADC: ”FORG1VEN” – Konstantinos Tzortziou

Support: ”VandeR” – Oskar Bogdan

  

H2K har mistet deres botlane og forsøgte at styrke sig på deres jungle position. De har dog hentet den mekanisk utroligt stærke ADC ”FORG1VEN” og hvis han er modnet med opgaven, passer den nuværende patch hans champion pool enormt godt, med bl.a. Lucian, som værende en af de stærkeste ADC-champions for tiden. H2K har potentialet til at kæmpe med helt oppe i toppen, så det bliver spændende at se, om man kan leve op til potentialet.

Odds-perspektiv

H2K har samlet en på papiret stærk roster og formodes sammen med Origen, Fnatic og Vitality at kæmpe med i toppen af tabellen. Jeg ser dem umiddelbart som det svageste af de 4 mandskaber, men det kan blive meget tæt og bl.a. grundet 3 roster-ændringer, synes jeg, at bookmakerne overvurderer holdet lidt.

Holdets første kamp mod Giants Gaming, som først har annonceret deres roster 7. december, er der i hvert fald ikke værdi på H2K-sejr, men derimod synes jeg, de overvurderes på dag 2, hvor de møder Origen:

H2K - Origen 2-tal, odds 1,55

Origen ser skræmmende stærke ud med tilføjelsen af "PowerOfEvil". H2K har ligeledes styrket sig til denne sæson og ved IEM Cologne fik man first blood i alle 6 maps - men vandt kun halvdelen. Origen deltog ved IEM San Jose, hvor de vandt 5 af 5. Se spilforslaget 

Unicorns of Love

Tilgange

”Diamondprox” – Danil Reshetnikov (Gambit Gaming)

”Fox” – Hampus Myhre (SK Gaming)

”Steelback” – Pierre Medjaldi (Gambit Gaming)

Afgange

”H0R0” – Cho Jae-hwan (intet hold endnu)

”Vardags” – Pontus Dahlblom (intet hold endnu)

”PowerOfEvil” – Tristan Schrage (Origen)

Holdets roster

Top: ”Vizicsacsi” – Tamás Kiss

Jungle: ”Diamondprox” – Danil Reshetnikov

Mid: ”Fox” – Hampus Myhre

ADC: ”Steelback” – Pierre Medjaldi

Support: ”Hylissang” – Zdravets Galabov

Unicorns of Love gjorde sig i den grad bemærket i 2015 med en helt unik spillestil. Den gik på ikke at have en specifik shotcaller og have mange unikke ikke meta picks, hvilket kunne overraske enhver modstander. Dette gik man væk fra i løbet af Summer Split, og holdet er nu i gang med at opbygge en ny identitet.

Man har hentet erfarne og dygtige spillere ind fra free agency, men umiddelbart ikke af samme kaliber, som de øvrige tophold i EU. UOL skal ligesom flere andre hold i ligaen spille holdet sammen, men holdet blev annonceret før flere af de andre (16.december) hvilket måske kan give dem en edge i starten af sæsonen. Jeg tvivler dog på, at UOL får samme succes, som holdet havde i starten af 2015. Dette er de andre hold simpelthen for stærke til.

Odds-perspektiv

UOL er i gang med et identitetsskifte. Alt startede rosenrødt med deres kaotiske spillestil, men holdet fandt ud, af det ikke holdt i længden, og man står nu tilbage med blot to af sine originale medlemmer. De 3 nye folk i enhjørninge-flokken er dog nogle dygtige herrer og med en god portion erfaring.

Jeg har umiddelbart svært ved at se UOL blande sig helt i toppen, men jeg vil ikke afskrive dem fra top 3 og tænker de som minimum når playoffs, men ligaen er igen til dette split stærk. Jeg synes bookmakerne har sat oddset på UOL lavt i uge 1, men ser omvendt ikke værdi den anden vej. Hold øje med hvordan de spiller i uge 1. Hvis de fx vinder begge kampe, kan de blive overvurderet mod Origen og Fnatic, som de møder i uge 2.

Team Roccat

Tilgange

”fredy122” – Simon Payne (SK Gaming)

”Airwaks” – Karim Benghalia (Copenhagen Wolves)

“Betsy” – Felix Edling (Gambit Gaming)

“Safir” – Mohammad Tokhi (Renegades)

“EDward” – Eduard Abgaryan (Gambit Gaming)

Afgange

”Nukeduck” – Erlend Våtevik Holm (Vitality)

”VandeR” – Oskar Bogdan (H2K)

”Jankos” – Marcin Jankowski (H2K)

"Steve" - Etienne Michels (Elements)

"MrRalleZ" - Rasmus Skinneholm (Elements)

Holdets roster

Top: ”fredy122” – Simon Payne

Jungle: ”Airwaks” – Karim Benghalia

Mid: “Betsy” – Felix Edling

ADC: “Safir” – Mohammad Tokhi

Support: “EDward” – Eduard Abgaryan

Roccat overraskede 5. december ved at offentliggøre deres nye roster. Det drejede sig ikke så meget om, hvem spillerne var, men mere at organisationen fortalt, at de fem har trænet sammen den seneste måneds ti. Så selvom de ligesom de fleste andre hold først mødtes i Berlin her i uge 1 i holdenes respektive ”Gaming Houses”, så har Team Roccat’s roster til trods for at være helt ny en masse træningstimer sammen under bæltet.

Dette kan give dem en edge mod eksempelvis Giants og Elements i kampen om at undgå nedrykning. Den realistiske målsætning for Roccat er en top 5 placering udtaler de, men jeg tror UOL lige er en tand stærkere over en hel sæson.

Odds-perspektiv

Team Roccat måtte desværre sige farvel til deres coach, men man står med 5 nye spillere, så holdet skal finde sig en ny identitet - det var i virkeligheden nok det bedst for begge parter at skille vejene. Jeg har personligt svært ved helt at finde ud af, hvad jeg skal forvente af Roccat, men umiddelbart ser jeg dem midt i feltet og holdet bør have kvaliteterne til at nå playoffs. Bookmakerne - synes jeg - undervurderer den nye roster, og det giver fin værdi i 1.runde.

  

G2 Esports - Team Roccat 2-tal, odds 1,80

Roccat's roster har tilsyneladende trænet i over 1 måned, og holdet forventer at spille playoffs. De har mistet deres træner og jeg ser umiddelbart et miss match i botlane, men Roccat-rosteren har masser af LCS erfaring og bør slå oprykkerne. Se spilforslaget 

Splyce

Tilgange

”Trashy” – Jonas Anderson (Enemy eSports)

Afgange

”Obvious” – Dennis Sørensen (Intet hold endnu)

Holdets roster

Top: ”Wunderwear” – Martin Hansen

Jungle: ”Trashy” – Jonas Anderson

Mid: ”Sencux” – Chres Laursen

ADC: ”Kobbe” – Kasper Kobberup

Support: ”Nisbeth” – Nicolai Nisbeth

Splyce er den eneste 100% danske LCS roster. Man kommer fra Challenger Series, hvor man kvalificerede sig direkte til LCS under navnet Team Dignitas EU. Man har udskiftet jungler ”Obvious” med den ligeledes danske jungler ”Trashy”, som bringer LCS erfaring til holdet igennem sin tid hos Enemy eSports.

Som vi bl.a. ser hos Fnatic vil der ikke være kommunikationsvanskeligheder grundet forskellig nationalitet. Og holdet har blot lavet en enkelt udskiftning, som endda allerede fandt sted 16. november, hvilket kan give dem en fordel i starten af sæsonen, da holdet bør være bedre sammenspillet end mange af de andre LCS-hold.

Jeg håber personligt, at det danske hold formår at overleve debutsæsonen, men jeg har svært ved at se hvor jeg har dem i forhold til alle de andre holds ændringer.

Odds-perspektiv

Splyce har i off season gjort 2 scoops i form af coach "YamatoCannon" og jungler "Tashy", men hvor holdet står og om hvor hurtigt "YamatoCannon" kan få dem i gang er svært at sige. EU LCS er enormt stærk i år og Splyce er som oprykker et ubeskrevet blad. Det er svært at vurdere, hvordan de vil klare sig mod de større hold, for der er intet at sammenligne med.

Det ligner en sæson, hvor man skal kæmpe om at undgå nedrykning, men jeg synes ikke bookmakerne respekterer, at holdet har haft en lang periode til at træne sammen. Eksempelvis møder de i deres 2. kamp et Elements-mandskab, hvor vi endnu ikke kender deres roster (pr. 7. januar) og derfor findes der også et stærkt værdi-spil på kampen:

  

Splyce - Elements 1-tal, odds 3,35

Splyce har netop hentet tidligere Team Roccat coach "YamatoCannon", mens Elements endnu ikke har offentliggjort en spiller til det kommende split. Splyce er debutanter og Elements kan nå at hente profilerede navne, men Splyce har bestemt en chance. Se spilforslaget

Giants Gaming

Tilgange

"Atom" - Peter Thomsen (Dansker hentet direkte fra SoloQ)

"k0u" - Tri Tin Lam (Vortex)

Afgange

”Werlyb” – Jorge Casanovas (Team Huma)

”Fr3deric” – Federico Lizondoà (intet hold endnu)

Holdets roster

Top: "Atom" - Peter Thomsen

Jungle: "k0u" - Tri Tin Lam

Mid: ”PePiiNeRo” – Isaac Flores

ADC: ”Adryh” – Adrián Pérez

Support: ”GoDFRED” – Oskar Lundström

Giants Gaming var i sidste sæson meget svingende. Spring Split bød på en 9’ende plads via 6-13 i grundspillet og i Summer Split forbedrede man resultatet med en 6.plads via 8-10. Flere sejre kom bl.a. fordi ”PePiiNeRo” i midlane formåede at farme rigtig stærkt og dermed bære holdet i late game.

Giants ændringer er kommet sent, og det er svært at se dem forbedre Summer Split resultatet i dette Spring Split. Da holdet først skal sammenspilles, og konkurrencen i år er meget høj.

Odds-perspektiv

Giants Gaming har udskiftet deres ikoniske toplaner "Werlyb" samt jungler "Fr3deric". Disse to skal sammenspilles med resten af holdet og umiddelbart kan det tage nogen tid. Jeg synes bookmakerne har fat i den lange ende, hvad angår Giants. Jeg ser ingen værdi i 1 uges kampe, men vær opmærksom på deres resultater i første uge, og hvordan de spiller.

Ser det fornuftigt ud, kan der pludselig værdi værdi i sejre i uge 2 mod G2 Esports og Elements, omvendt, hvis holdet langt fra er sammenspillet kan der være værdi i nederlag, da Giants pt. vægtes højre end begge modstandere i uge 2.

G2 Esports

Tilgange

”Trick” – Kim Gang-yun

"Emperor" - Kim Jin-hyun

Afgange

”Smitty J” – Lennart Warkus (Team Dignitas)

”Jesse” – Jesse Le (Strategist hos Team Dignitas)

Holdets roster

Top: ”Kikis” – Mateusz Szkudlarek

Jungle: ”Trick” – Kim Gang-yun

Mid: ”PerkZ” – Luka Perkovic

ADC: "Emperor" - Kim Jin-hyun

Support: ”Hybrid” – Glenn Doornenbal

G2 Esports har ligesom danske Splyce kvalificeret sig igennem Challenger Series. Det gik udover den store Esports organisation SK Gaming, som i en knald eller fald bedst-af-5-kamp måtte se sig besejret 3-2. Sejren kom bl.a. i hus fordi G2 Esports midtvejs i sæsonen hentede tidligere Unicorns of Love jungler ”Kikis,” og det kan blive en glædelig fornøjelse at se ham og hans nye hold i EU LCS. Man har dog meget sent hentet sin toplaner og ADC, hvilket som så mange andre hold gør at G2 Esports er svære at spå om.

Odds-perspektiv

Man bør kigge på oddset imod G2 Esports hver gang de møder Origen, Fnatic, Vitality og H2K. Disse 4 skal være store favoritter på nuværende tidspunkt i det direkte match up. G2 Esports har en på papiret nem start og møder først H2K i kamp nr.4, så hold øje med værdien i uge 2. Bookmakerne har her op til turneringsstart haft svært ved at placere holdene omkring G2 Esports, dette har givet værdi-spil både for og imod G2 Esports og det bliver spændende at se hvordan holdet klarer sig. For ligesom Splyce er man oprykkere, men holdet kan måske overraske og give værdispil på sejr, eksempelvis i kamp nr. 1 mod Elements nye roster:

Elements - G2 Esports 2-tal, odds 3

Elements har mistet deres største stjerne, "Froggen". Elements er en stor organisation, og nogle stjerner kan blive hentet på faldrebet, men G2 Esports' spændende mandskab bør have pæne chancer. Se spilforslaget

Elements

Tilgange

"Steve" - Etienne Michels (Team Roccat)

"Gilius" - Berk Demir (Unicorns of Love)

"Eika" - Jérémy Valdenaire (Gamers2)

"MrRalleZ" - Rasmus Skinneholm (Team Roccat)

Afgange

”Jwaow” – Jesper Strandgren (Natus Vincere)

”dexter” – Marcel Feldkamp (Flyttet til reserve)

”Tabzz” – Erik van Helvert (Team Asterion)

"Froggen" - Henrik Hansen (Echo Fox)

Holdets roster

Top: "Steve" - Etienne Michels

Jungle: "Gilius" - Berk Demir

Mid: "Eika" - Jérémy Valdenaire

ADC: "MrRalleZ" - Rasmus Skinneholm

Support: ”sprattel” – Hampus Mikael Abrahamsson (Tidligere promisQ)

Elements åbnede 2015 med en på papiret enormt stærk roster. Det tidligere Alliance, som bl.a. deltog i 2014 blev dog forårets største skuffelse i EU LCS og holdet formåede hverken i Spring Split eller Summer Split at kvalificere sig til Playoffs. Begge gange blev man nr. 7 med en 7-11 record. Holdet var bygget op om den mekanisk stærke danske midlaner ”Froggen”. "Froggen" er nu skiftet til NA LCS og man forsøger hos Elements at skabe en ny idenditet, desværre syntes jeg rosteren er meget svag og et halvhjertet forsøg på at overleve i LCS og dermed sælge LCS-pladsen til en anden organisation. Spørgsmålet er som om det lykkes, jeg tvivler personligt på det.

Odds-perspektiv

I mine øjne er det en meget svag roster Elements er kommet frem med, og det undrer mig ikke, hvis holdet ender sidst. De har en forholdsvis nem start de første 2 uger, hvor de møder hold der forventes at slutte i den lavere halvdel af tabellen, og her får vi at se, hvad vi kan forvente af Elements roster.

Jeg er personligt skuffet over Elements' off season. Jeg havde ikke forventet det store, da det er kendt, at organisationen prøvede at sælge pladsen, men man har været sløve i forhold til free agents. Her har andre hold taget de bedre spillere, og Elements står nu tilbage med dem, de har.

Som udgangspunkt overvurderer bookmakerne i mine øjne Elements, hvilket mine forslag også indikerer her i uge 1. Spiller Elements på det niveau, jeg forventer, vil bookmakerne højst sandsynligt vurdere Elements svagere, end det er tilfældet i skrivende stund.